Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ondrez píše:
Tak třeba minulý týden jsem fotil jednu nastávající maminku, v pátek svatbu a v sobotu jednu modelku, která chtěla fotky pro přítele. Děti jedině až svoje, to se mi ještě nepoštěstilo
Naše malá, jakmile vezmu foťák do ruky, se ke mě točí zády a nechce se mnou mít nic společného, nebo se po mě začne sápat
Nejradši jí fotím, když je s námi někdo další, kdo jí zabaví
Jinak se prostě nechytám ![]()
Na svatbě byla za družičku jedna malá holčička, byli jí asi 4 roky a ta trucovala, že se fotit nebude a že ani nikam nepujde, že chce domů. To je potom teprve adrenalin. Tak se musela něčím zabavit a pak to již bylo v pořádku ![]()
ondrez píše:
Na svatbě byla za družičku jedna malá holčička, byli jí asi 4 roky a ta trucovala, že se fotit nebude a že ani nikam nepujde, že chce domů. To je potom teprve adrenalin. Tak se musela něčím zabavit a pak to již bylo v pořádku
No právě… Fotit a zároveň zabavovat je nad moje síly ![]()
kolozubka píše:
Taky kde koho otravuju
No tak ještě že máš tak dobré přátelé ![]()
Já mám Canon 350D - z druhé ruky za 3000 kč i se seťákem a jsem spokojená - naučila jsem se základy focení, až mi nebude stačit, koupím dražší, teď spíš nakupuji příslušenství (stativ, filtry, baterie - co není elektronika a optika mohu doporučit na Ebay z Číny - koupíte stativ za 100 kč, u nás to samé za 500…)
ahoj. nevíte někdo prosím o nějakých videokurzech fotografie?
zvláště by mě zajímala portrétní ateliérová a focení miminek. ale nepohrdnu ničím. díky ![]()
lucienne píše:
ahoj. nevíte někdo prosím o nějakých videokurzech fotografie?zvláště by mě zajímala portrétní ateliérová a focení miminek. ale nepohrdnu ničím. díky
Ahoj, když se podíváš na youtube, tak tam je toho mraky. Ale je to většinou zahraniční, české tam jsou také, ale třeba jen nějaká ukázka něčeho, aby si to lidi museli koupit. Lepší volbou bude kniha, protože tu si sebou můžeš vzít a kdykoliv otevřít a nebo oslovit někoho kdo fotí a udělat si s ním malý workshopík.
díky za praktické rady, mrknu na to
věděl bys nějakou konkrétní knihu co stojí za hřích?
Knížek je velké množství, ale určo mohu doporučit tuto : http://knihy.heureka.cz/…l-vysvetlit/ Je tam i technický popis co a jak. No a pak další je jen zkoušet, zkoušet a zkoušet.
to přijde a ani nebudeš vědět jak rychle