Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Můj muz by nejspíš na ples sam nesel, kdybych ja onemocněla. Ale kdyby chtěl, tak bych ho doma urcite nedržela, nemela bych duvod.
Myho manžela čekají v teď v lednu dva plesy, kam jde sám, protože ja budu doma s mrnetem. Mne to ale nevadí a neresim to. Není to poprvé. ![]()
Nevadilo by mi, že jde někam sám, běžně chodíme za zábavou sólo, ale zrovna ten ples je divný. Na ples se má chodit v páru. Já bych osobně bez partnera nešla, kdyby nemohl manžel, vzala bych třeba bráchu, taťku, kamaráda. Ale plonkovní bych být nechtěla.
@Anonymní píše:
Ahoj, omlouvám se za anonym, ale stydím se, že jsem teď tak trochu žárlivka
Měli jsme jít dnes s manželem na ples, ale od čtvrtka jsem nemocná a nechce se mi jít do zakouřeného prostředí, mám ještě furt strašnej kašel a asi bych se tam udusila
Jenže manžel chce strašně moc jít, jdou ještě 3 kamarádi s manželkama. Mám z toho nějaký divný pocit![]()
On rád tančí a tak tam bude s kdejakou tančit, je mi úplně mizerně z té představy. Nikdy jsem nebyla žárlivá a teď „na stará kolena“ budu žárlit. Nejsem z toho nadšená, ale zakázat mu to přece nemohu. Samozřejmě mu věřím, ale plaším.
Co si o tom myslíte vy? Chodí vaši chlapi taky někdy „pařit“ bez vás?
Díky za odpovědi
Asi jsem pitomá, já vím
chodí pařit sám, já to vůbec neřešim ![]()
Zrovna na ples, kde jsou pary, by sam nesel. Pokud by to bylo neco jinyho, sel by. Pokud bych mela jen kasel, sla bych s nimi.. Jinak jo, trochu by mi to lito bylo, kdyby sli dalsi dva pary se bavit vcetne muze a ja byla sama doma.
Zamyslela bych se nad sebou. No a co, že si zatancuje?
Chudák ![]()
Tak na takovýhle akci jde akorát o to se pobavit, mít techtle mechtle za sokolovnou anebo se nechtěně porvat. Tak uvidíš s čím přijde. Buď s monoklem, opicí anebo s. kroužkem od rtěnky na penisu. ![]()
@strýček sally píše:
Tak na takovýhle akci jde akorát o to se pobavit, mít techtle mechtle za sokolovnou anebo se nechtěně porvat. Tak uvidíš s čím přijde. Buď s monoklem, opicí anebo s. kroužkem od rtěnky na penisu.
To jí opravdu pomohlo
![]()
@Saatine píše:
Mamce se stalo něco podobného, táta je nemocný a ona sama nejde. Protože na ples chtěli jít hlavně spolu, spolu se bavit a tančit, takto to ztrácí ten efekt, když tam bude single, ale jestli se zabaví, ať jde
Mě už se příčí jenom ta představa, že bych šla sama na ples, kde jsou všichni v páru, /a doma manžel s chřipkou/.My to máme nastavené tak, že pokud je jeden z nás třeba nemocný, tak ten druhý se o něj stará, i o chod domácnosti, nákupy, vaření, a ceklově zabezpečí full servis. Připadala bych si tam sama trapně. ![]()
@Monchichik píše:
@Lychee13 A proč? Nevím, co by měl dělat bez partnerky sám na plese.
Ty žiješ s nesvéprávným chlapem? Upřímně bych bez partnera na ples nešla, ale pokud by mi řekl, že buď pujdem spolu, nebo budu doma, tak bych se mu akorat vysmála. Partner není Tvůj majetek. ![]()
@Lychee13 píše:
Ty žiješ s nesvéprávným chlapem? Upřímně bych bez partnera na ples nešla, ale pokud by mi řekl, že buď pujdem spolu, nebo budu doma, tak bych se mu akorat vysmála. Partner není Tvůj majetek.
A proč tak direktivně?
Dospělý muž/žena by měl sám vědět, co je vhodné, či nikoliv. ![]()
@Lychee13 Proč nesvéprávným? Podle mě se prostě na ples chodí v páru. A postavit to tak, že buď se mnou nebo vůbec by u nás nehrozilo, protože by nás nenapadlo jít bez toho druhého. Na ples. Jinak samozřejmě má můj muž fůru aktivit u kterých já nejsem a naopak. Nehlídám ho, nejsem stíhačka, jsem vdaná už celkem dlouho a vím za koho.