Budoucí švagrová se chová divně

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
14335
20.1.19 17:45

Já to možnánapíšu blbě, ale prostě neni to jenom o tom ,že prostě si jenom lidi nesednou a prostě , pak vidí toho durhého jenom zle..
:nevim:
Co já tak vidím okolo a to samozřejmě nechci nikoho urazit, tak většinou když jsou dva bráchové a mají partnerky, tak nějak ty vztahy se dají, ale jakmile má bratr sestru, tam je ten vztah jiný a i ta kritika na budoucí parnterky větší…

• načítám...
Anonymní
20.1.19 17:50
@Aduš8 píše:
Takže bys po nic chtěla, aby se kvůli vám přetvařovala.. No, osobně se divím, že ještě na návštěvy chodí. Jestli chápu dobře, bydlíte s maminkou a oni chodí na návštěvu k vám. To, že nedává dítě na zem, aby se učilo je hloupost, ale asi to neovlivníš :nevim:

No tvou první větou jsi mě utvrdila,že s některými diskutovat nelze

• Upravit
107637
20.1.19 17:52
@Anonymní píše:
Má 31 mateřství plánovali.Tohoto divného chování si ihned vsiml i můj chlap.Máme strach se malé skoro dotknout.Prostě atmosféra na prd.

no tak si jí nevšímejte …to nejde ?

• načítám...
5866
20.1.19 17:52
@Anonymní píše:
No tvou první větou jsi mě utvrdila,že s některými diskutovat nelze

Bych hlavně podiskutovala s ní

• načítám...
14377
20.1.19 17:55
@Anonymní píše:
No tvou první větou jsi mě utvrdila,že s některými diskutovat nelze

Tak ono je to těžké, diskuze neznamená, že člověka jen utvrdím v jeho názoru. A dle tvého prispevku výše, kde sr rozčiluješ nad těmi, kdo s tebou nesouhlasí, mě utvrzuješ jen v tom, že asi švagrové rozumím :mavam:

• načítám...
107637
20.1.19 17:58
@Anonymní píše:
Jinak chodítko jsme nekoupili my! A jak tu někdo psal bordel na podlaze.No,bylo vysáto a dcery někdy drobí.Byly tam dva malé drobky.Oni třeba mají v bytě psa ktetrý kolem stolu a očichává jídlo.Tohle by zas vadilo mě.Ani u nicch nesmí malá na zem,prej kvůli chlupům,přitom je šťastná na zemi.Nejde jen o to,prostě je taková nepřístupná,není pohoda když tam je.Máme strach aby malá neměla někde flíček.No nevím,já jsem děti vychovala v pohodě,lezli po zemi,někdy se ušpinily a co?mám pračku.Nezhlížela jsem na mamku,když je vzala na ruky.Jen jsem si dovolila říct,že Janě chybí vstřícnost a usměv.Pokud mi tady chcete psát,že máme na zemi bordel,pak je to úplně mimo a nemá smysl diskutovat

Asi se s vami bavit nechce ,nesedíte jí ,tak si odsedí povinnou návštěvu …prostě bych si jí ani dítěte nevšímala a bavila se s bráchou .Jak často se takto schazíte ? Třeba tam ani nechce .

• načítám...
Lalelale
20.1.19 17:59
@Anonymní píše:
Jejích nehezkých pohledů a komentáře který řekne příkazem.

Jak se k vám chovala před dítětem? Hodně žen si přes dítě vyřizuje osobní problémy a nesympatie. Upřímně, pokud je ti jana tak protivná, nezvala bych je. Dítěte odrizleho od rodiny by mi sice bylo líto, ale své děti už máš a švagrové bych se tedy nevnucovala :nevim:

• Upravit
Anonymní
20.1.19 18:00
@Aduš8 píše:
Tak ono je to těžké, diskuze neznamená, že člověka jen utvrdím v jeho názoru. A dle tvého prispevku výše, kde sr rozčiluješ nad těmi, kdo s tebou nesouhlasí, mě utvrzuješ jen v tom, že asi švagrové rozumím :mavam:

Asi budete stejné povahy :D

• Upravit
14377
20.1.19 18:01
@Anonymní píše:
Asi budete stejné povahy :D

To určitě ne, já jsem extrovert a když se mi něco nelíbí, tak to dotyčnému vpálím rovnou :mavam:

• načítám...
Anonymní
20.1.19 18:01
@Venetia píše:
Asi se s vami bavit nechce ,nesedíte jí ,tak si odsedí povinnou návštěvu …prostě bych si jí ani dítěte nevšímala a bavila se s bráchou .Jak často se takto schazíte ? Třeba tam ani nechce .

Jsou tu cca 1 měsíčně

• Upravit
7209
20.1.19 18:04
@Aduš8 píše:
@Tejule a nejsi ty ta bráchova manželka :lol: :lol: :lol:

To mě taky napadlo :lol:

• načítám...
Anonymní
20.1.19 18:07

Jestě mě trochu zarazila jedna věc.( nepomlouvám,jen jsem na to koukala)Když malá dojedla přesnídávku tak jí Jana utřela pusu vlhčeným voňavým ubrouskem a ten ubrousek pak malá vzala do ruk a dala kus do pusy a asi 2 minuty kousala roh ubrousku v puse a Jana se dívala a nic.Asi má fakt každý hranice jinde :nevim:

• Upravit
5866
20.1.19 18:09
@Anonymní píše:
Jestě mě trochu zarazila jedna věc.( nepomlouvám,jen jsem na to koukala)Když malá dojedla přesnídávku tak jí Jana utřela pusu vlhčeným voňavým ubrouskem a ten ubrousek pak malá vzala do ruk a dala kus do pusy a asi 2 minuty kousala roh ubrousku v puse a Jana se dívala a nic.Asi má fakt každý hranice jinde :nevim:

Přesně, každý je jiný. Je hodně poznat, že ti „Jana“ nesedla, holt se stalo. Tak si buď promluvte a nebo se ignorujte. :nevim:

• načítám...
3998
20.1.19 18:14

Podle toho co píšeš, mi švagrová nijak zvlášť divná nepřijde, ale prostě se u vás necítí dobře. Zřejmě je to pro ní povinnost a evidentně jste si nesedly hlavně vy dvě. My jsme taky měly dohodu, že výhrady a připomínky si řeší každý se svojí částí rodiny přednostně, takže chápu i ty pohledy. Já bych se na místě švagrové s vámi taky necítila dobře, uvolněně a jednou za měsíc takovou návštěvu prostě přetrpěla. Tak je nech s mamkou/babičkou samotné a máš klid.

• načítám...
Anonymní
20.1.19 18:15
@lamicina píše:
Podle toho co píšeš, mi švagrová nijak zvlášť divná nepřijde, ale prostě se u vás necítí dobře. Zřejmě je to pro ní povinnost a evidentně jste si nesedly hlavně vy dvě. My jsme taky měly dohodu, že výhrady a připomínky si řeší každý se svojí částí rodiny přednostně, takže chápu i ty pohledy. Já bych se na místě švagrové s vámi taky necítila dobře, uvolněně a jednou za měsíc takovou návštěvu prostě přetrpěla. Tak je nech s mamkou/babičkou samotné a máš klid.

A jak víš,že by ses tu necítila dobře?vždyť jsi tu nikdy nebyla,neznáš nás :nevim:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová