Dáváte teď děti do školky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17472
26.10.20 15:54
@milwinka píše:
@Tamtama @Svistice Tady je o tom písnička https://www.youtube.com/watch?…

Tu si teď doma pouštím a zpívám tak často, že už ji kluci znají nazpaměť :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
26.10.20 18:22

@milwinka a bacha, už je píseň i pro pivare! https://youtu.be/-Hh0Ibb8NJo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1742
26.10.20 21:47
@Tamtama píše:
@milwinka a bacha, už je píseň i pro pivare! https://youtu.be/-Hh0Ibb8NJo :mrgreen:

Super!! Já mám radši pivo než víno. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21431
26.10.20 21:51
@smajlik345 píše:
Není důvod nedat. Korona tady bude už navždy.

Co to jako znamena to zaklinadlo dnesnich dni „korona tady bude navzdycky“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101764
26.10.20 22:28
@PaníBovaryová píše:

No, přece to znamená: Nehodlám se ani o kousek omezit, co na tom, že už jsou skoro plné špitály a omezuje se péče, mě zajímá jen já, já a zase já…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
26.10.20 22:38

@PaníBovaryová @j.a.n.i1 určitá opatření dodržují. Ale koronavirus pro mě není prioritou dne.
Tedy nošení roušky v budovách a mhd ano, ale jinak venku na čerstvém vzduchu fakt roušky nenosím :-)

• Citovat
  • Upravit
21431
26.10.20 22:53
@smajlik345 píše:
@PaníBovaryová @j.a.n.i1 určitá opatření dodržují. Ale koronavirus pro mě není prioritou dne.
Tedy nošení roušky v budovách a mhd ano, ale jinak venku na čerstvém vzduchu fakt roušky nenosím :-)

a kdo se tě na to ptá, jak nosíš roušku?
Já se ptám, co to znamená, že „korona tady bude navždycky“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
26.10.20 22:58
@PaníBovaryová píše:
a kdo se tě na to ptá, jak nosíš roušku?
Já se ptám, co to znamená, že „korona tady bude navždycky“
Že slavní koronavirus z kterého jsou všichni na větví a řeší co a jak s ním. Si stejně jednou uvědomí, že je to vírové onemocnění, kterého se nezbavím a budeme muset s ním žít. Tedy ho nemíním řešit stejně tak jako ostatní
  • Citovat
  • Upravit
21431
26.10.20 23:03
@smajlik345 píše: Že slavní koronavirus z kterého jsou všichni na větví a řeší co a jak s ním. Si stejně jednou uvědomí, že je to vírové onemocnění, kterého se nezbavím a budeme muset s ním žít. Tedy ho nemíním řešit stejně tak jako ostatní

já bych ráda, abys mi osvětlila, jak takový život s koronavirem bude teda vypadat nebo by měl „správně“ podle tebe vypadat. Jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
26.10.20 23:11
@PaníBovaryová píše:
já bych ráda, abys mi osvětlila, jak takový život s koronavirem bude teda vypadat nebo by měl „správně“ podle tebe vypadat. Jsem zvědavá.

Podle mě (a ne správně, protože každý bude mít svůj přístup) to bude stejně jako život např. s chřipkou. Tedy bude možné očkování kdy se člověk může nebo nemusí naočkovat. Prostě tak jak fungujeme teď např. s chřipkou budeme fungovat i s koronavirem

• Citovat
  • Upravit
21431
26.10.20 23:14
@smajlik345 píše:
Podle mě (a ne správně, protože každý bude mít svůj přístup) to bude stejně jako život např. s chřipkou. Tedy bude možné očkování kdy se člověk může nebo nemusí naočkovat. Prostě tak jak fungujeme teď např. s chřipkou budeme fungovat i s koronavirem

v pořádku. Pokud by bylo očkování… a nezačaly nám převažovat více smrtící mutace :think:… zatím hudba vzdálené budoucnosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
26.10.20 23:28

@smajlik345 ale tady ted nejde o to „zit s covidem“. Ted jde o to, abychom ted, v prubehu nekolika tydnu, zvladli zachovat dostupnost lekarske pece. Za dva tydny jsou preplnene nemocnice. To neni katastroficky scenar, to je matematika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
26.10.20 23:34
@PaníBovaryová píše:

Nic, jen výkřik. Španělská chřipka zmizela sama stejně jako mnohé smrtelné infekce před ní, pravda, jiné nemoci zůstaly, ale řeší je očkování.

Obrna, zarděnky, příušnice, tetanus, spalničky… Ty tu jsou, ale řešíme je prevencí.

Pravé neštovice jsme vymýtili úplně…

Jiné nemoci umíme léčit… Covid je holt moc nový, čeká se na vakcínu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21431
26.10.20 23:35
@Evakaska píše:
@smajlik345 ale tady ted nejde o to „zit s covidem“. Ted jde o to, abychom ted, v prubehu nekolika tydnu, zvladli zachovat dostupnost lekarske pece. Za dva tydny jsou preplnene nemocnice. To neni katastroficky scenar, to je matematika.

lidé slyší, co slyšet chtějí. Když je pravda nepříjemná, nedostane se k nim.
Proto jsem se ptala, co znamená ta omílaná fráze. Ona je totiž prázdná, nemá žádný reálný základ a neposkytuje žádné řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
26.10.20 23:42

@PaníBovaryová ano. Taky jde ale videt, ze pani cerpa informace z jinych skupin a medii, nez treba ja. Neni to ani jeji chyba, do ni je to sypano ze vsech stran. A to je špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová