Chlap na ples s kamarády

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sonarka
18.1.17 19:13
@Janasas píše:
Já nevím, mě to přijde, že se to zase zdramatizovalo…
Já myslím, že na jednu stranu neni nic na tom, kdyby si chlap chtěl zajít někde s kamarádama..
Na druhou stranu, bych chlapovi nebránila, pokud by byly doma lístky, jenom proto, že ležím.. Ale zase si myslím, že je jiné jít někde parta lidí, na koncert, nebo nějakou oslavu než na plese. Na ples bud samotna parta lidi a ne chodit sám s páry.. To mi fakt přijde, jako dělání křena.. :nevim:
My třeba jedni šli tak, že byly dvě dvojice a a pak dva páni- nešli jako spolu, ale prostě u stolu se bavit. Ale jako jít s mužem a s náma jeho kamarád, tak to mi přijde ujedté to se nezlobte :mrgreen:
Takže za mě.. nechala bych to na chlapovi… to, že by mě to bylo líto- ano bylo, ale zase mi přijde docela směšné- já nejdu, nepůjde a ni on.. to fakt nedělám..
jenom by mě zajímalo, co mají názor, že by jít neměl, jeslti když se na něco těší- těšily, jeslti by se jim ulevilo, jenom pomyšlení, že nejde i on.

Já bych mu to třeba nezakazovala, to snad ani ve vztahu s dospělým člověkem nejde, zároveň ale musím přiznat, že by mě potěšilo, kdyby nešel. Samozřejmě pokud by šel, ok, vědu bych z toho nedělala, jen píšu, že já bych asi sama bez partnera, mezi samé páry nešla, co bych tam jako dělala, přišla bych si hloupě, lístky bych raději nabídla někomu jinému.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
18.1.17 19:20
@Honza 12 píše:
Jasně tohle beru. A nepsala ona, že je v tom spíš její žárlivost, proto z toho není nadšená.. A teď se ptala, co s tím. Zakázat? Nezakázat? Poslat ho tam? Věřit mu?… ;)

Tak to musí vědět ona, jestli je ta žárlivost opodstatněná, jestli třeba má z minulosti on nějaký vroubek…v tom případě bych jí i docela chápala a on by ji měl taky chápat. Ale pokud je slušný a jde jen za zábavou, tak bych se zbytečně neužírala bezpředmětnou žárlivostí a pokud on mermomocí teda musí jít, popřála bych mu pěknou zábavu. Jde taky o to, jako by reagoval on, kdyby to bylo naopak, jestli by mu bylo po chuti, že se na něj zakladatelka vyprdne a půjde se bavit.

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
19.1.17 10:52
@radkka píše:
Tak já vám dám za pár let vědět. Znám takhle fungujících s štastných párů dost. Nevim, proč bych měla běhat za manželem jak pejsek.

Třeba, že jste spolu rádi? Asi proto.

• Citovat
  • Upravit
20767
19.1.17 10:56
@Kobliha51 píše:

Protože jsme spolu rádi, tak se od sebe nesmíme hnout? Aha :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30143
19.1.17 10:57
@Kobliha51 píše:

To taky souvisí, jaký společenský život vedete. Jsou i lidi, co řeknou. Mi jsme jen spolu, nikoho dalšího k životu nepotřebujeme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
19.1.17 11:02
@radkka píše:
Protože jsme spolu rádi, tak se od sebe nesmíme hnout? Aha :palec:

Já ti jen napověděla, když jsi nevěděla. Víš? To víš, že se můžete hnout. Svoboda ve vztahu je velmi důležitá.

• Citovat
  • Upravit
20767
19.1.17 11:07
@Kobliha51 píše:
Já ti jen napověděla, když jsi nevěděla. Víš? To víš, že se můžete hnout. Svoboda ve vztahu je velmi důležitá.

Ale to já přece vím, s manželem trávím dost času a máme spolu nezapomenutelné zážitky, já bych třeba všem doporučila vzít bahot a trávit ve dvou tři týdny v horách, bez elektriky, postele, obchodu, sprchy… když jsme spolu lezli na Mont Blanc? Nikdy na to nezapomenu :srdce: ale na ples, na kafe nebo víno si bez něj klidně dojdu. Ono je to taky o osobnosti, já potřebuji být občas sama, takže jsem ráda, když on odejde na pivo. Já si pustim svoje ujetý písničky, s maskou na ksichtě tancuju po bytě, trhám si obočí, zpívám a jsem spokojená :mrgreen: když přijde domu, tak mu skočím kolem krku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
19.1.17 11:58
@Honza 12 píše:
To taky souvisí, jaký společenský život vedete. Jsou i lidi, co řeknou. Mi jsme jen spolu, nikoho dalšího k životu nepotřebujeme..

Ano, my třeba ani jeden nemáme potřebu někam chodit do společnosti, já jdu 2 x do roka s kámoškama posedět, ale abych každý týden někde vytloukala, na to mě neužije, to si raději zalezu doma pod peřinu a pustím horor a přítel to má podobně, chodí jednou za čas s kolegy z práce, jinak jsme nejraději spolu doma, případně výletíme a pod. Ale neznamená to, že se bez sebe neobejdeme, on jezdí spát 2× týdně k rodičům s malým, kvůli hlídání, takže to si pak užívám ten klídek doma, ale vymetat nikde nepotřebuju, vystačím si sama.

• Citovat
  • Upravit
2713
19.1.17 12:47
@radkka píše: .............................. Nevim, proč bych měla běhat za manželem jak pejsek.
@Lychee13 píše: ........................ Nikdy bych mu nedala ultimátum, že buď bude doma, nebo budu ocáskovat s ním. ........................................................
:think: Zvláštní na téhle diskusi je, že my, co zastáváme tak „netolerantní“ názor, že partner by měl na pocity druhého brát ohled a ne jen se starat o svojí zábavu, nemáme zapotřebí shazovat názory druhých pejorativními posměšky.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
19.1.17 13:12
@takymanžel píše: :think: Zvláštní na téhle diskusi je, že my, co zastáváme tak „netolerantní“ názor, že partner by měl na pocity druhého brát ohled a ne jen se starat o svojí zábavu, nemáme zapotřebí shazovat názory druhých pejorativními posměšky.

Asi tak. :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
3487
19.1.17 13:45
@takymanžel píše: :think: Zvláštní na téhle diskusi je, že my, co zastáváme tak „netolerantní“ názor, že partner by měl na pocity druhého brát ohled a ne jen se starat o svojí zábavu, nemáme zapotřebí shazovat názory druhých pejorativními posměšky.

To není posměšek, to je můj názor. Pokud jsem urazila Tvůj mužský jemnocit, tak se velice omlouvám. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30143
19.1.17 14:01

Jak jsem psal, že jsem ten co bere ohled na druhého, tak bych nechal svoji milou jít na ples se pobavit, když už máme lístky a mě dohromady vlastně nic není. A netrnu žárlivostí, jestli se mě někde spustí. Prostě jí věřím.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
19.1.17 14:07
@Honza 12 píše:
Jak jsem psal, že jsem ten co bere ohled na druhého, tak bych nechal svoji milou jít na ples se pobavit, když už máme lístky a mě dohromady vlastně nic není. A netrnu žárlivostí, jestli se mě někde spustí. Prostě jí věřím.. ;)

Ono je to vždycky o kompromisu, jak se ti dva dohodnou, někomu by tohle nevadilo a partnera by sám poslal a někoho by to zkrátka mrzelo, každý jsme jiný, máme jiný vztah, někdo to má takové volnější a někdo je zase raději s partnerem, nic není špatná varianta, je vždy důležité, aby to řešili ti dva dotyční a ne, že se rozhodne jeden bez toho druhého a nezajímá ho to - to je právě ta bezohlednost ;) Pro mě je ohleduplnost důležitý prvek vztahu, takže všechno řeším s partnerem a nejedu si sama na svý triko.

• Citovat
  • Upravit
30143
19.1.17 14:12
@Sonarka píše:
Ono je to vždycky o kompromisu, jak se ti dva dohodnou, někomu by tohle nevadilo a partnera by sám poslal a někoho by to zkrátka mrzelo, každý jsme jiný, máme jiný vztah, někdo to má takové volnější a někdo je zase raději s partnerem, nic není špatná varianta, je vždy důležité, aby to řešili ti dva dotyční a ne, že se rozhodne jeden bez toho druhého a nezajímá ho to - to je právě ta bezohlednost ;) Pro mě je ohleduplnost důležitý prvek vztahu, takže všechno řeším s partnerem a nejedu si sama na svý triko.

Co by ho mrzelo? Že sám nemůže jít? S tím ti ten druhej nepomůže, když zůstane s tebou doma. Nebo závidí, že on může a já ne? :mrgreen: Nebo ho má mrzet, že ten jeden večer bude sám? Nebo jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
19.1.17 14:19
@Honza 12 píše:
Co by ho mrzelo? Že sám nemůže jít? S tím ti ten druhej nepomůže, když zůstane s tebou doma. Nebo závidí, že on může a já ne? :mrgreen: Nebo ho má mrzet, že ten jeden večer bude sám? Nebo jak?

No jak říkám, každý jsem jiný :) Já bych třeba partnerovi řekla, že je to na něm, ale potěšilo by mě, kdyby nešel, když jsem byli domluveni, že půjdeme spolu. Je to takové gesto chlapa, řekla bych, gentlemanské ;) Ale záleželo by, co za akci, by to bylo a jak důležité by to bylo samozřejmě. Kdyby to byla nějaká oslava narozenin společného kamaráda, tak bych mu samozřejmě řekla, ať jde alespoň on, ale ples mi nepřijde až tak důležitý, to je jen o té zábavě :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky