Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@IdealMan nemyslím si, že nechat se zabít je důkazem lásky.
Důkazem lásky je to, že se muž o ženu postará (mio jiné) a ne že ji nechá samotnou ![]()
Ale Puškin, ten vtipný a břitký básník se nechal v souboji smrtelně postřelit svým nejlepším přítelem kvůli své manželce. A souboj je vlastně přirozený, v přírodě se přece taky dva samci perou o samici a ten který to přežije vyhrává. Nejen básníci a pistolníci ale i rytíří se prali o štěstí svých dam v soubojích. Takoví lví nebo gorilácí se perou furt.
Ale to píšu jako někdo kdo chce být v příštím životě gorilák v Tróji nebo Cabarcénu. Jak ten se má. Samice má, pracovat nemusí, jen se válí žere a dělá mudžo.
Ach jo, no musela jsem se podívat kdo to zase založil..Ideální muž aha..No kdybych se ocitla v takové situaci asi bych šla domů a udělala si v klidu kafe a dala cigáro, ať mi pak jeden z pánů pošle sms jak to dopadlo..
Na blbou otázku - blbá odpověď, dle mého chování asi poznáš co si o tom všem myslím..NE, neimponovalo..
@IdealMan píše:
Ale Puškin, ten vtipný a břitký básník se nechal v souboji smrtelně postřelit svým nejlepším přítelem kvůli své manželce. A souboj je vlastně přirozený, v přírodě se přece taky dva samci perou o samici a ten který to přežije vyhrává. Nejen básníci a pistolníci ale i rytíří se prali o štěstí svých dam v soubojích. Takoví lví nebo gorilácí se perou furt.Ale to píšu jako někdo kdo chce být v příštím životě gorilák v Tróji nebo Cabarcénu. Jak ten se má. Samice má, pracovat nemusí, jen se válí žere a dělá mudžo.
to musí bejt dobrej matroš
![]()
@IdealMan Jo a když by měly o Puškina zájem dvě děvy, tak by se chechtal a nazval by je břitce poběhlicemi… a podobné by to bylo dnes. Nebo by to chlapovi imponovalo?
@IdealMan píše:
A souboj je vlastně přirozený, v přírodě se přece taky dva samci perou o samici a ten který to přežije vyhrává.
Jenže v přírodě jde o to, aby vítězný alfa samec dostal do vyvolené samice svoje sperma. Nic romantickýho na tom není.
To není matroš, já fakt těm gorilákům závidím, páč se mají nejlíp. Nemůže se stát že jim samice nedá, protože nemá na výběr - samec je tam jen jeden a ještě - filuta - je polygammí, nemusí samice ani mláďata živit, páč jim všechno ošetřovatelé daj pod nos a ani mu nehrozí že ho o vůdčí roli připraví jinej samec. Prostě goriláci v Zoo se maj nejlíp
Tři až čtyři manželky, jídlo pod nos, no work, no aliments. Proto jsou všichni takový krásně tlustý a spokojení.
@atominnka píše:
to musí bejt dobrej matroš
![]()
![]()
![]()
Nebo ten matros prave dosel a nastoupily post halucinace.
@Nabot píše:
Jenže v přírodě jde o to, aby vítězný alfa samec dostal do vyvolené samice svoje sperma. Nic romantickýho na tom není.
V životě taky, ne? Když sbalí hezká holka bohatýho tak co je její starostí - no aby s ním měla co nejdřív dítě. Protože pak už nemusí pracovat - NIKDY. Vše je to jen a jen o tom získat ty nejlepší geny. No a já jako omega samec pak musím nutně závidět gorilákům v ZOO (a bohatým chlápkům který si ve čtyřiceti berou dvacítky.)
@IdealMan píše:
To není matroš, já fakt těm gorilákům závidím, páč se mají nejlíp. Nemůže se stát že jim samice nedá, protože nemá na výběr - samec je tam jen jeden a ještě - filuta - je polygammí, nemusí samice ani mláďata živit, páč jim všechno ošetřovatelé daj pod nos a ani mu nehrozí že ho o vůdčí roli připraví jinej samec. Prostě goriláci v Zoo se maj nejlípTři až čtyři manželky, jídlo pod nos, no work, no aliments. Proto jsou všichni takový krásně tlustý a spokojení.
To by se Ti líbilo..šuk*t a nestarat se jinak o nic, no Tebe bych chtěla mít doma..
@vonajebohyne píše:
Nebo ten matros prave dosel a nastoupily post halucinace.
noi, psal, že to není matroš… tak asi máš pravdu ty
![]()
@ruzovaprincezna no, mít tohle doma, tak ho asi fakt pošlu na souboj ![]()
Takže já se zamiluju, příjde nějakej kretén, vyzve ho na souboj, zastřelí mi ho a já s tím vrahem zůstanu „protože romantika“ ![]()
@IdealMan
Můžeš taky v botách skočit z mostu. Je jedno proč.