Chlap na ples s kamarády

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9337
14.1.17 12:37

Ples je párová zábava, stejně jako když se chodilo do tanečních. To bych si připadala jak truhlík, dělat někomu křena, když tam budou všichni v páru. Každý má jinou náturu, ale já bych se asi přemohla, kdyby mi nebylo zas až tak zle, jak to tu píšeš. A já bych taky na ples nešla, kdyby tomu mýmu bylo zle. To bych si připadala blbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
14.1.17 12:39
@nostress píše:
A proč tak direktivně? :) Dospělý muž/žena by měl sám vědět, co je vhodné, či nikoliv. ;)

A naopak. V životě by mě nenapadlo něco chlapovi zakazovat, snad je dospělý a ví, co se sluší a patří. Nevidím problém v tom jít na ples s dalšími páry kamarádů. Pobaví se a provětrá hlavu. Pokud by zakladatelka měla horečku, neřeknu ani slovo, ale píše, že kašle. A promiň, ale kvůli kašli partnera nezůstanu čučet doma. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
14.1.17 12:40

Můj by na ples, který jsme plánovali společně, sám nešel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
14.1.17 12:45
@Lychee13 píše:
A naopak. V životě by mě nenapadlo něco chlapovi zakazovat, snad je dospělý a ví, co se sluší a patří. Nevidím problém v tom jít na ples s dalšími páry kamarádů. Pobaví se a provětrá hlavu. Pokud by zakladatelka měla horečku, neřeknu ani slovo, ale píše, že kašle. A promiň, ale kvůli kašli partnera nezůstanu čučet doma. :nevim:

Vždyť v pohodě. Jaké si to kdo udělá, takové to má. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
14.1.17 12:48
@Monchichik píše:
@Lychee13 Proč nesvéprávným? Podle mě se prostě na ples chodí v páru. A postavit to tak, že buď se mnou nebo vůbec by u nás nehrozilo, protože by nás nenapadlo jít bez toho druhého. Na ples. Jinak samozřejmě má můj muž fůru aktivit u kterých já nejsem a naopak. Nehlídám ho, nejsem stíhačka, jsem vdaná už celkem dlouho a vím za koho.

Reagovala jsem, protože jsi sama napsala, že buď půjde s Tebou, nebo bude doma. U nás to probíhá tak, že ať jde kdokoliv v páru, nebo sólo, tak se pobaví stejně a nikdo to neřeší, že nemá partnera/partnerku s sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9337
14.1.17 12:50
@nostress píše:
Mě už se příčí jenom ta představa, že bych šla sama na ples, kde jsou všichni v páru, /a doma manžel s chřipkou/.My to máme nastavené tak, že pokud je jeden z nás třeba nemocný, tak ten druhý se o něj stará, i o chod domácnosti, nákupy, vaření, a ceklově zabezpečí full servis. Připadala bych si tam sama trapně. :nevim:

Jo, to je to správný slovo, je to trapárna. Ples je taková konformní záležitost, přesně dané kdo s kým a jak má být vystrojen a jak se má chovat. Navíc ženské se většinou na ples těší, vyšňoří se, hubnou po Vánocích… Na jinou sešlost s kámoši ne tak společensky danou, ať si klidně jde. Ale chlap sám na ples - to je fakt divný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
14.1.17 12:52

@fialofka @Takyjedna mám stejný postoj. Ples není diskotéka ale párová akce. ;). Kultivovaný člověk ví co se sluší a patří, takže se divím že tohle vůbec se doma u zakladatelky řeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
14.1.17 12:54
@Takyjedna píše:
Jo, to je to správný slovo, je to trapárna. Ples je taková konformní záležitost, přesně dané kdo s kým a jak má být vystrojen a jak se má chovat. Navíc ženské se většinou na ples těší, vyšňoří se, hubnou po Vánocích… Na jinou sešlost s kámoši ne tak společensky danou, ať si klidně jde. Ale chlap sám na ples - to je fakt divný.

Krom toho, plesová sezóna teprve začala, takže třeba za týden by mohli jít spolu, tak jak se sluší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
14.1.17 13:06
@Malina7 píše:
@fialofka @Takyjedna mám stejný postoj. Ples není diskotéka ale párová akce. ;). Kultivovaný člověk ví co se sluší a patří, takže se divím že tohle vůbec se doma u zakladatelky řeší.

Na druhou stranu já bych kvůli kašli doma neseděla, domluvila bych se s manželem tak, že půjdeme oba a když to kvůli kouři nebudu dávat, tak půjdem dřív domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.17 13:11
@Lychee13 píše:
Ty žiješ s nesvéprávným chlapem? Upřímně bych bez partnera na ples nešla, ale pokud by mi řekl, že buď pujdem spolu, nebo budu doma, tak bych se mu akorat vysmála. Partner není Tvůj majetek. :think:

Tak to se pleteš! Podepsal na radnici lejstro? Podepsal! Je můj a bude poslouchat! Zakladatelčin kousek je nějaký zdivočelý kousek. Pokud je žena nemocná, má se postarat a nesmí ani pomyslet na plesání! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
14.1.17 13:17
@Takyjedna píše:
Jo, to je to správný slovo, je to trapárna. Ples je taková konformní záležitost, přesně dané kdo s kým a jak má být vystrojen a jak se má chovat. Navíc ženské se většinou na ples těší, vyšňoří se, hubnou po Vánocích… Na jinou sešlost s kámoši ne tak společensky danou, ať si klidně jde. Ale chlap sám na ples - to je fakt divný.

tak ono jde taky o to jaký ples či „ples“ to je… jestli přeženu „Ples v Opeře“ a nebo hasičskej bál v Hornídolní, kde se sejdou sousedi v místním sále a je to spíš takové - neformální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.17 13:18
@Malina7 píše:
@fialofka @Takyjedna mám stejný postoj. Ples není diskotéka ale párová akce. ;). Kultivovaný člověk ví co se sluší a patří, takže se divím že tohle vůbec se doma u zakladatelky řeší.

tak hlavně nelejte to pivo z oken. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
14.1.17 13:18

Manžel by nešel, protože by se cítil trapně, že dělá křena :mrgreen: :mrgreen:
ne vážně i já to tak cítím, ale pokud by manžel takto chtěl jít, tak bych v možná v duchu byla naštvaná, že já nemůžu, ale zase jako budou tam i kamarádi s manželkami, takže bych neočekávala nějaké.. Myslím, že si max zatančí s s manželkami a bude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
14.1.17 13:21

Tak jsem se zeptala toho svého a prý by nešel… takže by mě to asi mrzelo být zakladatelkou. Na druhou stranu, musí to být z jeho vlastní vůle. Nemá cenu mu nic přikazovat. Každý je holt nějaký a jestli je to jinak dobrý partner, tak bych to nějak extra neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
14.1.17 13:22
@Pipilota Citrónie píše:
Tak to se pleteš! Podepsal na radnici lejstro? Podepsal! Je můj a bude poslouchat! Zakladatelčin kousek je nějaký zdivočelý kousek. Pokud je žena nemocná, má se postarat a nesmí ani pomyslet na plesání! :roll:

Máš pravdu! Jdu oznámit svému majetku, že ode dneška ani na krok bez své drahé polovičky! Ale jel se synem na lyže a já mám opar na rtu! Jak si to vlastně mohl dovolit??? :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí