CAR Eurofertil - Ostrava

• Fotoalbum (247)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
497
6.6.11 17:53

já cu taky na mejdan :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,KATI noo s tebou jsem zvědavá,jestli spolu nebudem ležet na pokoji po OPU :think: :think: :mrgreen: :mrgreen: ,pokud nějaké bude a jajco nepraskne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
6.6.11 18:37
jasně že ten mejdan musí být s tebou.To by bylo kdyby tam nebyla zakladatelka naši diskuse :dance: .I to je možné,že tam budem ležet spolu. :mrgreen:
orchidejka píše:
já cu taky na mejdan :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,KATI noo s tebou jsem zvědavá,jestli spolu nebudem ležet na pokoji po OPU :think: :think: :mrgreen: :mrgreen: ,pokud nějaké bude a jajco nepraskne :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
6.6.11 19:02

ok.beru tě za slovo :pankac: :pankac: :pankac: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a víš co,my si ho uděláme už v pondělí,ty budeš po naroze,tak budeš jak po opici :pankac: :pankac: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
6.6.11 19:37

kde je ta AGY???????snad je v pořádku :-? :-? ,je divné,že tady není,snad dojeli domu v pořádku :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
6.6.11 19:50

Tady vůbec nikdo není,já mám pocit,že dnes diskusi vedem samy. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
6.6.11 20:15

:think: :think: :think: :think: :mrgreen: :mrgreen: noo,ale to je škoda :roll: :roll: ,ale holky jsou ted v čekaci době,tak asi nemaji co řešit :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ella:o)
6.6.11 20:23

Presne tak… ja nemam nic noveho ani zajimaveho, takze vam nemam co napsat. jen to, ze Vam moc drzim palecky at uz se konecne dockate vytouzeneho miminka (miminek) :srdce:

• Citovat
  • Upravit
497
6.6.11 20:29

ELLI tak píš jen taaak,co děláš.jak se máš :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
6.6.11 20:33

Kači, to bude fajn, pokud se tam setkáme..!!! :palec: A vůbec nejlepší bude, když budem mít spolu OPU!!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
6.6.11 21:12

Leni,tak už ve středu máme spolu utz,tak možná bude i OPU :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ella:o)
6.6.11 21:18
:palec: :pankac: :pankac: :palec:
:hug:
orchidejka píše:
ELLI tak píš jen taaak,co děláš.jak se máš :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
497
7.6.11 08:24

dobré ránko :-P :-P :-P

Holky ta AGY tu nebyla???? 8-o 8-o 8-o 8-o včera mi říkala,že je ráda,že je tay diskuze :think: :think: ,snad je v pořádku :-( :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
7.6.11 08:55

Dobré ráno všem :mavam: Orchidejko,Agy tady nebyla :think: A nepsala ti soukromou zprávu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
7.6.11 09:01

KATI právě,že néé :-( :-( :-( ,a to jsme si včera tak dobře pokecaly a nasmály jsme se :nevim: :nevim: ,snad je v pořádku a pořídila včera dobře :nevim: ,nebo se mě lekla??? :think: :think: :think: :think: :think: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
7.6.11 09:04

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Počkej ještě,možná něco zařizuje :nevim: a nedostala se tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí