Existuje věrnost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59426
18.5.16 22:12

@Katy 7 :mrgreen: :mrgreen: mě se syn zase zeptal že prý mě nechce jako naštvat ale jestli když jsem byla malá se vůbec hrál hokej :cert: :cert: prý když za nás ani nebyl PS3 :mrgreen: :mrgreen: tak jsme mu řekla že mamuty jako dítě jsme fakt nelovila :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107643
18.5.16 23:23
@sirikit píše:
@Venetia Mazec. :mrgreen: :mrgreen:
Jak se citis, teta, jako ‚stará padesatnice za zenitem‘? :hug:

No to vis lepsi uz to nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107643
18.5.16 23:25
@terinka4444 píše:
mojí nejstarší je devět, už tedy skoro deset, malé jsou 4, já ještě musím fungovat nějakou tu dobu, barvit vlasy, holit chluoy a hrát si na mladici :mrgreen:

Tim chces rict, ze v padesati uz to delat nebudes :D?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
19.5.16 06:16
@Venetia píše:
Tim chces rict, ze v padesati uz to delat nebudes :D?

v padesáti sundám kolečkové brusle z nohou, přestanu si hrát na mladici a bude ze mě decentní dáma. A chlupy budu holit jen v létě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
19.5.16 06:58
@Markéta80 píše:
@Katy 7 :mrgreen: :mrgreen: mě se syn zase zeptal že prý mě nechce jako naštvat ale jestli když jsem byla malá se vůbec hrál hokej :cert: :cert: prý když za nás ani nebyl PS3 :mrgreen: :mrgreen: tak jsme mu řekla že mamuty jako dítě jsme fakt nelovila :mrgreen: :mrgreen:
:lol: To známe. Když byla dvojčata v mateřské školce, tak povídaly, že jsem beztak žila v době, kdy se ještě mlátilo prádlo klackem u potoka a televize byla na kliku :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
19.5.16 07:09

@Katy 7 :mrgreen: :mrgreen: to se nás ptal co jsme jako dělali když nebyl pc net a hlavně youtube :mrgreen: :mrgreen:. V 1. třídě synátor řekl učitelce že maminka se s nim učit nemůže když neumí psát 8o 8o a když se ho učitelka ptala kam maminka chodila na školu tak hrdě oznámil že přece na tu samou co chodí ted on :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
19.5.16 07:16
@Markéta80 píše:
@Katy 7 :mrgreen: :mrgreen: to se nás ptal co jsme jako dělali když nebyl pc net a hlavně youtube :mrgreen: :mrgreen:. V 1. třídě synátor řekl učitelce že maminka se s nim učit nemůže když neumí psát 8o 8o a když se ho učitelka ptala kam maminka chodila na školu tak hrdě oznámil že přece na tu samou co chodí ted on :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol: Děti mají někdy úžasné hlášky. Ale, co si budeme povídat, já si jako dítě o rodičích taky myslela, že ještě žily na stromech. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
19.5.16 08:04

@Katy 7 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:, nejhorší ale byla jízda tramvají a nevim proč ho učaroval hřbitov a furt co to je tak vysvětluji a on jestli tam leží i děti tak říkam že asi ano ale hlavně staří a on se tak rozhlédl kolem a celá tramvaj ticho a poslouchali a on mami a ta paní vedle nás je už hodně stará viď :lol: :lol: a v krámu jsme mu řekla že mu nic nekoupim a byl naštvaný a po chvilce jestli si může vzít rohlík tak že jo a on opět nahlas, díky Bože alespoň neumřu hlady :mrgreen: :mrgreen: a to naopak mluví vždy potichu, naštěstí neni hubený takže se lidi jen smáli :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
19.5.16 08:20
@Markéta80 píše:
@Katy 7 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:, nejhorší ale byla jízda tramvají a nevim proč ho učaroval hřbitov a furt co to je tak vysvětluji a on jestli tam leží i děti tak říkam že asi ano ale hlavně staří a on se tak rozhlédl kolem a celá tramvaj ticho a poslouchali a on mami a ta paní vedle nás je už hodně stará viď :lol: :lol: a v krámu jsme mu řekla že mu nic nekoupim a byl naštvaný a po chvilce jestli si může vzít rohlík tak že jo a on opět nahlas, díky Bože alespoň neumřu hlady :mrgreen: :mrgreen: a to naopak mluví vždy potichu, naštěstí neni hubený takže se lidi jen smáli :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol: Kdyby byl hubený, tak už by k vám naklusala sociálka :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107643
19.5.16 09:40
@terinka4444 píše:
v padesáti sundám kolečkové brusle z nohou, přestanu si hrát na mladici a bude ze mě decentní dáma. A chlupy budu holit jen v létě :mrgreen:

kolečkové brusle mi nehrozí… ale jsou padesátnící, kteří s tím teprve v tomto věku začínají nebo jinými aktivitami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
19.5.16 09:47
@Venetia píše:
kolečkové brusle mi nehrozí… ale jsou padesátnící, kteří s tím teprve v tomto věku začínají nebo jinými aktivitami

To je fakt…Viděla jsem 105 letého pána, který v tomto věku začal s během na 100 metrů. Běžel fakt pomalu a všichni ostatní schválně zpomalili, aby vyhrál. Bylo to dojemné…Už jen ten fakt, že v tomhle věku je tak akční, mě naprosto dostal. Takže jestli na světě budu strašit takhle dlouho, tak bych chtěla být taky takhle akční. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76372
19.5.16 09:48

@Venetia Na koleckovy brusle bacha, víš, jak dopadl Menzl. :roll: Ale treba po koncertech teď smejdime mnohem vic, než pred 10-15ti lety. A cestovani a spousta dalsich aktivit. Za decentní dámu jsem v práci, vubec nevím, proč bych si ji měla tahat ještě i do soukromí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
19.5.16 09:50

@Katy 7 no právě :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107643
19.5.16 09:54
@sirikit píše:
@Venetia Na koleckovy brusle bacha, víš, jak dopadl Menzl. :roll: Ale treba po koncertech teď smejdime mnohem vic, než pred 10-15ti lety. A cestovani a spousta dalsich aktivit. Za decentní dámu jsem v práci, vubec nevím, proč bych si ji měla tahat ještě i do soukromí.

nejsem typ na kolečkové brusle a podobné výstřelky :mrgreen: ale zase jsem začala chodit v době rozvodu na disco pro starší a bylo to super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
19.5.16 09:55
@Markéta80 píše:
@Katy 7 no právě :mrgreen: :mrgreen:

Kupuju vždycky plata jogurtů a tak. A jednou jsem koupila plato Bobíků a byl tam nějaký špatný svár a všechny měly vevnitř plíseň. Tak jsme všech 30 Bobíků museli vyhodit. A dětičky všem okolojdoucím a babičkám říkaly, že jíme plesnivé Bobíky. :lol: To jsi měla vidět ty pohledy 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí