Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak já mám konečně taky odcvičeno, měla jsem dnes posilování hýžďových svalů
Musím říct, že dobrý, těch 20min. uteklo jako nic…a rozhodně lepší, než cvičit samotná, to bych se nedonutila ![]()
Ta holčička je suprová ![]()
Já dneska jela druhou půlku pilates (cvičení je celkově na hodinu a půl) a opět paní nezklamala a dala mi do těla
Odměnila jsem se dvěma mrkvema na druhou večeři a další odměnou mi byla pochvala manžela, že mám trošku pevnější zadek ![]()
Hlavně nesmíme zapomínat po cvičení na svačinu - energie jde rovnou do svalů, bez ní dochází k úbytku svalů a to nechceme
![]()
A jak tedy s tím jídlem, jak dlouho před a po cvičení, a hlavně co. Prosím o konkrétní typy, zde tápu. Děkuji
Příspěvek upraven 21.02.12 v 11:11
No Havlíček v jednom díle Jste to, co jíte říkal, že minimálně hodinu před a po cvičení nejíst a pak jen něco lehkého - třeba zeleninový salát.
Co na to Havlíček nevím, ale když jsem předtím, než jsem na Havlíčka narazila, studovala různé stránky od Fitnes a prostě těch, co se takovými věcmi zabývají, tak naopak psali, že je chyba nejíst. Zkusím znova pohledat:
pravidla fitness - co jist po cviceni
http://www.pravidlafitness.cz/…t-po-cviceni
diskuze ohledně tohoto (doporučuju pročíst)
http://www.omlazeni.cz/38_2582_0.html
Tak holky pro dnešek odcvičeno. V noci jsme moc nespali, o víkendu jsme dostali virózu. Malý i já máme rýmu uvidíme zda to cvičení pomůže. Prcek dospává a mne to zrovna dnes naplánovalo 40 min trénink kick box. Docela jsem se zapotila. Jinak Amabilis já chodila na pilates a je super. Pro začátečníky kteří začínají sami ale zcela nevhodný. Chce to pár lekci pod dohledem jinak si můžeš spíš ublížit. Cvičila jsem doma docela dlouho, dávala si do těla. Teprve když jsem zašla za instruktorkou tak jsem poznala rozdíl. Fithal mně docela překvapuje každý den je něco jiného takže se nestačím nudit mám doma asi 30 DVD s různým cvičením ale tohle je pro mě lenocha fajn, dnes mně to třeba moc nebavilo ale nechám se překvapit jaké budou výsledky.
Vcielka píše:
Tak holky pro dnešek odcvičeno. V noci jsme moc nespali, o víkendu jsme dostali virózu. Malý i já máme rýmu uvidíme zda to cvičení pomůže. Prcek dospává a mne to zrovna dnes naplánovalo 40 min trénink kick box. Docela jsem se zapotila. Jinak Amabilis já chodila na pilates a je super. Pro začátečníky kteří začínají sami ale zcela nevhodný. Chce to pár lekci pod dohledem jinak si můžeš spíš ublížit. Cvičila jsem doma docela dlouho, dávala si do těla. Teprve když jsem zašla za instruktorkou tak jsem poznala rozdíl. Fithal mně docela překvapuje každý den je něco jiného takže se nestačím nudit mám doma asi 30 DVD s různým cvičením ale tohle je pro mě lenocha fajn, dnes mně to třeba moc nebavilo ale nechám se překvapit jaké budou výsledky.
to jsme na to stejně, také mám spoustu DVD, některá mám slušně zajetá, jiná ani netknutá, ale to napravím ![]()
viď ja jáko bezdětná cvičila pořád a s prckem jsem si našla čas až teď v jeho roce a půl, to jsem ostuda ![]()
Je pravda, že jsem také začala cvičit podle nich až Alence byl rok a něco, pak jsem otěhotněla, porodila, a teď zase začínám cvičit a to je Klárce rok. Doufám, že mi to už vydrží, ať je užiju ![]()
Vcielko, právě proto cvičím právě to jedno Pilates, které jsem po dlouhé úvaze vybrala. Paní nikam nespěchá, vše vysvětluje včetně dýchání a neustále se ptá, zda dodržuješ tohle a tohle, zda si dáváš pozor na tohle a tohle a ukazuje, co si mám v zrcadle kontrolovat (postavení páteře atd.). Zkontrolovat sama mě sice nemůže, ale nemám jinou možnost. Musím se spolehnout na to, že to dělám dobře. Tady pilates nikde není a dojíždět taky nemůžu vzhledem k tomu, že manžel přijíždí domů až večer. Nic jiného cvičit momentálně nechci, pilates mě zcela naplňuje a hlavně se mi lbí, že se u něj protáhne celé tělo a ne dneska zadek, zítra stehna… Myslím si, že je to takhle účinnější. Akorát se člověk pak musí fakt najíst, aby svaly měly z čeho regenerovat. Když to neudělám, tak to poznám - svaly mě bolí a to je špatně ![]()
Jé, my máme všechny podobně staré děti
(mám jedno staré čerstvě tři roky a druhému je rok a tři měsíce).
Amabilis77 píše:
Jé, my máme všechny podobně staré děti(mám jedno staré čerstvě tři roky a druhému je rok a tři měsíce).
tak jsme na tom stejně s péčí a časem, to nám to půjde podobně i hubnutím ![]()
Ahojky Amabilis to je jasné. Důležitá je snaha a chuť to zkusit a vydržet. Já nejdříve měla dvd pilates 1a2 http://www.filmarena.cz/…toda-pilates to je rovnou pro pokročilé.
A pak jsem od své instruktorky sehnala tohle http://www.pilatesbody.cz/…victe-s-dvd/ a to je opravdu jako bych byla na hodině. Děkuji za tip na stránky které si doporučila mrknu. Už mi docela chybí, chodila jsem na kurz a pomáhalo mi to na bolesti páteře ![]()
jé a teď se dívam že je tam i moje bývala instruktorka http://www.pilatesbody.cz/…a-vorackova/ předtím cvičila na Kladně a i cenově to bylo příznivější ![]()
je a ty cvičíš to co jsem měla jako první to je fakt náročný a smekám jestli to dávaš správně
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat