Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Niikkaa hlavně se nestresovat a vydrž pár dnů..ikdyž vím, jak se to hrozně vleče
…za týden bys mohla zkoušet testovat…
@mimis86 Přesně tak
,nejradši bych už testovala klidně dneska
…ale jsem teprve 2.DPO, ale myslím si, že stejně dýl jak do 10.DPO to nevydržím a testnu - to bude den před MS (+-), tak uvidím. Strašně moc bych chtěla, aby to vyšlo, ale to by tady chtěla každá z nás ![]()
@Niikkaa 10. den už by tam mohlo jít něco vidět…už se těším, jak příští týden ohlásíš //!! ![]()
@mimis86 testíky dneska ráno. Už jsou pěkný dálnice
Podle MS bych měla být 4+3 tt. Na koneci týden chci zavolat dr. a doufám, že ten další týden mě objednají.
Už ho chci vidět a také to mít černé na bílém. ![]()
@mimis86 Já taky
, snad bude co. Mám takový smíšený pocity. Spíš mě tedy mate to bolení podbřišku, prochladnutí a zánět moč. měch. jsem vyloučila, tak doufám, že je to dobrý znamení a že to není třeba jenom ještě další, nečekaná ovulka…uááá, už z toho začínám bláznit ![]()
Opožděně všem přeji krásný nový rok ![]()
@Mišišušlenečka gratuluji k // ![]()
Já (ne)čekám ms teď koncem týdne, mám cykly nepravidelné tak to beru průměrem, tak uvidím, Vánoce byli v tomto směru bohaté ![]()
@ElisabethaElsa Tak ať mrcha kouká pěkně nedorazit a tobě se na testíku vyrýsují krásné dvě //. ![]()
Holkyyyy, tak jsem dnes volala dr. a objednala mě hned ve čtvrtek na UTZ.
Doufám, že už bude mimísek vidět.
![]()
@Janka199 Tenhle cyklus jsem měla průhledný, táhlý, tak snad je to ten správný
. Popravdě, jsem ho zrovna tenhle měsíc moc extra nezkoumala. Měla jsem ovu testy, tak jsem se řídila hlavně jima, ale v den ovu podle testu byl takový…Těžko říct, každá to může mít jinak.
@Mišišušlenečka testy jsou každým dnem krásnější!!!
zítra huráá k dr.!! Určitě už tam něco budu vidět!!
@ElisabethaElsa takže zhruba za 4 dny by neměla dorazit?? Už jsi zkoušela testovat, nebo čekáš??
@Niikkaa to bolení v podbřišku by mohlo být dobré znamení
..a ovu testy už nemáš? Že bys testla případnou další ovulku…ikdyž to spíš ona nebude..