Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
945
20.4.08 21:23

krisulko moc děkuju za tipy. Je toho spousta, to je bezva. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
21.4.08 07:55

Zdarec, dnes Lužánky nedám, páč mám na odpo hlídání a jedu na ty poblbaný úřady…se fakt těším.
Jinak o víkendu počasí na ho…u našich mlha a zima, včera odpo už to docela šlo, ale Alex je od včerejška tááák protivnej a dnes v tom zdárně pokračuje, nic ho neba a jen ječí… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
21.4.08 10:32

Ahojte holky,
v patek jsem prisla za vama do cukrarny, ale uz nikde nikdo.. jsem myslela, ze jste mely sraz o pul ctvrte .. ale omyl! no takze po ctvrte uz tam nikdo nebyl..moje minus :( Daniel semnou nebyl, prochazel se s tatkou v parku a ja mela aspon chvilku, tak jsem si dala sama kafe a uzivala volna. Jinak Ivushko ptala ses jak valcime - ani nemam chut o tom psat :arrow: je to boj, daniel temer cely den celou noc plaace.. (v noci po hodine) nebo spis knoura velice nahlas.. Do toho s nim musim cvicit a na to on taky z vysoka s…, takze jen lezi a „zpiva blues“ o tom, jak je tady nestastnej.. Ja se furt hecuju, ze proste jednou to skonci a ze tohle nebude jeho zivotni nalada.. no a taky ze jednou posili a bude zvedat hlavu :( , idkyz zadny pokroky zatim nejsou..
Tyninko , doufam, ze je mala v poradku.. Ptala si se, jakej byl porod: po tydnu vyvolavanej a dosti dlouho vyvolavanej, nebyly silny kontrakce, takze jsem byla docela dlouho na oxytocinu no ale pak uz to slo docela rychle (ale musela pomahat i doktorka z vrchu a trochu ho pres brichu posoupnout). No ja si myslim, ze porod urcite hral roli.. Danielovi se ven proste nechtelo a ted to mam.. :evil: Prdiky uz ho netrapi..
JInak do LUzanek bych taky zasla, ale jestli malej nebude tvrde spat, tak s vama bejt moc nemzuzu.. musim ho udrzovat v naprotym tichu, protoze jeslti nebude spat, tak vecer s nim nevydrzim.. protoze nejen ze bude rvat, ale hlavne bude mavat zbesile rukama a to uz je vzdycky vrchol. :roll: No jsem z nej uz vysilena a psat to tu furt dokola, to uz musi byt nuda si to cist. tak zatim dovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
21.4.08 12:00

Bubis: tys byla kráásnáá nevěsta!!!
Lužánky mě zas nevyjdou, mame doma taťku je po havárce. Takže opečovávám!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
21.4.08 12:19

Ahoj holky ,
můžu se k vám přidat ? Jsem z Brna, ale docela dlouho jsem bydlala mimo a navíc jsem se přestěhoval jinam než jsem bydlela původně, takže tu nikoho neznám. Jsem po IVF +ICSI od začátku bylo dost komplikací , hematomy a tak. Takže jsem od začátku na neschopence. Docela mně to už leze na mozek. Ráda bych s váma pokecala. Koukala jsem že už jste většinou maminky, takže bych docela ráda vyslechla i vaše tipy a zkušenosti. Je mně 34 a mám 15 letýho syna. Už si vůbec nic nepamatuju co nakoupit co je potřeba, ja to všechno probíhá. Nějak mně to splývá a tak budu moc ráda když to budu most s Váma probrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
21.4.08 12:40

Zdarec holky - porad se chystam, ze se k vam nekdy pridame na prochajdu, ale bud pracuju nebo ja mala marod - ale mam super novinu - za tyden se bude tady u nas v Krpoli otevirat nova detska kavarna - byly sme to s malou zkouknout - a vypada to super - navic bude mit i zahradku! .-) Takze bych vam pak pisla a muzem se srazit i tam - je to na Sumavske - na rohu. Dodam pak presne info.

Zdravim maminy z Brna.-) Lucka a Kika

A vítám těhule.-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
21.4.08 12:44

Ahooj Pusiku nebo Pusinko??? Tak to gratuluju že se povedlo :D Kde bydlíte? Bubis Taky jsem koukala na fotky, mooc hezký, odvážný, já jsem se jít do barevné kombinace bála.......su posera. S tím cvičením vydrž, však to není žádná posilovna - tak výsledky nejsou vidět hnedka. Vydrž měsíc a uvidíš jak se to zlepčí. Myslím svalíky, s tím brečením nevím, ale držím ti palce.
Acynko dofám že má taťka jenom pár modřin, co? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
21.4.08 12:45

Bože to tlustý písmo se mi teďka nějak nepovedlo, co? Tak kromě posery su ještě nemehlo :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
21.4.08 13:09

Ahoj Ivuš, bydlíme na Drobnýho. Koukala jsem že si dáváte srazíky v Lužánkách :-) Tama chodím často. Závistivě pokukuju po maminách s kočárkama. Připadá mně těch zbývajících 18tt jako nekonečno.
Zítra mně čeká velkej UTZ jsem pěkně vyklepaná, aby bylo všechno v pořádku. Doufám že jo NT i tryplle byla OK tak snad to dopadne dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
21.4.08 14:41

diky :)
No to jsou skvele zpravy z tou kavarnou na Sumavske.. bydlim za rohem (botanicka) :lol: jupiii.. takze zpivaji blues od malyho bude slyset i manzel v praci ( pracuje na sumavske) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
21.4.08 14:42

my vyrazime za pul hod. do Luzanek a taky na zmrzku s horkou cokoladou na Buresove :P Da si nekdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
21.4.08 15:57

Ahoj holky!
Jééé, vy už zase lítáte po Lužánkách,co? Závidím…
Bubis - ty si teda to mateřství užíváš. No, nezoufej, bude líp.A my jsme bydleli na Chlupove(roh se Šumavskou), teď už teda nee…
Tyninko - dpufám, že malá už je ok - co se dělo?
Vítám nově příchozí a ostatní zdravím!

Závody - byli 4. ve skupině a celkově myslím 37.(asi ze 12O), což je prý úspěch - byl to jejich první závod mistrovství republiky(nebo tak něco ) a měli poprvé nový auto. Mě to teda moc nebralo - hodinu a půl jsme stáli na poli, pak během 5.-ti vteřin prosvištěl švagr a začalo lít, takže než jsme došli k autu, tak jsme byli durch.Kluci byli teda nadšený a lítali i v tom lijáku následně po depu. pro mě to mělo jediný pozitivum - zjistila jsem, že mi teče do bot, tak jsem si dnes koupila nový tenisky… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
21.4.08 16:53

Lusie: a kde na Šumavské? Bydlím na Pod Kaštany, takže kousínek a nic nevím! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
21.4.08 16:57

Jo a Pusík: přeju ať už je vše v pořádku a ty si užila pohodově těhu a pak krásné a zdravé miminko. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
21.4.08 16:59

Já su trubka zapomětlivá :lol: :lol: Ivusha: taťka má jen podvrtnutou páteř, takže má límec, ale jinak v poho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová