Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jj, už jsem slevila - po tom, co jsem zjistila, že to tak rychle nejde, jsem přehodnotila KG X DG
Ale jsem ráda, že jde dolů alespoň něco, musím uznat, že se cítím docela líp a hlavně vím, že pro sebe něco dělám. Já cvičím jen na orbitreku každý den 30min. Tak držím palce, aby to šlo pořád dolů ![]()
Colafit děkuji za gratulaci, první kila jdou lépe ale pak se to zasekne.
Aknelinko také gratuluji tvá váha mně inspiruje, abych se líbila sobě i manželovi , tolik jsem měla před třemi lety když jsme se brali.
New kašli na kg spíš občas změř cm, sama říkáš že se cítíš lépe, když je ženská v pohodě je to znát.
U mě nejúčinněji fungovalo se v posilce zahřát(pás, orbitrek anebo steper) a dát si kruhový trénink s trenérkou. Teď na to nejsou peníze ani čas, ale fakt to pomáhá, vyzkoušela jsem už kde co. Posilku nesnáším ale s holkami co tam už znám od vidění jak z cvíča tak z posilky jsme se shodli že výsledky jsou nejvíce viditelné.
A huráááá dnes
odcvičeno
Vcielka: No, to je právě ono, nejsou many na zaplacení nějakého trenéra bo tak a posilovna taky něco stojí. Nejsem z města, takže by mě stála i doprava… Takhle si zacvičím kdy chci a jak dlouho chci a nikam nemusím, to mi prostě vyhovuje ![]()
Vcielko, všimla jsem si, že máš nastavenou stejnou metu
Mně to trvalo tak hrozně dlouho pro to, že jsem se začala s dětmi vyžírat
Já měla po šestinedělí 69kg, ale pak jsem jednu dobu přibrala až na 72kg, což se mi podařilo stáhnout na nějakých 68-69kg, ale připadala jsem si i na svou výšku 180cm tlustá a zařekla se, že chci zpátky svých 65
A když je teď mám, tak si je chci udržet, to je jasný…takže se pěkně pokračuje s jídelníčkem ![]()
Dneska jsem si udělala mňamku, měla jsem mít rybu s rýží…ale ta rýže mi prostě k rybě nějak nesedí, tak jsem si dala trochu brambor a jako zeleninu osmažila na olivovém oleji rajčata s cuketkou, mňam ![]()
Se máš, já jdu cvičit teď rychle, dokud děti spí, ani nevím, co dnes je v plánu:roll:
Aknelinko, já v srpnu 2010 rodila akutně císařem nechala jsem v porodnici 13 kilo. Na Štědrý den v nemocnici operace slepáku, na jaře jsem konečně začala hubnout poslední kila(psala jsem si jídlo na STOB denně šlapala 7-12 km pěšky s kočárkem) šlo to krásně, zbývali poslední tři kilogramy. Bohužel od listopadu jsme byli doma na střídačku pořád nemocní,(tak jsem se pořád cpala a hnusně vyžrala) procházky s kočárkem už můžu jenom krátké na vyřizování, jinak už prcek chodí. Jsem ráda že ve vás tady mám podporu a že jsem si našla čas na cvičení i bez pomoci manžela , v poledne když malý spinká.
Příspěvek upraven 27.02.12 v 13:33
Zdravím,tak já jsem tady na tom asi nejhůř, začínám na 80kg a meta je 65kg. Též je to svatební váha a teď si připadám hrozně obrovská. No, tak snad s tím něco udělám..... Mimochodem pro mě je teda hlavně motivující, že všechny cvičíte, takže když vidím odcvičeno, jdu na to taky ![]()
Colafit tak 77 anebo 80kg už není rozdíl
držím palce, když vidím že se daří ostaním tak se také snažím abych se nemusela stydět, jinak bych byla nespokojená ale asi bych se nedonutila a vždy našla nějakou výmluvu proč to nejde ![]()
Všichni říkají že až přestanu kojit tak to půjde někdo to tak má. Ale zatím si říkám že je to také pomoc, prcek spaluje za mně bohužel i vyčerpává
. Jak to moje zlatíčko odučit kojení? Vím že mi to bude jednou chybět
psychologicky je 80 a 77 rozdíl. Mě ta 80 fakt rozsekala, hrozně se za to stydím. Ale pravda, nedá mi to, a nevzdám to, když vidím, že to jde.
colafit píše:
psychologicky je 80 a 77 rozdíl. Mě ta 80 fakt rozsekala, hrozně se za to stydím. Ale pravda, nedá mi to, a nevzdám to, když vidím, že to jde.
Chápu mám to stejně, ale uvidíš to dáš ![]()
Holky, já jsem taky ráda, že je to někdo, kdo má podobné starosti…nebo spíš i radost, mě náhodou to cvičení z fithallu baví
I když teda dnes posilování ve stísněném prostředí bylo o ničem, tak si asi přidám ještě břicho ![]()
Vcielko, máš pravdu, jak skončily procházky s kočárkem, bylo to o ničem, navíc jak už dětem vařím normální jídla, tak jsem po nich dojídala, bylo mi líto to vyhodit, pak to jídlo až večer, až zalehly, no škoda mluvit ![]()
S tím kojením neporadím, jí kojila jen 6týdnů, i když jsem se snažila odsávat a dokrmovat, mlíko šlo do háje, asi to bylo i tím, že jsem byla s dvojčatama totálně vyčerpaná a skoro se nevyspala ![]()
Holky…dnes 2kousky buchty s mlékam - čuně no, ale pekl jí přítel a já prostě neodolala ![]()
já dneska ještě necvičila. Měla jsem jednání a teď tu jsou rodiče. Jo a taky, dala jsem si kousek štrůdlu. Super, říkala jsem si pohoda, je to místo svačiny a už mě honí mlsná. Četly jste ten článek od Havlíčka o tzv. mlsu? Je to přesně tak, jen malý mls a šup je tu velká mlsná.
![]()
Holky, nakonec jsem se zvážila u sousedky a už se těším až předělám metr. Za 14 dní 2kg ![]()
Tak docvičeno 30min na orbitreku, sprcha a teď už si hovim v pelechu ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat