Hra Hay day

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5
15.6.14 13:07

Chytání ryb

Nevíte náhodou někdo, kde může být chyba? Již několik dnů mi nefunguje chytání ryb :oops:. Nahodím udičku a ta se hned urve. Hraji to už více jak 2 roky, ale tohle se mi ještě nestalo. Už jsem restartovala ipada, dneska ráno se to chytlo, chytila jsem 8 ryb a ted to zase nejde :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
15.6.14 14:35

@marluk72 Nemohlo by to třeba být tím, že máte plnou stodolu?
Rybí maso z chycených ryb putuje do stodoly a možná při zaplněné stodole vám to nedovolí nahodit udici. Je možné, že v horní části obrazovky se na chvíli zobrazí varovný text.
Ale stoprocentně si tím jistý nejsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
15.6.14 14:44

Stodolou plnou nemám :(. Někdy to udici nahodí a začne se ryba chytat ale pak ten vlasec praskne a tak porad dokola. Někdy to praskne hned. Vůbec nevím proč to začlo blbnout :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
15.6.14 14:50

@marluk72 Připadá mi, jako by to nesprávně detekovalo, že jste sundala prst z displeje, čímž se přeruší rybaření.
Takhle by to vypadalo jako nějaký hardwarový problém s dotykovou obrazovkou (resp. dotykovou vrstvou)
Ale to by pak nezlobilo jen v Hay Day, ale i v ostatních aplikacích. Problémy pociťujete jen u rybaření, nebo i jinde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
15.6.14 21:05

Soused??

Ahojte hraju farmu jen chvilku, ale uplne me to dostalo, chci se zeptat, muzu se pridat k nejake skupine??? eventualne název skupiny??mych pratel na FB to moc nehraje..uz mam vlacek. to ma nejaky vliv na sousedy???pocet navstevníku???.díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
15.6.14 21:08

@Zenusska sk. na facebooku: https://www.facebook.com/…38847787067/ .. tam můžete taky najít skupinu ve hře, do které hledají hráče

vlakem si vozíte do města další návštěvníky ze svého sousedství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
16.6.14 09:06

Tak jsem hru zkoušela na jiném Ipadu a chytání ryb funguje :,(. Ale je divné, že jsem si na svém Ipadu ještě nikdy nevšimla, že by špatně fungoval display.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
19.6.14 09:19

Ahojte, začla jsem hrát tuto šílenost děsně návykovou :) Sháním přátele, hraji na tabletu a nevím teda jak si přidat někoho teda vyjma facebooku. Jestli poradíte :) A přidáte si mě někdo budu ráda :) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
19.6.14 10:25

@TereuliJa pokud hrajete na os Android, tak jedině přes Facebook nebo sousedství ve hře od 29. levelu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
19.6.14 21:43

@simonka07 jn, bohužel už jsem to zjistila. Aach jo diskriminace! :pocitac: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
19.6.14 21:44

No mamka to u mě viděla a hrozně by to chtěla, zkusila jsem to přes bluestacks na PC, a bohužel mi to hlásí.. zařízení není kompatibilní ach jo takže má asi smůlu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
19.6.14 22:09

@TereuliJa tak se přihlašte přes fb, najdete tam dost českých hráčů… třeba si založte fiktivní účet. nějak v tom nevidím problém :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
863
21.6.14 12:50

Konečně mám opravený domeček u cesty :D
Můžu se tady prosím k někomu přidat do skupiny přátel? Pokud tedy máte ještě ve skupině volno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
22.6.14 19:04

Dobrý den. Hral jsem hru hay day a mam level 64 a rozbil se mi telefon. Uz mam novy a nevim jak nacist ten level 64 abych nemusel hrat opet od zacatku. Poradite mi nekdo prosim moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
22.6.14 19:19
@Vlada2734 píše:
Dobrý den. Hral jsem hru hay day a mam level 64 a rozbil se mi telefon. Uz mam novy a nevim jak nacist ten level 64 abych nemusel hrat opet od zacatku. Poradite mi nekdo prosim moc

Záleží, na čem váš telefon běží. Ten nový i starý.
Jestli jsou oba na Androidu, tak je potřeba být ve hře (tj. na starém mobilu) přihlášený ke Google+ nebo Facebooku. Když se v novém mobilu přihlásíte ke Google+/Facebooku, hra by se vás měla zeptat, jestli chcete obnovit původní farmu. Pro obnovení farmy je potřeba do zobrazeného okna napsat CONFIRM. Velkými písmeny.
Na iPhonu stačí na obou mobilech používat stejný Game Center účet. Opět byste měl být dotázán ohledně obnovení farmy.
A pokud jste přešel z jedné platformy na jinou, je potřeba provést výše popsaný postup s Facebookem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí