Hubnutí podle Havlíčka s cvičením na Fithall

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
new
2366
27.2.12 09:26

Jj, už jsem slevila - po tom, co jsem zjistila, že to tak rychle nejde, jsem přehodnotila KG X DG :) Ale jsem ráda, že jde dolů alespoň něco, musím uznat, že se cítím docela líp a hlavně vím, že pro sebe něco dělám. Já cvičím jen na orbitreku každý den 30min. Tak držím palce, aby to šlo pořád dolů :kytka:

• načítám...
1759
27.2.12 13:04

Colafit děkuji za gratulaci, první kila jdou lépe ale pak se to zasekne.
Aknelinko také gratuluji tvá váha mně inspiruje, abych se líbila sobě i manželovi , tolik jsem měla před třemi lety když jsme se brali.
New kašli na kg spíš občas změř cm, sama říkáš že se cítíš lépe, když je ženská v pohodě je to znát.
U mě nejúčinněji fungovalo se v posilce zahřát(pás, orbitrek anebo steper) a dát si kruhový trénink s trenérkou. Teď na to nejsou peníze ani čas, ale fakt to pomáhá, vyzkoušela jsem už kde co. Posilku nesnáším ale s holkami co tam už znám od vidění jak z cvíča tak z posilky jsme se shodli že výsledky jsou nejvíce viditelné.
A huráááá dnes :mavam: odcvičeno

• načítám...
new
2366
27.2.12 13:09

Vcielka: No, to je právě ono, nejsou many na zaplacení nějakého trenéra bo tak a posilovna taky něco stojí. Nejsem z města, takže by mě stála i doprava… Takhle si zacvičím kdy chci a jak dlouho chci a nikam nemusím, to mi prostě vyhovuje :)

• načítám...
5891
27.2.12 13:12

Vcielko, všimla jsem si, že máš nastavenou stejnou metu :mrgreen: Mně to trvalo tak hrozně dlouho pro to, že jsem se začala s dětmi vyžírat :cert: Já měla po šestinedělí 69kg, ale pak jsem jednu dobu přibrala až na 72kg, což se mi podařilo stáhnout na nějakých 68-69kg, ale připadala jsem si i na svou výšku 180cm tlustá a zařekla se, že chci zpátky svých 65 :mrgreen: A když je teď mám, tak si je chci udržet, to je jasný…takže se pěkně pokračuje s jídelníčkem ;)

Dneska jsem si udělala mňamku, měla jsem mít rybu s rýží…ale ta rýže mi prostě k rybě nějak nesedí, tak jsem si dala trochu brambor a jako zeleninu osmažila na olivovém oleji rajčata s cuketkou, mňam :mrgreen:

Se máš, já jdu cvičit teď rychle, dokud děti spí, ani nevím, co dnes je v plánu:roll:

• načítám...
1759
27.2.12 13:19

Aknelinko, já v srpnu 2010 rodila akutně císařem nechala jsem v porodnici 13 kilo. Na Štědrý den v nemocnici operace slepáku, na jaře jsem konečně začala hubnout poslední kila(psala jsem si jídlo na STOB denně šlapala 7-12 km pěšky s kočárkem) šlo to krásně, zbývali poslední tři kilogramy. Bohužel od listopadu jsme byli doma na střídačku pořád nemocní,(tak jsem se pořád cpala a hnusně vyžrala) procházky s kočárkem už můžu jenom krátké na vyřizování, jinak už prcek chodí. Jsem ráda že ve vás tady mám podporu a že jsem si našla čas na cvičení i bez pomoci manžela , v poledne když malý spinká.

Příspěvek upraven 27.02.12 v 13:33

• načítám...
colafit
27.2.12 13:32

Zdravím,tak já jsem tady na tom asi nejhůř, začínám na 80kg a meta je 65kg. Též je to svatební váha a teď si připadám hrozně obrovská. No, tak snad s tím něco udělám..... Mimochodem pro mě je teda hlavně motivující, že všechny cvičíte, takže když vidím odcvičeno, jdu na to taky :dance:

• Upravit
1759
27.2.12 13:36

Colafit tak 77 anebo 80kg už není rozdíl :-) držím palce, když vidím že se daří ostaním tak se také snažím abych se nemusela stydět, jinak bych byla nespokojená ale asi bych se nedonutila a vždy našla nějakou výmluvu proč to nejde :think:
Všichni říkají že až přestanu kojit tak to půjde někdo to tak má. Ale zatím si říkám že je to také pomoc, prcek spaluje za mně bohužel i vyčerpává :hug:. Jak to moje zlatíčko odučit kojení? Vím že mi to bude jednou chybět

• načítám...
colafit
27.2.12 13:39

psychologicky je 80 a 77 rozdíl. Mě ta 80 fakt rozsekala, hrozně se za to stydím. Ale pravda, nedá mi to, a nevzdám to, když vidím, že to jde.

• Upravit
1759
27.2.12 13:42
colafit píše:
psychologicky je 80 a 77 rozdíl. Mě ta 80 fakt rozsekala, hrozně se za to stydím. Ale pravda, nedá mi to, a nevzdám to, když vidím, že to jde.

Chápu mám to stejně, ale uvidíš to dáš :pankac:

• načítám...
5891
27.2.12 13:43

Holky, já jsem taky ráda, že je to někdo, kdo má podobné starosti…nebo spíš i radost, mě náhodou to cvičení z fithallu baví :potlesk: I když teda dnes posilování ve stísněném prostředí bylo o ničem, tak si asi přidám ještě břicho :roll:

Vcielko, máš pravdu, jak skončily procházky s kočárkem, bylo to o ničem, navíc jak už dětem vařím normální jídla, tak jsem po nich dojídala, bylo mi líto to vyhodit, pak to jídlo až večer, až zalehly, no škoda mluvit :cert:

S tím kojením neporadím, jí kojila jen 6týdnů, i když jsem se snažila odsávat a dokrmovat, mlíko šlo do háje, asi to bylo i tím, že jsem byla s dvojčatama totálně vyčerpaná a skoro se nevyspala :roll:

• načítám...
new
2366
27.2.12 16:12

Holky…dnes 2kousky buchty s mlékam - čuně no, ale pekl jí přítel a já prostě neodolala :roll:

• načítám...
colafit
27.2.12 16:44

já dneska ještě necvičila. Měla jsem jednání a teď tu jsou rodiče. Jo a taky, dala jsem si kousek štrůdlu. Super, říkala jsem si pohoda, je to místo svačiny a už mě honí mlsná. Četly jste ten článek od Havlíčka o tzv. mlsu? Je to přesně tak, jen malý mls a šup je tu velká mlsná. :zed: :zed:

• Upravit
new
2366
27.2.12 17:30

Nečetla, ale úplně vím, o čem mluvíš… :) :zed:

• načítám...
colafit
27.2.12 19:24

Holky, nakonec jsem se zvážila u sousedky a už se těším až předělám metr. Za 14 dní 2kg :D

• Upravit
new
2366
27.2.12 21:55

Tak docvičeno 30min na orbitreku, sprcha a teď už si hovim v pelechu :dance:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková