Chlap na ples s kamarády

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2527
14.1.17 13:39

Když tak přemýšlím, tak my chodíme všude spolu. Až teď mi to tak nějak docvaklo. Když dáme jednou za čas děti na hlídání, tak vyrážíme spolu. Že bych šla já v patek sama pařit a další týden on, tak to fakt ne. U nás se dělají často akce doma, kde vždy dorazí spousta přátel. Takže za mě asi ano, bylo by mi to divné, ale to proto, že my to máme nastaveno jinak než 90% páru, kdy se chodí bavit i sólo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.17 13:41
@Lychee13 píše:
Máš pravdu! Jdu oznámit svému majetku, že ode dneška ani na krok bez své drahé polovičky! Ale jel se synem na lyže a já mám opar na rtu! Jak si to vlastně mohl dovolit??? :cert: :cert: :cert:

Tak pokud jel se synem, je to v pořádku. Zas nemusíš být megera, ale snad ti před tím navařil a uklidil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
14.1.17 13:53
@Pipilota Citrónie píše:
Tak pokud jel se synem, je to v pořádku. Zas nemusíš být megera, ale snad ti před tím navařil a uklidil…

Neuklidil a nenavařil! Dělá si, co chce! Skončil chlapec, toto si dovolovat nebude. Hned jak přijede, tak jde zpět na vodítko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
14.1.17 14:41

Taky by mi to prislo divne. Nerikam, do hospody, vecirek, koncert… ale ples? Jak uz to tu nekdo psal, je to parova zalezitost. Byla bych nastvana, kdyby muj sel beze me a CHUDAK rozhodne neni :) I kdyz je pravda, ze na hasicsky ples by musel, je starosta hasicu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
14.1.17 15:24

Tak zrovna lístky na ples nejsou levná záležitost (samozřejmě jak pro koho) a zahybat s jinou ženou vám muže i v zaměstnání a nejen na plese :D Já nevim mě to přijde normální ;) já taky dříve chodívala na ples sama ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.17 15:27
@Lychee13 píše:
Neuklidil a nenavařil! Dělá si, co chce! Skončil chlapec, toto si dovolovat nebude. Hned jak přijede, tak jde zpět na vodítko…

Si ho nech očipovat. S novými technologiemi je to jednduší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2713
14.1.17 15:37
@Anonymní píše:
Ahoj, omlouvám se za anonym, ale stydím se, že jsem teď tak trochu žárlivka :oops:
Měli jsme jít dnes s manželem na ples, ale od čtvrtka jsem nemocná a nechce se mi jít do zakouřeného prostředí, mám ještě furt strašnej kašel a asi bych se tam udusila :D
Jenže manžel chce strašně moc jít, jdou ještě 3 kamarádi s manželkama. Mám z toho nějaký divný pocit :? :? On rád tančí a tak tam bude s kdejakou tančit, je mi úplně mizerně z té představy. Nikdy jsem nebyla žárlivá a teď „na stará kolena“ budu žárlit. Nejsem z toho nadšená, ale zakázat mu to přece nemohu. Samozřejmě mu věřím, ale plaším.
Co si o tom myslíte vy? Chodí vaši chlapi taky někdy „pařit“ bez vás?
Díky za odpovědi :mavam:
Asi jsem pitomá, já vím :mrgreen:

Nemyslím, že bys byla pitomá. Měla by sis o tom s manželem otevřeně promluvit, jak se cítíš a proč. Já osobně bych tedy nešel, už jen proto, že bych věděl, že by to manželce bylo líto. Ale jak se tak dozvídám, tak je to postoj zcela zcestný a v dnešních vztazích se jen málo kdo ohlíží na pocity partnera. A ten kdo to tak má, je vlastně chudák a hroznej trouba. :nevim: Zatím co sobci jsou in. Jen jsem zvědav, jak dlouho ty vztahy takovým „samostatným osobnostem“ vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7776
14.1.17 16:03

Můj chlap by beze mě nešel, za to ja bych se zašla bez nej zapařit ráda. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
14.1.17 16:25
@takymanžel píše:
Nemyslím, že bys byla pitomá. Měla by sis o tom s manželem otevřeně promluvit, jak se cítíš a proč. Já osobně bych tedy nešel, už jen proto, že bych věděl, že by to manželce bylo líto. Ale jak se tak dozvídám, tak je to postoj zcela zcestný a v dnešních vztazích se jen málo kdo ohlíží na pocity partnera. A ten kdo to tak má, je vlastně chudák a hroznej trouba. :nevim: Zatím co sobci jsou in. Jen jsem zvědav, jak dlouho ty vztahy takovým „samostatným osobnostem“ vydrží.

WOW, od chlapa bych takový názor ani neočekávala. :mrgreen: Mám na to stejný názor. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7776
14.1.17 16:30
@nostress píše:
WOW, od chlapa bych takový názor ani neočekávala. :mrgreen: Mám na to stejný názor. :kytka:

Ja myslím, ze takovych chlapů je spousta. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2713
14.1.17 16:33
@nostress píše:
WOW, od chlapa bych takový názor ani neočekávala. :mrgreen: Mám na to stejný názor. :kytka:

Proč? Nejde tu o nějakou možnost nevěry, ale přeci nepůjdu sám na akci, kterou jsme plánovali společně a už vůbec ne s jinými páry, abych jim tam dělal křena. Jak tu někdo psal, něco jiného by bylo, kdybych na té akci měl nějaké společenské povinnosti. Ale takhle? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
14.1.17 16:40
@Aotearoa píše:
Ja myslím, ze takovych chlapů je spousta. :)

Určitě, ale ne na EM. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
14.1.17 16:41
@takymanžel píše:

Hezky napsané, souhlas ;) Já bych taky sama nešla, ples je párová záležitost.

• Citovat
  • Upravit
738
14.1.17 16:41

Můj manžel vím, že by bezemě nešel, prostě by pokrčil rameny a řekl hm jsi nemocná, tak nic. A já bych udělala to samé… Těch pár set za lístky bych vážně oželila… Kor kdyby věděl, že tam ostatní chlapi budou taky s manželkami. Nevím, mně to v manželství příjde divné, neříkám jít si sednout s chlapama na pivo nebo tak? Ale ples je taková společenská událost pro dvojice, příjde mi to divné, takže za mě ne. Ale manžel by to měl vědět sám :nevim: Takže těžko říct, jestli ho přesvědčovat a dělat doma fůrii. Snad nepůjde, když uvidí, že tě to mrzí ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2713
14.1.17 18:04
@Kejmina90 píše:
Můj manžel vím, že by bezemě nešel, prostě by pokrčil rameny a řekl hm jsi nemocná, tak nic. A já bych udělala to samé… Těch pár set za lístky bych vážně oželila… Kor kdyby věděl, že tam ostatní chlapi budou taky s manželkami. Nevím, mně to v manželství příjde divné, neříkám jít si sednout s chlapama na pivo nebo tak? Ale ples je taková společenská událost pro dvojice, příjde mi to divné, takže za mě ne. Ale manžel by to měl vědět sám :nevim: Takže těžko říct, jestli ho přesvědčovat a dělat doma fůrii. Snad nepůjde, když uvidí, že tě to mrzí ne?

Přesně. Empatie se naučit nedá. Ale základem je dobrá komunikace a výběr partnera. Není moc vhodné zakazovat ani dělat, že jsem v pohodě a doma se pak užírat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí