Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Čau děvuchy, tak jsem vystrčila nos na Palajdu - je tam k zalknutí, až se drak probere asi to naberem směrem na nejbližší koupaliště. Ke všemu jsem mu koupila nové plavky - tak je musíme zajet. Tak se nezlobte, příští týden snad bude snesitelněji.
Ahojky, tak tam snad nikdo nebude. Já sem si vyvrtla kotník na operované noze, takže leduju a su ráda že su ráda! Snad to nebudou zase vazy… ![]()
ja tam byla
nastesti prijel kamarad z prahyyy, vid
tak jsem mela i o zabavu postarano ![]()
a na moravaku jsem videla evelinu ![]()
tak pristi tyden je sraz na vas! ![]()
tak vsechny jsme dnes odpadly, koukam ![]()
Sem si Krisulko rikala, ze sis hned za nas nasla nahradu ![]()
acynko, co jsi vyvadela
![]()
Evelino já to mám hned. Jen sem šlápla v parku na nějakej drn. Třeba tu nohu co mi operovali, tak to sem jen šlápla na dlaždičku a ta se zhoupla a už to byly přetrhaný vazy.
**Ahoj maminky,
jak se mate.........? Nikoho tu na diskusi neznam, krome Krisulky a to jen z netu...........
Chtela jsem se zeptat jestli nektera nejste ze Stareho Brna, treba Havlenova, Videnska atd.....
Radi pozname nove maminky a nove kamarady
Ja jsem maminka 7.mesicniho Patricka........... ![]()
Krisulko, omlouvam se, ze jsme dneska nedorazili, ale priste uz urco...........
Tesime se na odpovedi i na srazik.......!!!
Mirka a Patricek
Dobrou noc
**
""http://img123.imageshack.us/img123/3998/plavnnazahrad6m017fb0.jpg:http://img123.imageshack.us/…6m017fb0.jpg
Ahooj, tak takhle jsem se včera koupal ![]()
Včera to byl fakt nářez, zato dnes…hrůza, no aspoň se trošku ochladíme.
a chcije a chcije…
vitam mirusku!
(miruska zalozila diskuzi prosincat v brne, tak jsme ji s ivushou presmerovaly sem a psala jsem ji i o vcerejsim „srazu“, tak pristi tyden nas bude treba zas o maminku a miminko vic
)
z tech koncin je myslim Tyninka (ale ta se tu uz dlouho neobjevila, co? doufam, ze jsou s viki v poradku…)
sevco, alex je fesak! ![]()
acynko, to je teda naprd! ledujes? je to lepsejsi?
my jedeme na cviceni - do toho hnusu ![]()
tak zatim ![]()
Ahojte holciny,
dlouho jsem se neozvala, byli jsme u tchyne
a tento tyden mi manzel zabral PC - pry ho potrebuje pracovne…
a moje mamka se taky ozyva a chce nas videt, takze se zase asi sbalime a poputujeme na Vysocinu. rada bych vas vsechny videla, tak doufam, ze nam to vyjde!
Konecne se ochladilo, prcek vcera vubec nespal
, tak ted konecne zalehl, uff
ahooooj!
mahule, ty jsi teda svata zena!
holciny, na kdy vidite v tydnu ten sraz?! nejak ted resim odjezdy za kamarady a spol a vypada to, ze bych naraz mela byt na peti mistech a pak zas nic
asi nebudu ten organizacni typ ![]()
pekny vikend!
Krisulko , s tou svatosti to nebude tak horke…At Ti to vyjde s tema vsema vyletama, treba to vsechno vyjde.
Na sraz bych dorazila, ale v pondeli odjizdim k nasim, tak snad nekdy jindy.
halo, haloooo!
odhodte mojita, vylezte z bazenu, setrete pot z oci a okamzite napiste, ze nas chcete videt!
nejlepe zitra nebo v utery, neb ve stredu frcime k janskym laznim…
Mne by se asi taky nejvic hodil zitrek, ale na 100% pritomnost radsi neslibuju ![]()
no slava nazdar vyletu!
takze opet luzanky? netusim, jak ma byt… v kolik se vam to hodi, malaci? my velci se prizpusobime
![]()