Čím fotíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
pokymar
18.11.12 22:22

Ach jooooo. Takových foťáků. Tak já zkouknu tedy ještě tenhle, no. Ale myslím, že ho měli v tom posledním obchodě, ale vůbec mi ho po vyřčení mých podmínek nenabídlli.

V prvním obchodě mi řekl, že jedině zrcadlovku, nebo Nikon 1

A ve druhém, že Nikon 1 nikdy, že jedině ten canon vedle. Že Nikon 1 je pomalý křáp, který má dobré výsledky jen v laboratorních podmínkácha a ten canon, že je dobrej v praxi, ale na sekvenční snímání byl i při mém pomalém pohybu rukou dost rozmazaný a prodavač nebyl schopný přijít na to, jak ty náhledy vyfocenych fotek zvětšit, dost neintuitivní… A to byl ten Nikon dražší a oba měli skladem, tak nevím kdo měl pravdu.

• Citovat
  • Upravit
817
6.3.13 07:44

Mě postačí obyčejný kompakt od Samsungu ST65 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1886
6.3.13 08:19

My fotíme Canonem EOS 600D. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
6.3.13 08:33

My fotíme sony Cyber-shot DSC-H90 a jsme spokojení ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
6.3.13 08:46

Ja mam nikond d40× a hledam k nemu nejaky maly kompakt, ktery nebude zkreslovat

:( kvuli prckovi jsem porizovala novy kompakt casio zr10 a ted toho lituju. Strasne zkresluje fotografie uvnitr mistnosti :zed:

Existuje vubec nejaky kompakt, ktery dela dobre i fotky uvnitr mistnosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18425
6.3.13 12:33
@habet píše:
Ja mam nikond d40× a hledam k nemu nejaky maly kompakt, ktery nebude zkreslovat

:( kvuli prckovi jsem porizovala novy kompakt casio zr10 a ted toho lituju. Strasne zkresluje fotografie uvnitr mistnosti :zed:

Existuje vubec nejaky kompakt, ktery dela dobre i fotky uvnitr mistnosti?

A proč nepoužíváte ten Nikon? Alespoň doma uvnitř místností, kde ho nemusíš nikam tahat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
6.3.13 15:29

@Angie-shy Zrcadlo je na policce, kam prcek nedosahne. Kompakt mam vetsinou po ruce, v kapse a tak - vzdy pripraven :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18425
6.3.13 21:44
@habet píše:
@Angie-shy Zrcadlo je na policce, kam prcek nedosahne. Kompakt mam vetsinou po ruce, v kapse a tak - vzdy pripraven :D

Aha, no je pravda, že já už ho musela přestěhovat úplně do jiné místnosti, aby nepřišlo k úhoně, tak pár vteřin to zabere než pro něj dojdu, ale v konečném důsledku to možná bude rychlejší než nastartovat ten kompakt :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
6.3.13 23:01

@Angie-shy no prave si myslim, ze v dnesni dobe uz by melo byt mozny sehnat kompakt, ktery dela slusny fotky uvnitr mistnosti a zaroven je rychly… ale myslet znamena h** vedet :D

asi jsem hlavne taky lina poradne se podivat po netu, jaka je dnesni nabidka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18425
7.3.13 11:32
@habet píše:
@Angie-shy no prave si myslim, ze v dnesni dobe uz by melo byt mozny sehnat kompakt, ktery dela slusny fotky uvnitr mistnosti a zaroven je rychly… ale myslet znamena h** vedet :Dasi jsem hlavne taky lina poradne se podivat po netu, jaka je dnesni nabidka.

víš co, koupili jsme tchýni na vánoce kompakt nějaký ten Canon asi za 10,5 tis. s tím, že bude pro ni super… je celkem rychlý, má i dobrou světelnost, ale mě se ty fotky z něj prostě vůbec nelíbí, je to překontrastované, přesaturované a to tam není nastavený žádný vivid nebo něco podobného… a co jsem viděla kompakty v poslední době, tak je to prostě všechno takhle… já už bych bez zrcadla prostě žít nemohla, i když to tahání je fakt fuška… obzvlášť s větší výbavou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
7.3.13 18:54

@Angie-shy tak tehle odpovedi jsem se bala :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
7.3.13 19:01

@habet nevím co přesně myslíš tím zkreslováním… ale já mám Panasonic DMC-TZ5 a jsem s ním moc spokojená. A hlavně komukoliv pak posílám fotky ze společných akcí tak každý je nadšený jak jsou fotky úžasné a je zvědavý cože to máme za foťák (malinko přeháním.. samozřejmě ne každý - ale hodně :lol: )
Tento model je tedy už poněkud starší… ovšem věřím že určitě bude nějaký jeho nástupce s obdobnými parametry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18425
7.3.13 19:28

@sweet78 Právě že ty starší modely to tak neděly to přesaturování a překontrastování :nevim: nevím čeho tím chtějí výrobci docílit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
7.3.13 19:56

Treba to moje casio nezvlada vyvazit bilou a strasne ale uplne nehorazne vyhlazuje. Treba vrascita babicka je jak mladice :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová