Imponoval by vám souboj?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kobliha51
10.6.16 15:21

@IdealMan

Můžeš taky v botách skočit z mostu. Je jedno proč.

• Citovat
  • Upravit
22614
10.6.16 15:23

@IdealMan nemyslím si, že nechat se zabít je důkazem lásky. :nevim: Důkazem lásky je to, že se muž o ženu postará (mio jiné) a ne že ji nechá samotnou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
10.6.16 15:25

Ale Puškin, ten vtipný a břitký básník se nechal v souboji smrtelně postřelit svým nejlepším přítelem kvůli své manželce. A souboj je vlastně přirozený, v přírodě se přece taky dva samci perou o samici a ten který to přežije vyhrává. Nejen básníci a pistolníci ale i rytíří se prali o štěstí svých dam v soubojích. Takoví lví nebo gorilácí se perou furt.

Ale to píšu jako někdo kdo chce být v příštím životě gorilák v Tróji nebo Cabarcénu. Jak ten se má. Samice má, pracovat nemusí, jen se válí žere a dělá mudžo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.6.16 15:27

Ach jo, no musela jsem se podívat kdo to zase založil..Ideální muž aha..No kdybych se ocitla v takové situaci asi bych šla domů a udělala si v klidu kafe a dala cigáro, ať mi pak jeden z pánů pošle sms jak to dopadlo..

Na blbou otázku - blbá odpověď, dle mého chování asi poznáš co si o tom všem myslím..NE, neimponovalo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
10.6.16 15:28
@IdealMan píše:
Ale Puškin, ten vtipný a břitký básník se nechal v souboji smrtelně postřelit svým nejlepším přítelem kvůli své manželce. A souboj je vlastně přirozený, v přírodě se přece taky dva samci perou o samici a ten který to přežije vyhrává. Nejen básníci a pistolníci ale i rytíří se prali o štěstí svých dam v soubojích. Takoví lví nebo gorilácí se perou furt.Ale to píšu jako někdo kdo chce být v příštím životě gorilák v Tróji nebo Cabarcénu. Jak ten se má. Samice má, pracovat nemusí, jen se válí žere a dělá mudžo.

8o to musí bejt dobrej matroš :lol: :lol: :lol:  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
10.6.16 15:30

@IdealMan Jo a když by měly o Puškina zájem dvě děvy, tak by se chechtal a nazval by je břitce poběhlicemi… a podobné by to bylo dnes. Nebo by to chlapovi imponovalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.6.16 15:30

@atominnka 8o Že by měli Bohnice den na počítači..??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
10.6.16 15:31
@IdealMan píše:
A souboj je vlastně přirozený, v přírodě se přece taky dva samci perou o samici a ten který to přežije vyhrává.

Jenže v přírodě jde o to, aby vítězný alfa samec dostal do vyvolené samice svoje sperma. Nic romantickýho na tom není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
10.6.16 15:34

To není matroš, já fakt těm gorilákům závidím, páč se mají nejlíp. Nemůže se stát že jim samice nedá, protože nemá na výběr - samec je tam jen jeden a ještě - filuta - je polygammí, nemusí samice ani mláďata živit, páč jim všechno ošetřovatelé daj pod nos a ani mu nehrozí že ho o vůdčí roli připraví jinej samec. Prostě goriláci v Zoo se maj nejlíp :) Tři až čtyři manželky, jídlo pod nos, no work, no aliments. Proto jsou všichni takový krásně tlustý a spokojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
10.6.16 15:35
@atominnka píše:
8o to musí bejt dobrej matroš :lol: :lol: :lol: :lol:

Nebo ten matros prave dosel a nastoupily post halucinace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
10.6.16 15:36
@Nabot píše:
Jenže v přírodě jde o to, aby vítězný alfa samec dostal do vyvolené samice svoje sperma. Nic romantickýho na tom není.

V životě taky, ne? Když sbalí hezká holka bohatýho tak co je její starostí - no aby s ním měla co nejdřív dítě. Protože pak už nemusí pracovat - NIKDY. Vše je to jen a jen o tom získat ty nejlepší geny. No a já jako omega samec pak musím nutně závidět gorilákům v ZOO (a bohatým chlápkům který si ve čtyřiceti berou dvacítky.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.6.16 15:38
@IdealMan píše:
To není matroš, já fakt těm gorilákům závidím, páč se mají nejlíp. Nemůže se stát že jim samice nedá, protože nemá na výběr - samec je tam jen jeden a ještě - filuta - je polygammí, nemusí samice ani mláďata živit, páč jim všechno ošetřovatelé daj pod nos a ani mu nehrozí že ho o vůdčí roli připraví jinej samec. Prostě goriláci v Zoo se maj nejlíp :) Tři až čtyři manželky, jídlo pod nos, no work, no aliments. Proto jsou všichni takový krásně tlustý a spokojení.

To by se Ti líbilo..šuk*t a nestarat se jinak o nic, no Tebe bych chtěla mít doma..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
10.6.16 15:40
@vonajebohyne píše:
Nebo ten matros prave dosel a nastoupily post halucinace.

noi, psal, že to není matroš… tak asi máš pravdu ty :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
10.6.16 15:41

@ruzovaprincezna no, mít tohle doma, tak ho asi fakt pošlu na souboj :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12121
10.6.16 15:42

Takže já se zamiluju, příjde nějakej kretén, vyzve ho na souboj, zastřelí mi ho a já s tím vrahem zůstanu „protože romantika“ 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí