Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Marry11
1.7.13 19:25

Hele já si nepamatuju co bylo před rokem… ale pamatuju si, že nás vzbudila ráno v 8!!!
s tím, že pro měn má tepláčky bez domluvi…

tak nezlob se to je docela prostárna někoho probudit nebo to je ujž taky problém???

ano ale když snad prší tak mají i vyrábět???
A taky když neprší vyloženě tak mohou děti projít rodiče co tam nenchávaj dítě do večera tak taky potřebuje na vzduch.

A já viděla jak to chodí u tchýně vě školce plně se jim věnují v kolektivu.
A nenapadlo mně to kdybych o tom neslyšela od té známé a neslyšlla od Nikokly že tam nic nedělají.
Jí to mrzí že nemůže si hrát nutí je sedět na televizi bez hraní!

• Citovat
  • Upravit
24320
1.7.13 19:30

Mohli by ven jenomze to by vsechny museli mit plastenky.Ta plastenka neni problem jenomze nekteri rodice je zapomenou dat. I me se to stava. :lol:.Hledas problemy kde nejsou a kam nevidis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
1.7.13 19:33

Bože nemluvím že by mělo lit ale projít je klidně 5 dnů nostop neprší a sedí doma!

nebudu už nic tu psát…

klidně si pomlouvejte ono přes komunikaci netovou to jde nejsnadněji.

Učíme Nikoklu všecho doma jde o to aby se i přizpůbila kolektivu hraní spou než seděly na bedně!
u tchýně se dívaji v nic moc počasí 15 minuta ne na pohádku co má 2 hodiny!

my totiž televizi nemáme a děti k televizi nevedeme!

• Citovat
  • Upravit
Marry11
1.7.13 19:35

No nezlbo se jestli hledám problémy kde nejsou tak jako co to je se dívat pravidelně 2 hodiny na bednu???Někdo by řekl změnte školku aly Nikča tam chodila pravidlně až od poloviny a už bylo pozdě ji změnit.
Přihlášky byly až jsme t zjistili, jak to tam chodí.

• Citovat
  • Upravit
29577
1.7.13 19:40
@Marry11 píše:
Bože nemluvím že by mělo lit ale projít je klidně 5 dnů nostop neprší a sedí doma!

nebudu už nic tu psát…

klidně si pomlouvejte ono přes komunikaci netovou to jde nejsnadněji.

Učíme Nikoklu všecho doma jde o to aby se i přizpůbila kolektivu hraní spou než seděly na bedně!
u tchýně se dívaji v nic moc počasí 15 minuta ne na pohádku co má 2 hodiny!

my totiž televizi nemáme a děti k televizi nevedeme!

No doma ji určitě v kruhu rodinném naučíš to, co se naučí jedině v kolektivu :roll: Super postup :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320

@Marry11 : ted jsi v zasade priznala ze se o sve deti nezajimas a uz vubec ne co se deje ve skolce. ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5638

Marry sorry, ale máte milion požadavků a k tomu málo financí na to, abyste to maximum co chcete zajistili a do toho chcete ještě třetí dítě… kdybys byla moje kamoška, tak ti otevřeně řeknu, že jsi mimo realitu… bydlení jsme taky řešili, ale jaksi konstruktivně a člověk musí vědět na co má a na co nemá a v čem je ochotný slevit anebo co naopak neoželí… je fajn, že si vše promýšlíš, já taky vše probírala do detailů, abychom byli spokojení, ale ty to hrotíš do takových extrémů, že by jsi musela bydlet ve speciálním městě vytvořeném pro tvoji rodinku… Pro mě spadáš do kategorie lidí, kteří věčně jen o něčem mluví a mluvit budou ještě sto let, místo toho, aby už to konečně nějak řešili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
1.7.13 19:42
@berry4 píše:
No doma ji určitě v kruhu rodinném naučíš to, co se naučí jedině v kolektivu :roll: Super postup :pankac:
:lol: :lol:.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
1.7.13 19:44

Emers ao máme víc požadavků nato je dokázat ztvárnit zahradka větší na Brno stojí potom o to víc ten dům že je cena pozemků v Brně drahá a mimo Brno je zahradka a dům levnější.
A my si daly přednost mít dvoreček než větší zahradku a cenu a nikdy nevíš jak pak lidi na to spěchají určitě pokud by se dlouho nci nenašlo třeba rok tak si koupíme byt těch je a bude,

Ale hledáme krátké je škoda to už vzdávat.

• Citovat
  • Upravit
Marry11
1.7.13 19:47

Oželíme zahrádku protože tchýně ji má velikou a nebude nato tolik času ale aspon ten dvůr bysme rádi protože tím o pul milionů větší částka je za ten dovrek a děti vypustit na písek než cena bytu o pul milionu levnější.

Vše víme.
bud zahradka a rodiiný život o tom každý jinde
nebo dvoreček kontakt s rodinou
oba chceme to drué ale ten dům jsme nakonecnekoupili chceme ještě vyčkávat kdyby bylo o pár cm větší dvorek.

• Citovat
  • Upravit
Marry11
1.7.13 19:50

Na domu nám nevadil nakonec už jen ten pididvůr ale řešení domu. ano vymyšlím si, ale kdo dnes koupíme svůj první dům co viděl???

A pokud jsm epomarnili naši šanci tak třeba za plů roku bude další.

Už končím můžete tu vést diskuzi klidně dál.

• Citovat
  • Upravit
29577
1.7.13 19:51
@Marry11 píše:
Oželíme zahrádku protože tchýně ji má velikou a nebude nato tolik času ale aspon ten dvůr bysme rádi protože tím o pul milionů větší částka je za ten dovrek a děti vypustit na písek než cena bytu o pul milionu levnější.Vše víme.
bud zahradka a rodiiný život o tom každý jinde
nebo dvoreček kontakt s rodinou
oba chceme to drué ale ten dům jsme nakonecnekoupili chceme ještě vyčkávat kdyby bylo o pár cm větší dvorek.

Aha, a uvědomujete si, že dvorek dětem stačit ale VŮŮŮBEC nebude? Děti jsou tvorové kolektivní, potřebují zase a jen kolektiv a jiné vjemy, než permanentní mámu za prd*elí a stále stejný dvorek. Děti taky porostou a budou mít brzo zájem o jiné zájmy.
Vy to vážně máte v té hlavě ne posunuté, ale nějak prapodivně poskládané. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
1.7.13 19:55

Dvorek aspon 100 čterečních někdo na to prostě nemá mít dvorek 200m…někdo je prostě chudý a je to lepí než aby žili v paneláku!

A jsou sand dětské hřiště okolí procházky lesy

J8 už fakt nevím co mám pusunuté jeslti mám zahradu nebo dvoreček na proběhnutí.

Každý má svoje co je pro něj vhodné a co ne ano užasný mít 1000 čterečních zahrakdu ale pokud ji seženu do 3 milionů tak ji určitě koupím hned ten večer!

Snad musíme uvažovat i na co finačně máme? Nebo tu pak máme ty lidi co nezvládají platit hypotéky.

• Citovat
  • Upravit
24320
1.7.13 19:57
@berry4 píše:
Aha, a uvědomujete si, že dvorek dětem stačit ale VŮŮŮBEC nebude? Děti jsou tvorové kolektivní, potřebují zase a jen kolektiv a jiné vjemy, než permanentní mámu za prd*elí. Děti taky porostou a budou mít brzo zájem o jiné zájmy.
Vy to vážně máte v té hlavě ne posunuté, ale nějak prapodině poskládané. 8o

Neuvedomuji si to ;)
Uz i moje 4,5 mamu za prdeli nepotrebuje a miluje svobodu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
1.7.13 20:02
@Marry11 píše:
Dvorek aspon 100 čterečních někdo na to prostě nemá mít dvorek 200m…někdo je prostě chudý a je to lepí než aby žili v paneláku!

A jsou sand dětské hřiště okolí procházky lesy

J8 už fakt nevím co mám pusunuté jeslti mám zahradu nebo dvoreček na proběhnutí.

Každý má svoje co je pro něj vhodné a co ne ano užasný mít 1000 čterečních zahrakdu ale pokud ji seženu do 3 milionů tak ji určitě koupím hned ten večer!

Snad musíme uvažovat i na co finačně máme? Nebo tu pak máme ty lidi co nezvládají platit hypotéky.

V Brne toho lesu mas hodne. :lol: :lol:.OA tech prochazek fakt super se prochazet po Brne. Ne dite krome tehle veci potrebuje kolektiv ale taky SVOBODU. A sve kamarady.Neni nad to kdyz ma dite kamarady ve skolce ktere muze vidat ve volnem case a bez rodicu za zadkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová