Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Monchichik píše:
@Lychee13 A proč? Nevím, co by měl dělat bez partnerky sám na plese.
když to měli naplánované, těšili se a partnerka onemocněla? Já bych teda šla.
@Venetia píše:
když to měli naplánované, těšili se a partnerka onemocněla? Já bych teda šla.
já ne.. vařila bych čaj a byla doma.. ![]()
@jdukolem píše:
já ne.. vařila bych čaj a byla doma..
Přesně. Přeci neopustím manžela, který má smrtelnou nemoc na sedm /rýmečka/. ![]()
@jdukolem píše:
vždyt má jenom kašel
Ty vypiješ tolik čaje, když jsi nemocná?
@jdukolem píše:
Taky bych byla doma a starala se.
@Venetia píše:
vždyt má jenom kašelTy vypiješ tolik čaje, když jsi nemocná?
jasně.. pro mě je čaj symbol, že jsem nemocná, u nás se jindy nikdy nepije ![]()
@Venetia píše:
Taky může natřásat deku a polštář
. Případně pustit nějaký pěkný film a společně se dívat.
Na ples by jít neměl, když měli jít v páru.
@Venetia píše:
Přesně.
Má jen kašel, o co se má starat? ![]()
@Kobea píše:
Taky bych byla doma a starala se.
Co je za starani o člověka, který má kašel?
@Kobea píše:
Taky může natřásat deku a polštář. Případně pustit nějaký pěkný film a společně se dívat.
Na ples by jít neměl, když měli jít v páru.
Přítel říká, že by taky nesel ![]()
Jo tak to bych chtěl vidět, co by na to řek Špaček. Nebo bulvár na nějakou osobnost, či celebritu ![]()
Tak něco jinýho to je za svobodna - ale ve vztahu by měl muž být džentlmenem dvojnásob. To je to, co píše takymanžel - je to především o empatii, nikoliv jen o otvírání dveří a placení útraty…
Jak se ve vztahu začnou partneři chodit bavit každý sám, nedopadne to dobře. Něco jiného jsou koníčky, sport, atd. Určitá svoboda musí být i ve vztahu. Ples je partnerská záležitost a zrovna tohle není nic, co by se nedalo oželet. Pokud je vztah dobrý a mají se rádi, jednoho bez druhého by to zrovna na plese asi nebavilo. A vůbec to není o tom, že nutně musí být pořád oba spolu. @takymanžel to píše úplně přesně. ![]()
@Kobliha51 píše:
Jak se ve vztahu začnou partneři chodit bavit každý sám, nedopadne to dobře. Něco jiného jsou koníčky, sport, atd. Určitá svoboda musí být i ve vztahu. Ples je partnerská záležitost a zrovna tohle není nic, co by se nedalo oželet. Pokud je vztah dobrý a mají se rádi, jednoho bez druhého by to zrovna na plese asi nebavilo. A vůbec to není o tom, že nutně musí být pořád oba spolu. @takymanžel to píše úplně přesně.
Mám na to stejný názor.
Příspěvek upraven 24.03.19 v 21:20
U nás nikdy nevadilo, když šla partie zapařit na ples, že někdo dorazil sólově. Obzvlášť ti, co jsou sami a partnera nemají. Stejně se nakonec trsá hromadně. Takže se to tam ztratí. Tolik asi k plesu. Nerozebírám otázku péče o nemocného milovaného partnera, kterému je třeba strašně zle. ![]()
Hm…tos napsal hezky…
O čem to partnerství potom je?..Jenom o pařbách a sexu a té svobodě?
Nebo taky o tom, že tomu druhýmu uvařím čaj, podám prášek. a.vyrazním s ním až bude..fit..
Protože bez něj by to nebylo ono..