Dítě s dvojčetem mého muže

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3957
29.7.20 14:41
@robínek píše:
Nebude, si to přečti celý. Manžel. je Jasoň, dvojče Drsoň. Narodí se malý Drsoněk a je vymalováno. Provalí se to asi v jeho třech letech, až zmlátí děti na pískovišti.

To není tak jednoznačné… Geny, to je jedna velká hra. Někdy se stane, že dítě má podobné geny jako sourozenec jednoho z rodičů a nemusí být nikdo nikomu nevěrný :nevim: :nevim: (oči, vlasy, povahu, atd.)

Jinak zakladatelko mám na tebe otázku. Ohledně toho anonymu tvůj muž ví, že za tím anonymem stál jeho bratr? A jestli ano ví, co ho k tomu vedlo? A jaký mají spolu vztah po tomhle „skandálu“?

• načítám...
43039
29.7.20 14:42
@Baba píše:
Jo a takhle si to řekne každá. Bezvadný tohle povědomí šířit.
A jo, umím si představit, že se to vyšetřovat bude a že bude v rodině bugr. A dobře by to bylo.
To se ta spisovatelka bude s tím deb.ilem doborvolně stýkat dál? ROdinné oslavy, vánoce… tak určitě :roll:A c ose angažuju do vymyšlené ptákoviny.

Ja ti rozumim, v obecne rovine souhlasim, v rovine konkretni lidske se mohou veci jevit jinak. Ja taky umi dobre poradit lidem ve veci, ktera se me netyka.
nekdy ta hrdinska doporuceni hranici s nechtenou krutosti

• načítám...
60142
29.7.20 14:43

Jak je to s tím neoznámením trestního činu? :think:

• načítám...
60142
29.7.20 14:44
@Pudloslava píše:
Ja ti rozumim, v obecne rovine souhlasim, v rovine konkretni lidske se mohou veci jevit jinak. Ja taky umi dobre poradit lidem ve veci, ktera se me netyka.
nekdy ta hrdinska doporuceni hranici s nechtenou krutosti

Sorry, ale mě se tohle tema sakra týká. A proto mě tvůj přístup příjde zcela mimo a velmi škodlivý.

• načítám...
36404
29.7.20 14:45
@Anonymní píše:
@Baba Prostě jsem zpanikařila. Chtěla jsem to ututlat, ale nepočítala jsem s tím, že otěhotním.

Vysadís prášky, snažíte se s manžou o dítě. Ojede tě švagr, ráno to zjistíš a tebe nenapadne že by si mohla otěhotnět. Včera jsem dceři četla před spaním lepší pohádku.

• načítám...
Silverine247
29.7.20 14:47
@werajsik píše:
To není tak jednoznačné… Geny, to je jedna velká hra. Někdy se stane, že dítě má podobné geny jako sourozenec jednoho z rodičů a nemusí být nikdo nikomu nevěrný :nevim: :nevim: (oči, vlasy, povahu, atd.)Jinak zakladatelko mám na tebe otázku. Ohledně toho anonymu tvůj muž ví, že za tím anonymem stál jeho bratr? A jestli ano ví, co ho k tomu vedlo? A jaký mají spolu vztah po tomhle „skandálu“?

Taky jsem se ptala, ale nic. Nejak se mi nechce verit, ze by nevedel, co je bratr zac a nepostavil se na stranu svoji zeny. :nevim:

• Upravit
60142
29.7.20 14:47
@JancaS84 píše:
Vysadís prášky, snažíte se s manžou o dítě. Ojede tě švagr, ráno to zjistíš a tebe nenapadne že by si mohla otěhotnět. Včera jsem dceři četla před spaním lepší pohádku.
:mrgreen:

Tak tady v tý pohhádce je nejlepší ten švagr, jak s chlípným šklebem říká - konečně sem tě dostal :twisted:

• načítám...
ontarova.stara
29.7.20 14:50
@Baba píše: :mrgreen:Tak tady v tý pohhádce je nejlepší ten švagr, jak s chlípným šklebem říká - konečně sem tě dostal :twisted:

A rve jabadabaduuuuu :mrgreen:!

• Upravit
3957
29.7.20 14:52
@Silverine247 píše:
Taky jsem se ptala, ale nic. Nejak se mi nechce verit, ze by nevedel, co je bratr zac a nepostavil se na stranu svoji zeny. :nevim:

Přesně proto se ptám :)
Ať mi nikdo neříká, že manžel nebude stát na straně své ženy, když ví čeho je schopný jeho povedený bratříček. :nevim: :nevim:
A pokud ve své žárlivosti bude raději věřit bratrovi (ona mě svedla, ona to chtěla), tak je to hňu. p a i kdyby ve finále to dítě bylo manžela, tak to raději budu s dítětem sama, než po boku takového de.bila…

• načítám...
16694
29.7.20 14:57

Zapírala bych dál. Kdyby bratr přišel s tím, že dítě je jeho, popři, že ti něco ráno říkal. A to, že manželovi o rychlovce řekla…no, tak jsi uvěřila tomu, že se ti to zdálo. Copak tě mohlo napadnout, že to byl bratr? Doteď jsi žila v tom, že se ti to přeci zdálo.

• načítám...
Anonymní
29.7.20 14:58

@Pet32 Nepotkávám. Vidíme se jen na rodinných sešlostech a vyjímečně na akcích, jako tahle. Jinak se nenavštěvujeme.

• Upravit
43039
29.7.20 14:58
@Baba píše:
Sorry, ale mě se tohle tema sakra týká. A proto mě tvůj přístup příjde zcela mimo a velmi škodlivý.

No hele tak se podívej, jak se k zakladatelce chováš ty a ostatní…vlastně jí to vyčítáš, protože ona měla vědět, co hned ráno v té situaci dělat. Ona se zachovala špatně. Může si za to sama, měla být obezřetná, měla ho poznat, měla to hned nahlásit, měla… A to nejsi chlap ani policajt. A teď by tohle měla zažívat nejen na anonymním serveru, ale v rodině, okolí, od policie, u soudu všude. A ještě dost vysoké riziko rozpadu manželství.
měla bys být trochu soucitná

• načítám...
60142
29.7.20 15:04
@Anonymní píše:
@Pet32 Nepotkávám. Vidíme se jen na rodinných sešlostech a vyjímečně na akcích, jako tahle. Jinak se nenavštěvujeme.

No takže se potkáváte.

• načítám...
60142
29.7.20 15:05
@Pudloslava píše:
No hele tak se podívej, jak se k zakladatelce chováš ty a ostatní…vlastně jí to vyčítáš, protože ona měla vědět, co hned ráno v té situaci dělat. Ona se zachovala špatně. Může si za to sama, měla být obezřetná, měla ho poznat, měla to hned nahlásit, měla… A to nejsi chlap ani policajt. A teď by tohle měla zažívat nejen na anonymním serveru, ale v rodině, okolí, od policie, u soudu všude. A ještě dost vysoké riziko rozpadu manželství.
měla bys být trochu soucitná

Simtě, si to vymyslela. Kdyby to byla pravda, ak se chovám jinak. K týhle nepovedený spisovatelce soucit fakt nemám. Taková ptákovina. A já nikde nepsala, že si za to může.

Problém je to podvědomí, co šíříš i ty - nemá cenu to oznamovat, bude to tvrzení proti tvrzení…

• načítám...
13821
29.7.20 15:09

Zakladatelko, taky mi to připadá přitažené za vlasy… ale přichází v úvahu dvě možnosti, buď si to dítě necháš, švagr to stejně brzo zjistí a budeš vydíratelná, budeš to muset celý život tutlat anebo prostě a jednoduše půjdeš na potrat.
Taky jsem proti potratům, ale v situaci, že bych čekala dítě s někým jiným a nechtěla ohrozit svou rodinu (a to by to ani nebylo znásilnění švagrem) bych to prostě udělala.

Myslím, že víc možností nemáš, pokud to manželovi říct nechceš.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová