Čím fotíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16136
24.8.11 10:35

díky taky mam 5v1 :palec: akorat že blesk externi nemam :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
24.8.11 10:59
lucienne píše:
jo tu odraznou desku jsem taky dostala, ale nevim jak se s ni pracuje :oops:

Já jen že jsem to viděla jako návod na osvětlení v knížce od Zdeňka Tomáška, tak na tom asi něco bude :wink: Je tam k tomu i nákres.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
24.8.11 11:02

díky kolozubko, zkusím si to najít. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
24.8.11 11:11
lucienne píše:
díky kolozubko, zkusím si to najít. :palec:

Něco najdeš zde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
24.8.11 11:12

dá se tedy říct že k tomu potřebuju někoho kdo mi to bude držet nebo na to jsou nejaky držáky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
24.8.11 11:18
lucienne píše:
dá se tedy říct že k tomu potřebuju někoho kdo mi to bude držet nebo na to jsou nejaky držáky?

Dají se na to koupit držáky, dá se to někde i opřít a nasměrovat na to světlo nebo aby ti to někdo podržel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15532
25.8.11 09:56
ondrez píše:
Pokud se zrcadlovky bojíš, tak ten foťáček co jsi vybrala je určitě hodně kroků v před. Když si ho pořádíš a naučíš se ovládat třeba i v manuálním režimu, tak pozdější přechod na zrcadlovku by ti neměl dělat moc velký problém. Určitě to žádný špás není a šel bych do toho. Zajdi si do prodejny, odzkoušej si ho, ohmatej a uvidíš že budeš mile překvapená.

Díky, půjdu ho tedy omrknout :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
25.8.11 10:22

tak dneska očekávám tu zázračnou knihu a už se nemůžu dočkat :mrgreen: :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
25.8.11 14:21
viky23 píše:
tak dneska očekávám tu zázračnou knihu a už se nemůžu dočkat :mrgreen: :lol: :palec:

Hlavně foťák do ruky a hned zkoušet a zkoušet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pokymar
17.11.12 08:59

Ahoj, potřebuji náhradu svého kodaku. naprosto nestiha prcka. pomalu se zapíná a mezi vyfocením a vyfocením dalšího snímku to trvá snad 15vteřin a to je na focení ročního čerta něco strašlivého, doporučili by jste mi nějaký foták do šesti tisíc? Z otázky je to snad jasné, ale pro upřesnění: ano, nejsem člověk, který by byl schopný si foťák nastavit sám. Nebo jinak, schopná bych toho byla kdybych se to naučila, ale hlavní je ted pro mě vytvořit rychlé a kvalitní momentky dítěte.

• Citovat
  • Upravit
8935
17.11.12 09:25

http://eshop.fotolab.cz/…rava-zdarma/
Toto je už hodně dobrý fotoaparát, ve třídě kompaktů dosti vysoko postavený. Je ještě vyšší model, TZ30,ale tam už je cena něco málo přes 7 tisíc. Mám TZ10 a opravdu super. Fotím s ní už 4 roky.
Je pravdou, že jsem na fotoaparáty náročná a stále uvažuji nad zrcadlovkou. Když si jí u bratra vemu do ruky, fotím s ní, tak bych kompakt nejradši odložila. Ale velikost vždy vyhraje. Zrcadlovku jsem používala na kinofilm a fotky úžasný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pokymar
17.11.12 09:44

Takže, fotka, vteřina, fotka? Vím, že tohle bych mohla chtít max od zrcadlovky, ale stejně…

• Citovat
  • Upravit
18425
17.11.12 10:10

Už dlouho jsem rychlost u kompaktů nestudovala, ale myslím si, že i ta nejlevnější zrcadlovka bude v tomto lepší, akorát je nevýhodou její velikost no a pak cena… nevím jestli se dá v současnosti sehnat nějaká nová do 6 tis., možná z druhé ruky? To určitě ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
17.11.12 10:11

Nejlepsi zkusenosti s kompaktem mam s fotaky Nikon.
treba tenhle ma i sekvencni foceni http://www.fotoskoda.cz/…-s6400-cerny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
17.11.12 10:12

Zrcadlovky jsou urcite co se kvality a rychlosti tyce lepsi, ale na bezne foceni az moc velke a neprakticke :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová