Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je to prostě hoooodně těžké pro nás kdo to zažíváme a určitě každá z nás oceníme to hezké slovo po tak těžkém boji ..... takže chápu Tě Agy jak píšeš o té sestřičce,přeci,když má žena už ty embryjka v bříšku,tak by měla odcházet v klidu a v pohodě a ne rozhozená a s rozporuplnými pocity
na to snad máme všechny právo ![]()
Ve skutečnosti mi v minulosti hodně pomohly,ty knížky,až ale po jedné,velice smutné události,která trvala cca rok,tak jsem to přestala číst,teď vím,že jsem se tomu měla věnovat víc.Neměla jsem chuť vůbec žít,na chvíli mě v tenkrát napadlo,že by byl nejlepší konec,ale hned po té myšlence mě napadla druhá,podle níž jsem se nakonec vydala.Byl to vážně zvláštní pocit,nejde to ani vysvětlit ústně,ani napsat,člověk to musí jen prožít.Prostě fakt jsem měla 2 myšlenky hned za sebou a strašně odlišné.
Jéje,nějak jsem se rozepsala,ale jen jsem chtěla nastínit,že věřím těm energiím,které jsou mezi nebem a zemí.Proto vím,že jsem v tenkrát ještě neměla odejít.
já jsem z Opavy a KATI taky se ta volá denně embryoložce a ta ti říká,že co a jak,jinak najedem v porubě na dálnic a fičíme 180
,už máme jednu čurací benzínku,dáme kafe a snídani a jedem dál
,holky neslyšela jsem na reprofit ani jednu stížnost na žádné diskuzi
,doporučuju a nebudete sklamání
,V televizi bylo,že Brněnská centra jsou na největší urovní,jezdí tam i cizinci,vždy je včera jsme tam byli sami česky mluvící
,všicni tam mluvili anglicky
jedna paní co šla na utz a jeden pár vylezl z chodby,kde jsu dospávací pokoje,jo a pokoje jsou po 2 lužkách s vlastní wc a koupelnou a dávají tam horalku a sladký čaj
,prý potřebujem cukr po narkoze ![]()
Nám auto 180 km/h nejede
.
Orchidejko jak dlouho si čekala na objednání?
Kati vubec jsem nečekala
,napsala jsem tam meil a za týdýn,jak dorazila ms,tak jsme jeli,zavolala jsem tam týden předem,zavole si tam a řekni,že bys chtěla na první konzultaci,já byla s dr. domluvena už přes meil,takže já šla už rovnou na utz,ani v repromedějsem nečekala,zavolala a hned šla
,to je v OV se čeká
![]()
Já nejdříve počkám na výsledky genetiky a zítra krev na šž.Pak uvidím podle výsledků.
Na zítra ti držím palečky.
Holky kamarádka co má holčičku z IVF mi dala léky co už nepotřebuje je tam Prednison a vitamín B12 můžu to brát?ten vitanín dejme tomu ale co ten Prednison. ![]()
KATI děkuju ![]()
vitamín ano,prednison né,ten ti když tak nasadí až u pokusu ,ale doma si ho nech klidně
A k čemu je ten Prednison?Vím že ho brala i Lenik.
Orchidejko můžeš mi zjistit jaké jsou ceny?
ICSI
AH
PK ať mám představu a můžu se když tak zařídit.
KATI tak to nevím,nemají tam ceník??zjistím ti to na diskuzi jo
?
třeba repromeda dává prednison každé pacošce prednison a anopyrin ,prednison se bere ráno a sniží ti imunitu,aby tvé tělo,nevypudilo embryjko jako cizí předmět a anopyrin je na ředění krve.aby byla řídčí,ono jeto lepší pro přijetí,plodu,některá centra tuto kombinaci nepoužívají,některá ano a holky,které mají nějaký imunologický problém,tak ho musí brát ![]()
Tak to budeš hodná
.A co pejsci?Ještě tolik zlobí?
Tak nemůžu brát před IVF ten Prednison?Jako prevenci?
ale jo,já ho taky beru
,ale já procházím ivf furt
![]()
pejsci zlobíííííííííí
![]()
V EF je dovolená od 7.7.do 21.7.,ale 8.7.ordinuje lékař od 8hod. do 15 h., také možná v pondělí 11.7.,ale to se musíte informovat telefonicky 8.7. Sestřička je v EF od 18.7.od 7 h.kvůli odběrům,jen 19.7. od 10 h.,jinak každý den od 7 hod.V pondělí mi sestřička brala krev, ale nefungoval jim telefón, protože jsem tam volala a nedovolala se, až když jsme přijeli a vyzkoušeli to na místě, tak jsme zjistili poruchu v celé i přilehlé budově, snad to Telecom odstraní do pátku. Takže pokud potřebujete radu, informace atd. volejte 8.7. do EF, rádi vám pomohou.
Jééé, tady to reda frčí
![]()
Já nevím teda přesně, ale myslím, že dr. říkal, že má muž 68 mil. spermií v 1ml, což je prý super, a pak před IUI nikdy nic neřekl, jenom, že se vybraly ty nejlepší ![]()
Dneska jsem zkoušela test, zas jenom / a už mám stav před MS, takže nic
nevíte náhodou jak tam mají tu dovolenou? ![]()