Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15730
5.10.14 17:49
@majda123456789 píše:
Já se omlouvám, možná mi to opravdu po tom alkoholu nemyslí, ale stejně to s tím hladem nechápu..? Vím, žes ho neměla celou dietu atd. a chápu že se snažíš rozhýbat tělo změnama, aby přestalo stávkovat, ale ten hlad stejně pořád nechápu.

No taky nevím, jestli to říkám srozumitelně, hlad vznikl posunem jídla trochu dopředu. Hodně teorií o metabolismu říká, že se nemá jíst příliš pozdě. I Dukan tam někde má, že nemáme jíst příliš krátce před spaním, jen si myslím, že to časově nevymezil. Já jsem zastavila na váze, žádnou chybu si neuvědomuju. Dost věcí dlouhodobě dělám, takže pro změnu nemám moc možností. Přidala jsem pohyb a posunula jídlo, ten zbytek byl spíš o kontrole toho, co stejně dělám.

Takže jím množstvím stejně, jako kdykoliv dřív, večer spíš víc, aby to vytrávilo co nejdéle, ale stejně jdu spát natolik pozdě (i když i to se snažím posouvat, ale jsem založením bytostná sůva a večer udělám i nejvíc práce) na to, aby žaludek nehlásil, že jsem mu nedala večerní náplň až kolem deváté, jak je zvyklý poslední dva roky. Ale není to hlad z toho, že bych snížila přísun, to ani náhodou, a pokud by náhodou opravdu vadilo jídlo příliš pozdě večer, tak by to rozjezdu váhy mohlo pomoci. Zatím se to tedy nezdá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
5.10.14 17:51

@ajaja79
Takže za 3 měsíce 8,4kg :potlesk:
Kolik měříš?
Je to veliký rozdíl :palec:
12kg chceš dát ještě dolů??? 8o
Mě přijde, že máš ještě trochu ty špíčky v pase, ale nohy máš štíhlý už teď.
A pokud je tak hodně vidět 8,4kg… tak dalších 12kg si moc neumím představit.
Takže za mě: super práce a hurá do dalších kileček ;)

• Citovat
  • Upravit
448
5.10.14 17:59

@LydiaD Děkuji, tohle potěší a nakopne :srdce: měřím 163 cm, můj ideál je 58 kg ( mívala jsem i méně) ale když už to nepůjde tak můj max strop je 63 kg. nebudu se trápit měsíce shazováním 1 kila. :zed: pokud se budu cítit dobře na 63kg tak jdu do 3F. :think: Jinak já z těch 3 měsíců měla košér DD jen cca 2měsíce. zbytek byly dovolené trošku povolené :mrgreen:
Jo nožky zase tak štíhlé nejsou, ještě to chce a břicho s pasem… to je můj problém :zed: jo není jak Sirikitce, ta s tou postavou pěkně tvarované ženské :roll: :mrgreen: :mrgreen: (přeju ti to sirikit, přeju…, ale závidím… :mrgreen: )
no takže práce je ještě dost, ale jedeme dál :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3135
5.10.14 18:10

Teda holky já koukám :palec: :palec: ty Vaše fotky jsou strašně motivující :dance:
já samozřejmě po 3 týdnech ještě nefotím, ale @ajaja79 fakt dost dobrý :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.14 18:18

@ajaja79 Ty bláááho! To je sakra rozdil! Skvělá práce, opravdu!!! :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
5.10.14 18:23

@ajaja79, já fotky opravdu hodnotit neumím, proto to většinou nedělám, ale teda změna u tebe je veliká a taky zírám, že chceš ještě dolů 12kg. Myslím, že teď vypadáš tak nějak jako já, která mám do konce 3kg. :kytka:

Ale že se teď rochním v té své stagnační zastávce, ty píšeš, že 63 je pro tebe strop. To převedeno na mě by u mě při 158cm znamenalo 58kg, což po mně chce i ten Dukan, já chci 59. Lítám o 2,5-3,5kg nad cílovkou. Předpokládám, že bys to taky nevzdávala, nebo myslíš, že ano? Kdybys lítala při svém stropu 63 kolem 66-67kg? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
5.10.14 18:31

@ajaja79
A holky dost, super výsledky moc gratuluji a protože mám teploty dole, už to nedávám, nejpozději toto úterý začnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
5.10.14 18:46
@Kdoule píše:
@ajaja79, já fotky opravdu hodnotit neumím, proto to většinou nedělám, ale teda změna u tebe je veliká a taky zírám, že chceš ještě dolů 12kg. Myslím, že teď vypadáš tak nějak jako já, která mám do konce 3kg. :kytka:Ale že se teď rochním v té své stagnační zastávce, ty píšeš, že 63 je pro tebe strop. To převedeno na mě by u mě při 158cm znamenalo 58kg, což po mně chce i ten Dukan, já chci 59. Lítám o 2,5-3,5kg nad cílovkou. Předpokládám, že bys to taky nevzdávala, nebo myslíš, že ano? Kdybys lítala při svém stropu 63 kolem 66-67kg? :think:

Kdoulíku po mě dukan taky chce 58 a chtěla jsem to tak i já, takže cílovku mám na 58 kg. Ale jak píšu výše, taky mám stagnace, ne tak dlouho a tak dlouhé jako ty, ale také to není jako na začátku teď mi trvalo srovnat 0,7kg skoro 11 dnů :zed:
nicméně těch 63 kg jsem si dala já jako svůj max strop kdy pokud tělo hodí brzdu a bude stagnovat a za měsíc nebudu mít úbytek aspoň 1 kg, tak beru 63. Nic nad už nechci. takže 67 kg je na mě pořád moc, to je nad cílovkou 9kg :cert: Není to o tom, že bych to chtěla vzdávat. Ale abych střepávala 1 - 2 kila s nervama třeba 2 - 3 měsíce… :roll:
já chci začít hlavně zařazovat pohyb, což jsem opravdu celou dukanku nedělala. :oops:
byla jsem pořád unavená a teď už měsíc marodím se zády a ještě asi měsíc budu :zed: nicméně pohybem se postava také nějak vyrýsuje, zpevní. a v tom případě pro mě pak ta kila nejsou tak významná, jsou to jen čísla na váze. Pro mě je nejdůležitější ten pocit, že se cítím dobře tak jak jsem.
HEAT je pro dukanku skvělá volba ( kdo nezná, je to chůze na mechanickém páse) a mě maximálně vyhovuje, chodila jsem na něj i dříve, na jaro jsem začala běhat takže jsem vyhodila HEAT. teď jej budu chodit 4 x v týdnu. tak uvidím
@majda123456789 @mitcha Holky moc děkuju, ono taky stačí dobře se postavit a hnedle je vše hubenější :mrgreen: ale tady jsem dala ty nemaskované, co bych z toho taky měla, že jo :roll:
Majdi mimochodem ty jsi pořádná kost! taky gratuluji k úbytkům :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
5.10.14 18:49
@mitcha píše:
Teda holky já koukám :palec: :palec: ty Vaše fotky jsou strašně motivující :dance:
já samozřejmě po 3 týdnech ještě nefotím, ale @ajaja79 fakt dost dobrý :potlesk:

ale určitě se vyfoť na začátku, ať můžeš srovnávat. určitě za 14 dnů ( takže po měsíci :mrgreen: ) úbytky budou vidět :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
5.10.14 18:53
@monuš píše:
@ajaja79
A holky dost, super výsledky moc gratuluji a protože mám teploty dole, už to nedávám, nejpozději toto úterý začnu :mrgreen:

děkuji monuš, ale Ty ještě brzdi, ono by to Tvé oslabené tělo nemuselo vzít z počátku tak dobře a pak by ti to mohlo dělat neplechu 8o Může ti to potom dělat stagnace, menší úbytky nebo dokonce nárůsty a pak budeš demotivovaná :roll: dej si ještě oraz, i ta lékářka ti to přece doporučovala ( pokud se nepletu) Vzpomeň na Zoufalku jak tady bojovala s nemocí a hlavně depkou, že to nejde dolů, ale naopak… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
5.10.14 18:59

@monuš
A Maxipes Fík na pérách se nám přihlásil :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
LydiaD
5.10.14 19:02
@Kdoule píše:
@ajaja79, já fotky opravdu hodnotit neumím, proto to většinou nedělám, ale teda změna u tebe je veliká a taky zírám, že chceš ještě dolů 12kg.

Jasně 12 je blbost :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ale necháme ji hubnout a pak ji včas zarazíme :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
585
5.10.14 19:04

Ahoj hubené krásky :-), zdravím Vás… u mě ms pořád nedorazila asi s ohledem na ten náznak dalšího marodění-každopádně je mi lépe, jsem bez teploty, tak snad to zvládnu bez ATB, v sobotu jsem byla ve škole, dneska myla okna, prala a prala a prala, sušila a sušila, sušila a sušila. Váha mi po Sirikitky perníku povyskočila v so ráno o 400 gramů (ale možná to byla voda ze zeleniny) každopádně holky dneska dukan minimum 66,4 kg (což je tedy - 100 gramů za 3 týdny!!!), doufám, že to bylo ovlivněno tou nemocí a teď budu brzy fit a tělo ty tuky začne pouštět… Myslíte, že za to může ta nemoc?? Zjistila jsem taky chybu s gójou - myslela jsem, že mám povolené 3 lžíce (dávam si vrchovaté), a jsou povolené jen 2, to samké kakao - (myslela jsem že jsou povolené 2 lžíce a ony jsou to 2 lžičky no…) ale to kakao jsem za ty 3 týdny měla asi jednou..teď jsem si pochutnala na kuřecích stehenních s colou light a salátem z čerstvého zelí - luxus(zelí nakrájené, půl mrkve nakrájené, 2 lžíce jogurtu, 3 lžíce kefíru, stévie, sůl, pepř, kapka jablečného octa) jdu si umýt hlavu, pak se na chvilku budu věnovat manžílkovi, dočtu si vás a když mi zbyde síla tak se začnu učit, mám za 13 dní první zkoušku :-(((. Zatím pac a pusu :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
5.10.14 19:05
@ajaja79 píše:
nicméně těch 63 kg jsem si dala já jako svůj max strop kdy pokud tělo hodí brzdu a bude stagnovat a za měsíc nebudu mít úbytek aspoň 1 kg, tak beru 63. Nic nad už nechci. takže 67 kg je na mě pořád moc, to je nad cílovkou 9kg :cert: Není to o tom, že bych to chtěla vzdávat. Ale abych střepávala 1 - 2 kila s nervama třeba 2 - 3 měsíce… :roll:

Já kdybych počítala podle tebe, tak bych cílovku měla 53kg (tj. 5kg pod číslem v centimetrech za stovkou), kdybych to Dukanovi tak napsala, on by velmi pravděpodobně souhlasil někde poblíž, protože on k našemu požadavku přihlíží. Teď mám 61 něco, což je právě těch cca 8kg nad. A plácám se v tom teď. Kilo doufám měsíc klepat nebudu, nicméně já hubnu rychlostí menší než 2kg měsíčně. Rychle mi to spadlo jen prvních 5-6 týdnů. Takže pokud budu hubnout měsíc jediné kilo a jsem takto vysoko nad (tvým cílem), tak ty bys to taky nebrala. Ujišťuju se, abych nepodlehla pocitu, že od sebe chci vlastně moc. Podle mě nechci. Naopak jsem si cíl dala poměrně pozvolný, já totiž doufala, že tomuhle se díky velkorysejšímu cíli úplně vyhnu. :cert:

tvoje stagnace bych ale nejvíc přičetla těm zádům. Ono nemoct se hýbat je úplně nejhorší. Já když jsem zvracela, tak jsem se nemohla ani předklonit (třeba pro malou nebo k myčce to bylo šílené) a bylo to pro mě nejhorší, strašně mě to limitovalo v pohybu. Jestli se ti to v tomto srovná, tak jsem přesvědčená, že se ti to bude hýbat úplně jinak. To samé Zoufalka, která je zvyklá se dost hýbat a kvůli těm dvěma nemocem ji to vyřadilo. Doufám, že se po víkendu cítí líp, myslela jsem na ni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.14 19:07
@Kdoule píše:
@ajaja79, já fotky opravdu hodnotit neumím, proto to většinou nedělám, ale teda změna u tebe je veliká a taky zírám, že chceš ještě dolů 12kg. Myslím, že teď vypadáš tak nějak jako já, která mám do konce 3kg. :kytka:

@Kdoule Tak a dost! Kdouličko teď sis naběhla, protože jestli sakra vypadáš takhle skvěle, tak nějaký řeči o nesnášenlivosti focení už ti nežeru a ukaž se nám!!! :pankac: :srdce: :hug: :hug: :hug: To bude ještě větší šok než u Lydie, která pořád chodila s kytovcema a velrybama, až jsme zjistily, že to nedosahuje ani rozměrů slanečka a její podání bylo hooooooooooodně přiživené…že?! :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková