Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
orchidejka píše:
klekl nám comp,ale už jde![]()
![]()
HOLKY já měla 12 vajuch
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
,na sálku jsme žertovai,že jestli uspávat kvuli 3
![]()
![]()
a pak zamnou příšel dr. na pokoj a řekl mi 12,mu říkám,jestli si nespletl pacientku
![]()
![]()
![]()
![]()
,prý nespletl
![]()
![]()
,ale taky říkal,že ty poslední byly menší,takže nemusí být schopné oplození,že klidně muže zbýt 5,4,ale i tááááááááááááák,jen aby zbyly dva,a budu nejštastnější
![]()
![]()
![]()
holky tak se hlásím po 4h,blesk nám uhodil tady někde poblíž do tranformátoru a my byli 4h bez proudu no mazec,ale teď to zapli tak jsem vás rychle dočetla
Orchidejko tak to je mazec!!!!!Jeden den jsi nám tady smutnila že máš malé folíky a prý jenom 3 a ty jich máš dneska 12!!!!!Jasně že né všechny půjdou použít,ale i tak na to že jsi stimulovala s minimem hormonů máš fáááákt slušnou nadílku ![]()
AGY ahojky
a co ty??????????????jak to vypadá s tebou?
a já brala 2-5DC clostyl 2× denně a k tomu jsem dopíchava 112j gonalu a od 6DC jsem píchala 150j
![]()
IVI u nás taky byla mela a proud nám vypínal zapínal
![]()
Orchidejko.. teda!!!
super úroda!!! Jsem úplně v šoku!!!
Prosím tě a to jsi měla jako minimálku??? Ten gonal jsi měla odkud? A kolik jsi za něj doplácela??? Trochu více otázek najednou, ale fakt teda koukám!!!
Z takového množství se něco musí vyklubat a není možné dobrého výsledku!!!
![]()
LENI děkuji ![]()
já si gonal objednala na koníkoví u jedné kočky,je tam diskuze mám nemám leky na ivf a tam to prodávaí holky,co jim po IVF zbylo
,měla jsem 900j za 2600kč,kdyby sis ho koupila v lékarně,tak 900j stojí 10 000 kč a kdyby si šla na ivf,tak poj proplácí něco přes 2000j,takže kdybys měla vyšší dávky,tak bys doplácela a ty doplatky i přes poj, mě vyšly dráž,než když jsem si to objednala takhle ![]()
orchi,ty jsi ale holka šikovná
vidíš tohle by mě nenapadlo,ale je dobré že sis ušetřila spoustu penízků ![]()
Super, díky za radu, mrknu na to!!!
Holky, mi se právě moc nezdá, proč Dr. používá jen ten Menopur! já si nemůžu stěžovat na Puregon.. super aplikace, vždy 11 vajíček a když jsem četla, kolik jste měly vy po tom Menopuru.. nic moc.. ![]()
Jinak já při té minimálce měla 2amp.menopuru, zaplatila jsem 1400kč, maximálně v čem mi to pomohlo, že pěkně dorostla sliznice…
Orchidejko, už jsem koukla na ty sstránky! Super tip,ještě jednou díkj, dobré vědět.. Jen jsem se zděsila, když některé holky psaly, že potřebují léky na své 8,9,10… IVF!!!
![]()
no holky moje
taky se mi to zdá nějaké divné já jsem měla minimalku clostyl 2 krát denně 6 dnů a pak menopur 5 dní jednu ampulku denně výsledek 5 vajíček,všechny blbé nedošlo na ET,potom IVF 27 injekci a 4 vajíčka
nevím čekala jsem,že po klasickém IVF budu mít více vajuch
![]()
Orchiiiiiiiiiiii,paráda
držím vajuchům palce…no Ty si nosnice
a to si teda po minimálce??Jestli dobře chápu?
A v Reprofitu se platí nakonci vše najednou nebo průběžně?Kolik Tě to vychází?
Ajak
mrzí mě že ms došla ![]()
dobré ránko
![]()
LENI ono to je těžké,já měla loni na podzim 2IVF,při prvním IVF jsem měla po 300j puregonu a výsledek 5 folikulu a u druhého jsem měla 225j a zareagovala jsem uplně nejhuř,jen 2vajíčka a s jedním jsem otěhotněla
a ted u minimálek jsem měla 1clostík denně od 2 do 9DC + 100j puregonu denně a vysledek 4,5 folíku a ted jsem měla clostík 2× denně 2-5 DC+ 100j gonalu a od 6DC bez clostylu jen 150j gonalu
a výsledek 12vajuch,takže při každém pokusu uplně jiná reakce,vaječníky prý jsou nevyzpytatelné a pokaždé reagují jinak
VEERU já ti ani neím,v uteý nám dr. říkal,když tam viděl 3,4 folíky,že nás t příjde na nějakých 16 OOO a včera,když mi přišel říct kolik vajuch a možná,že bude PK,tak mi řekl,že se to ale navýší na nějakých 21000 samozřejmě + těch 2600 co jse si zapllatila sama doma,ale nevím,jak to tam mají s ceníkem,musm se poptat
,protže u minimálky se platí 1000 za oocyt ajá ic mám 12,ale to i pak nesedí s tou částkou co mi řekl dr. takže víc vajíček se možná počítá jinak
![]()
Dobré ranko… ![]()
Orchi a jestli dobře počítám,tak jste byli v Brně dvakrát a jinak se s doktorem na postupu domlouváš mejlíkem nebo telefonem je to tak,ultrazvuky řešíš tady a vždy mu písneš,jaká je situace a on Tobě co máš užívat atd.? Držím vajuchům palce
a jak je Ti po OPU,bolí bříško? ![]()
VERU ano,on je zlatý,navrhl mi,že mužu všechny utz udělat tady a a sním to jen konzultovat a na punkci přijet do Brna,ale já se musím vždy s prostředím trošku seznámit
,tak jsme tam jeli na dva utz a jede mi udělali tady
,ale ted už vím,co a jak,ta v případě potřeby
,byc šlana všechny utz tady ,takže tam bych jela jen na OPU a ET ![]()
Orchi,tak to je super
a to je ten mudr.Machač??Tomu si psala mejl osobně? ![]()