Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13197
1.2.12 10:47
kattkka píše:
Marry11 píše:
no já si zatím zaplatila za 1 :lol: ale 2už si lita predstava 3 a víše konečná :mrgreen: :mrgreen:kattka upřímně kačenu s rýži to je tak na posraní vis jak je mastná :mrgreen:
Marry11 píše:
v lisni je koutek gratis je tam napsaný dobrovolný příspěvek :lol:
A jak je velky ten koutek??Ale to uz je zruky po vetsinu

kattko, ja rikam, v brne neni nic z ruky :-) vsude dojezd do 30 min :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
1.2.12 10:52
markytka3 píše:
kattkka píše:
Marry11 píše:
no já si zatím zaplatila za 1 :lol: ale 2už si lita predstava 3 a víše konečná :mrgreen: :mrgreen:kattka upřímně kačenu s rýži to je tak na posraní vis jak je mastná :mrgreen:
Marry11 píše:
kattko, ja rikam, v brne neni nic z ruky :-) vsude dojezd do 30 min :-) :-) :-)

ja beru dojezd z hlavaku a to je do lisne fakt trosku dal nez do krpole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
1.2.12 10:52
Marry11 píše:

Asi chudáci nevyberou nic :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
1.2.12 10:53
kattkka píše:
markytka3 píše:
kattkka píše:
Marry11 píše:
Marry11 píše:
kattko, ja rikam, v brne neni nic z ruky :-) vsude dojezd do 30 min :-) :-) :-)
ja beru dojezd z hlavaku a to je do lisne fakt trosku dal nez do krpole.

Taktak, dojezd z hlaváku :)
Asi záleží, kde v Líšni přesně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
1.2.12 11:04

http://dobresenajim.cz/…harlekyn_191
fakt nechtěj nic já jim nechávám tringlent z mýho jídla :lol: a tam je ýber v zákuskách pití se mně zdá že tam nikde nic není tedy ne že bych ti zákazky jedla ve velkým ale :lol:
foto jak to tam vypadá najdu někde Nikču je tam obr zklazavka :lol:

• Citovat
  • Upravit
13197
1.2.12 11:12
chuanitka píše:Taktak, dojezd z hlaváku :)
Asi záleží, kde v Líšni přesně.

ja mam do brna dojezd 45 min k vankovce, pak uz je to vsude kousek :-) :-) :-) akorat by mohly jezdit vice nizkopodlazaci bo v tom mrazu je to docela zahul na ne cekat :zed: ale nas nenase.ou :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
1.2.12 13:15

ten odkaz na cukrárnu ukazuje adresu Pálavské nám. a to jsou Vinohrady, což je kousek blíž než Líšeň :-) Ale fotky s dětským koutkem tam nevidím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
1.2.12 13:30

no nemaj asi oficiální stránky co?J8 tu fotku hledám mám tam Nikču vyfocenou tak líšen či vinohrady je to skoro u sebe :mrgreen: je to na pálavským náměstí a pak tam maj pěkný venkovní hřiště pro děti :mrgreen:
já tu fotku najdu do večera a aspon by byly děti v klubku jednom ne ja pak mám Nikču na jednom a Nelinku zas na druhým :mrgreen: a jak piši zadarmo mají tam psaný vstupné necháme na rodičích a já jim necám pár korun z tringeltu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Marry11
1.2.12 14:03

TAKZE TOTO JAKO JE TAM PSANYSYMBOLICKÁ ČASTKA 10 KČ ALE JA NEKDY I NEMELA A POCET DETI SE NENAVYSUJE COZ JE DULEZITE :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
629
1.2.12 21:37

Holky ještě se mi moc pracovat nechce, ale mám fotit miminko a jednu těhulku, tak bych si toho na ten den vzala rovnou víc…nechcete někdo focení v ateliéru? Něco málo z mé práce www.lukafoto.cz
Kdyby ste měly zájem písněte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
1.2.12 21:48
labell píše:
Holky ještě se mi moc pracovat nechce, ale mám fotit miminko a jednu těhulku, tak bych si toho na ten den vzala rovnou víc…nechcete někdo focení v ateliéru? Něco málo z mé práce www.lukafoto.cz

Az se budu vdavat tak si te zamlouvam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
1.2.12 21:58

labell to vypadá zajímavě kolik cenu tam nemáš co? :lol: babičky měli narozeniny a jedné jme ještě negratulovaly :lol:

• Citovat
  • Upravit
13197
2.2.12 08:03
labell píše:

moc pekne, zrovinka se chystam k nejakemu fotografovi, prosim kolik si uctujes? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
2.2.12 08:28

Ahoj,
holky díky za zájem. :) Protože si musím atelier zatím pronajímat, tak je to 1000 za 20 upravených fotek. Většinou jich ale udělám víc, nebo nějakou koláž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
2.2.12 08:37

ahoj holky, krásné ráno
labell vypadá to krááásně, ty jsi profi fotografka, myslím tím, jestli jsi to studovala nebo to máš jako koníčka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová