Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Hanka79 píše:
To se holka sakra prehmatla co?
To teda jo…ale bez problémů to oddělala (jen se tvářila ukřivděně)
Holky ja jednou koupila bily chocensky jogurt, jeste tyden do data spotreby, a vicko bylo plesnive
tak jsem psala do mlekarny, prijel jejich obchodni zastupce s obri igelitkou jejich vyrobku a omluvou - takze pokud priste koupim neco takoveho, obracim se rovnou na vyrobce, prodejna by mi jen nabidla vraceni penez, takze ja uz jsem poucena
ovsem u vseho to nejde, ze ![]()
@RoseK já dvakrát koupila krajanku, nebyla prošlá ale po otevření na povrchu plíseň, pokaždé jsem to vyfotila, poslala výrobci a ani jednou se mi neráčili ani odpovědět od té doby krajanku nekupuju
@ulice píše:
dik za tip, musim priznat, ze to by me nenapadlo, myslela jsem, ze tam prodavaji neorigo napodobeniny potravin znamych znacek, prosle veci a buh vi co jesteJsem si vzdycky myslela, ze by mi z toho mohlo byt blbe
![]()
no z něčeho i jo, mají tam i sračky typu Javořické párky ze separátu..člověk tam musí hodně číst složení. mají tam jak kvalitu, tak šmejdy, paradoxně často za takřka stejnou cenu.
@janicka.ocet píše:
No já si myslím, že když místo 10 dkg hodí 17, tak to není o nešikovnosti. Jak psal někdo nade mnou, kdyby se spletla o trochu, tak neřeknu půl slova, ale toto je velký přehmat a já za tím vidím jasný tah na kupujícího.
Na tohle máme prostě každá jiný názor. Já v tom žádný promyšlený tah nevidím a upřímně, nikdy mě to ani nenapadlo, nad tím takto přemýšlet. ![]()
@anickadomnik píše:
@RoseK já dvakrát koupila krajanku, nebyla prošlá ale po otevření na povrchu plíseň, pokaždé jsem to vyfotila, poslala výrobci a ani jednou se mi neráčili ani odpovědět od té doby krajanku nekupuju
To mi neříkej. To já jím xkrát týdně
![]()
@Krasavicaa píše:
To mi neříkej. To já jím xkrát týdně![]()
![]()
![]()
já na to koukala jak puk, nejdřív jsem si vynadala že jsem nezkontrolovala spotřebu ale ta byla ok, obal neporušený, tak jsem to nafotila a poslala a šup za dva měsíce znova tak jsem si řekla ať si jí strčí, jo a byla jahodová
@Menora píše:
Na tohle máme prostě každá jiný názor. Já v tom žádný promyšlený tah nevidím a upřímně, nikdy mě to ani nenapadlo, nad tím takto přemýšlet.
To ale je schválně! Prodají víc. Každý druhý řekne, no tak už to nechte. A k tomu je opravdu zaměstnavatel nutí. Já když byla na zaškolení na brigádu, tak nám to jasně řekli. Dávejte víc, lidi většinou mávnou rukou… Prodáme daleko víc…
Díky Bohu, že už jsem úplně někde jinde. Brigáda mi stačila. Na stálo bych tuto práci fakt dělat nemohla…
@Krasavicaa ještě dodám že pokaždé kupovaná jinde, protože po tom prvním špatném nákupu jsem si řekla že jí třeba špatně skladují a začala ji kupovat v jiném obchodě ![]()
@anickadomnik píše:
já na to koukala jak puk, nejdřív jsem si vynadala že jsem nezkontrolovala spotřebu ale ta byla ok, obal neporušený, tak jsem to nafotila a poslala a šup za dva měsíce znova tak jsem si řekla ať si jí strčí, jo a byla jahodová
mohla byt nejaka vada v uzaveru, to se stava, jsem od fochu, vyrobce by to mel uznat, nebo taky to nechali obchodnici dlouho v teple a narusili predepsanou teplotu sjladovani na dyl a pak se deje co se dit nema ![]()
Příspěvek upraven 05.09.14 v 13:15
@Krasavicaa píše:
To ale je schválně! Prodají víc. Každý druhý řekne, no tak už to nechte. A k tomu je opravdu zaměstnavatel nutí. Já když byla na zaškolení na brigádu, tak nám to jasně řekli. Dávejte víc, lidi většinou mávnou rukou… Prodáme daleko víc…Díky Bohu, že už jsem úplně někde jinde. Brigáda mi stačila. Na stálo bych tuto práci fakt dělat nemohla…
Uznávám, že někde to tak fungovat může, ale nevěřím tomu, že je to tak plošně a u všech obchodních řetězců a ve všech konkrétních marketech.
Tak jako tak, 5 dkg šunky nebo sýra navíc je mi jedno.
@anickadomnik píše:
Hele já minulej tejden vytáhla likérovou krajanku z lednice ( byla zastrčená až vzadu ) a snědla jsem ji. Až jsem ji snědla, tak koukám na víčko a ona byla přesně 22 dní prošlá
![]()
Ale chuťově byla normální. A nic mi z toho nebylo. Čekala jsem, že si pročistím trubky a ono nic ![]()
@Menora píše:
Uznávám, že někde to tak fungovat může, ale nevěřím tomu, že je to tak plošně a u všech obchodních řetězců a ve všech konkrétních marketech.
Tak jako tak, 5 dkg šunky nebo sýra navíc je mi jedno.
Tak já mám vlastní zkušenost z Tesca a Billy, a moje segra z Alberta…
@anickadomnik tak to ja bych tam jeste volala jak vztekla, dokud bych se nekam nedovolala. Jako ani neodpovedet je vrchol drzosti
No, tak vidím, že mi diskuze nepomohla. Kazdy varuje, ať otevíráme, kontrolujem atd. A ja zapomněla a až venku před obchodem si vzpomněla, že jsem se nemrkla dovnitř do plata vajec. No ale to už jsem si z Billy ve Frýdku přinesla plato pěti místo šesti vajíček. Hm. Moje chyba. Hovada lidi. A to se mi nikdy nic předtím nestalo a zrovna teď po přečtení diskuze. Hm