Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
kattkka píše:Marry11 píše:
no já si zatím zaplatila za 1ale 2už si lita predstava 3 a víše konečná
![]()
kattka upřímně kačenu s rýži to je tak na posraní vis jak je mastná
Marry11 píše:A jak je velky ten koutek??Ale to uz je zruky po vetsinu
v lisni je koutek gratis je tam napsaný dobrovolný příspěvek
kattko, ja rikam, v brne neni nic z ruky
vsude dojezd do 30 min
![]()
markytka3 píše:kattkka píše:kattko, ja rikam, v brne neni nic z rukyMarry11 píše:
![]()
v lisni je koutek gratis je tam napsaný dobrovolný příspěvekvsude dojezd do 30 min
![]()
![]()
ja beru dojezd z hlavaku a to je do lisne fakt trosku dal nez do krpole.
Marry11 píše:
v lisni je koutek gratis je tam napsaný dobrovolný příspěvek
Asi chudáci nevyberou nic ![]()
kattkka píše:markytka3 píše:ja beru dojezd z hlavaku a to je do lisne fakt trosku dal nez do krpole.kattkka píše:kattko, ja rikam, v brne neni nic z rukyMarry11 píše:
![]()
v lisni je koutek gratis je tam napsaný dobrovolný příspěvekvsude dojezd do 30 min
![]()
![]()
Taktak, dojezd z hlaváku ![]()
Asi záleží, kde v Líšni přesně.
http://dobresenajim.cz/…harlekyn_191
fakt nechtěj nic já jim nechávám tringlent z mýho jídla
a tam je ýber v zákuskách pití se mně zdá že tam nikde nic není tedy ne že bych ti zákazky jedla ve velkým ale ![]()
foto jak to tam vypadá najdu někde Nikču je tam obr zklazavka ![]()
chuanitka píše:Taktak, dojezd z hlaváku
Asi záleží, kde v Líšni přesně.
ja mam do brna dojezd 45 min k vankovce, pak uz je to vsude kousek
akorat by mohly jezdit vice nizkopodlazaci bo v tom mrazu je to docela zahul na ne cekat
ale nas nenase.ou
![]()
ten odkaz na cukrárnu ukazuje adresu Pálavské nám. a to jsou Vinohrady, což je kousek blíž než Líšeň
Ale fotky s dětským koutkem tam nevidím..
no nemaj asi oficiální stránky co?J8 tu fotku hledám mám tam Nikču vyfocenou tak líšen či vinohrady je to skoro u sebe
je to na pálavským náměstí a pak tam maj pěkný venkovní hřiště pro děti ![]()
já tu fotku najdu do večera a aspon by byly děti v klubku jednom ne ja pak mám Nikču na jednom a Nelinku zas na druhým
a jak piši zadarmo mají tam psaný vstupné necháme na rodičích a já jim necám pár korun z tringeltu ![]()
TAKZE TOTO JAKO JE TAM PSANYSYMBOLICKÁ ČASTKA 10 KČ ALE JA NEKDY I NEMELA A POCET DETI SE NENAVYSUJE COZ JE DULEZITE ![]()
Holky ještě se mi moc pracovat nechce, ale mám fotit miminko a jednu těhulku, tak bych si toho na ten den vzala rovnou víc…nechcete někdo focení v ateliéru? Něco málo z mé práce www.lukafoto.cz
Kdyby ste měly zájem písněte.
labell píše:
Holky ještě se mi moc pracovat nechce, ale mám fotit miminko a jednu těhulku, tak bych si toho na ten den vzala rovnou víc…nechcete někdo focení v ateliéru? Něco málo z mé práce www.lukafoto.cz
Az se budu vdavat tak si te zamlouvam ![]()
labell to vypadá zajímavě kolik cenu tam nemáš co?
babičky měli narozeniny a jedné jme ještě negratulovaly ![]()
labell píše:
moc pekne, zrovinka se chystam k nejakemu fotografovi, prosim kolik si uctujes? ![]()
Ahoj,
holky díky za zájem.
Protože si musím atelier zatím pronajímat, tak je to 1000 za 20 upravených fotek. Většinou jich ale udělám víc, nebo nějakou koláž.
ahoj holky, krásné ráno
labell vypadá to krááásně, ty jsi profi fotografka, myslím tím, jestli jsi to studovala nebo to máš jako koníčka?