Hubnutí podle Havlíčka s cvičením na Fithall

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1759
17.2.12 14:22

Klárko jídelníček nechci nějak překopávat, pouze kdyby váha padala nepřiměřeně rychle anebo bych měla hlad tak bych přidala. Mně by stačilo kojení v noci, nejlépe vůbec už je to dlouho hrozně mně to vyčerpává, ale nemám srdce ani důslednost to prcka odučit. Spí u nás v posteli to miluju, je klidnější, měli jsme jedno drsné odloučení ve čtyřech měsících a dodneška je hodně kontaktní a bez nás nebude.
Jediné co můžu doporučit dle moji trenérky ve fitku nedávno mi dala dvě hodiny kruhového tréninku a při kojení v žádném případě cviky na prsní svaly, jinak si zaděláme na problémy se záněty, atď.
Vše ostatní bez problémů nejlépe ve frekvenci kdy ještě jsi schopná dýchat, takže pokud má někdo kondici klidně i zumbu, tae bo, ale to zvládá málo holek. Fithall mně zatím baví že je to pokaždé jiné a tak se nenudím cvičím 4 den a každý sval mně bolí. Předtím jsem zkoušel ještě fitness tv ale tohle je lepší .

Aknelinko ty máš dvojčátka? Já si je pořád hrozně přála po škole jsem jedny půl roku hlídala, dnes už si to neumím představit a všechny maminky obdivuju, ale moc se je na nic neptám nemám odvahu.

• načítám...
5891
17.2.12 14:25

Vcielko mám :mrgreen: Holky už mají 2roky a 4měsíce a musím říct, že už se to postupně trošku lepší :mrgreen:

Díky za ten tip na fithall, taky jsem se registrovala, tak jsem zvědavá, jestli se donutím cvičit :roll: Já chodím 1× týdně na HEAT nebo Power slim…je to málo, ale jinak se nedostanu.

• načítám...
1759
17.2.12 15:13

:-)
já se také nikam nedostanu a i těch 25-30 min denně je znát

• načítám...
8518
17.2.12 15:20

Holky díky za tip na stránky. Přidám se k vám.

• načítám...
20777
17.2.12 15:26
AknelinkaO píše:
Amabilis, to souhlasím, určitě je nejlepší individuální plán na míru :palec:
Ale bavila jsem se s jednou známou, co dělá nutriční poradkyni, a ta mi právě říkala, že tenhle jídelníček je obecně docela dobrý…ono každý si to může přizpůsobit podle sebe, že ;)

Komu se nechce dělat doma müsli, já kupuji 1kg v Lidlu, je taky neslazené.

Aknelinko, nene, já ho nemám upravený na míru :D Psala jsem jen, že je pro mě těžké sehnat suroviny (bydlím v maloměstě, spíš přerostlé vesnici :P ), takže jsem si vybrala dny, kdy je jakžtakž normální jídlo a jedu podle toho. Jak jsem sem dávala konec té Havlíčkovi diety (ten konec, co na MMB chybí, schválně se podívej, končí to v půlce věty u 59.dne), tak na tom úplném konci je napsáno, kolik ty jednotlivé dny obsahují sacharidů, tuků a cukrů, takže pokud člověk zachová ty poměry, tak si může jídelníček upravit. Na netu jsou tabulky, tak s to dá.

• načítám...
3287
17.2.12 16:53

Tak já holky taky kojím a kojit budu, mám miminko, takže jidelnicek budu muset poupravit, hlavne nejim pecivo…ani tmave, kvuli nadymani male.....

Jinak ja chapu, ze nekdo nestiha, to jsem ja.....kolikrat jim jen jednou denne, zasadne nesnidam, protoze nez se nasnidaji obe deti, nez nakojim atd.......rana jsou u nas nesmirne hekticka......ale snad se za chvili trochu zajedeme v rezimu…

Protoze jsem jeste v sestinedeli, tak jsem necvicila, ale od pondeli zacinam posilovaci cviceni na balonech.......

• načítám...
1759
17.2.12 17:38

xmerssy to je jasný ale Davídek už má 18 měsíců a všichni kolem mně na mně čumí jako na debila, tchýně ani nemluvím a já se cítím také moc vyčerpaně

• načítám...
1759
20.2.12 09:21

Začátek (míry)

aktuální váha 77 kg
obvod prsou 105 cm
obvod pasu 92 cm
obvod boků 105 cm
cíl za tři mesíce při kojení alespoň 6-8 kg celkem bych ráda 12-13 :mavam:

• načítám...
2326
20.2.12 09:41

Vcielko, jdu do toho s tebou - už jsem Havlíčka držela (tu dietu z mimibazaru), teď chci vyzkoušet jeho čtyřtýdenní jídelníček z časopisu Dieta. Včera jsem nakoupila a dnes začínám - jen ty míry sem dávat nebudu, páč se za ně hrozně stydím… :oops: A cvičit začnu až tak za 2 týdny, protože jsem před týdnem přišla o miminko a jsem jakoby v šestinedělí a dr. říkal, že zatím raději bez fyzické zátěže. Tak hodně sil a pevné vůle!!! :dance:

• načítám...
11896
20.2.12 09:42

dneska mam prvni cviceni na fithall :dance:

• načítám...
colafit
20.2.12 09:51

Tak já se přidávám. Dnes první cvičení na fithall a pokračuji v pravidelné stravě (začala jsem před 14dny). Moje míry dost hrůza.

váha: 80kg
výška: 180cm
obvod přes prsa 102cm
obvod přes pas 83cm
obvod přes boky 99 cm

Hurá do toho, cílová váha je 68kg.

• Upravit
20777
20.2.12 10:07

Já doporučuju na cvičení ještě toto(pilates), hezky vysvětlují i dýchání při cvičení atd.

http://www.uloz.to/…tes-1-cz-avi

Doporučuje se to v těhotenství, po porodu atd, je to prostě cvičení pro všechny a stačí k tomu pouze podložka.

Jinak moje momentální váha(už mám za sebou měsíc a půl hubnutí): 73kg
výška: 174cm
obvod přes prsa: 95cm
pas: 79cm
boky: 104cm

Jsem typická hruška a první mi zhubnou vždycky prsa :?

Cíl: 65 - 67 kg (podle toho, jak budu vypadat, chci zůstat souměrná, aby ze mě nelezly žebra a lopatky, takže nějaký boky a stehna vždycky mít budu :cert:

Ještě bychom si mohly udělat metříky, to nás taky nakopne :P

• načítám...
3352
20.2.12 10:08
alien21 píše:
Vcielko, jdu do toho s tebou - už jsem Havlíčka držela (tu dietu z mimibazaru), teď chci vyzkoušet jeho čtyřtýdenní jídelníček z časopisu Dieta. Včera jsem nakoupila a dnes začínám - jen ty míry sem dávat nebudu, páč se za ně hrozně stydím… :oops: A cvičit začnu až tak za 2 týdny, protože jsem před týdnem přišla o miminko a jsem jakoby v šestinedělí a dr. říkal, že zatím raději bez fyzické zátěže. Tak hodně sil a pevné vůle!!! :dance:

Kdyby se Ti chtělo, nemohla by si jej sem opsat, nebo aspoň mi napsat číslo toho časopisu Dieta. Díky

• načítám...
20777
20.2.12 10:11

Jinak pozor po porodu na to, zda nemáte rozestoupené bříšní svaly, pak je nejdřív potřeba posilovat jenom šikmé břišní svaly. Takže ne klasické sedy lehy a tomu podobné, ale do boku (místo rovně se zvedám k jednomu nebo druhému koleni). Pokud si totiž posílíte přímé břišní svaly ještě v době, dokud jsou rozestoupené, tak vám zůstane břicho. Upozorňují na to i rehabilitační sestry. Ale prý se to dá i napravit zpětně.

http://ona.idnes.cz/…-/krasa.aspx?…

• načítám...
3352
20.2.12 10:13
Amabilis77 píše:
Jinak pozor po porodu na to, zda nemáte rozestoupené bříšní svaly, pak je nejdřív potřeba posilovat jenom šikmé břišní svaly. Takže ne klasické sedy lehy a tomu podobné, ale do boku (místo rovně se zvedám k jednomu nebo druhému koleni). Pokud si totiž posílíte přímé břišní svaly ještě v době, dokud jsou rozestoupené, tak vám zůstane břicho. Upozorňují na to i rehabilitační sestry. Ale prý se to dá i napravit zpětně.http://ona.idnes.cz/…-/krasa.aspx?…

No já mám ten problém, a ještě k tomu problémy s velice ochablými svaly pánevního dna. Takže já cvičím, prvně dno, pak až to bude vše dobré, začnu více břicho.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková