Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@petinka4 mame 11.6 vyroci svatby 2 roky. Tak nevim jestli to nezkusim. ![]()
@Pedrrita tak hele, ty zapomeň na nějaký testy protože pokud se právě teď ten cvrček zavrtává tak tam stejně budeš mít prd
radši začni omezovat kouření aby to pro tebe pak nebyl velký šok přestat najednou ![]()
@suzinda neboj kočko já tě v tom nenechám a budeme dva vorvaňové
![]()
@petinka4 rozhodně neházej flintu do žita
premenstruační syndromy jsou stejné jako ty těhotenské
a pokud má přijít tetka z červený lhoty tak ať je tu co nejdřív ![]()
@if666
To je pravda, jestli má tetka přijít, tak co nejdřív ať šupem začneme nanovo.
![]()
@VeruNikka mě v ISCARE tak dali úplně novou energii a nabudili mě takovým způsobem, že věřím že to co nevidět vyjde
jinak mi máme 16.6. výročí 2 roky od zasnoubení, ale celkově jsme spolu kousek přes 10 let
a pokud to dobře počítám tak druhé IUI by mělo být někdy před 16.6. ![]()
@VeruNikka my máme výročí 10.6. 1 rok
a na 9.6. mi vychází testování ![]()
@VeruNikka
A s tím výročím by to bylo symbolické a možná by tam mohlo jít už něco vidět. ![]()
@VeruNikka budu teprve volat, potřebuju upatlat a vydat dorty a pak hned žhavým telefon ![]()
@if666 píše:
@Pedrrita tak hele, ty zapomeň na nějaký testy protože pokud se právě teď ten cvrček zavrtává tak tam stejně budeš mít prdradši začni omezovat kouření aby to pro tebe pak nebyl velký šok přestat najednou
@suzinda neboj kočko já tě v tom nenechám a budeme dva vorvaňové![]()
@petinka4 rozhodně neházej flintu do žitapremenstruační syndromy jsou stejné jako ty těhotenské
a pokud má přijít tetka z červený lhoty tak ať je tu co nejdřív
Děkuju, tohle mě rozbrečelo, ale pomohlo to ![]()
Já třeba holky máme testování 14ctého. To bude 15 denpo IUI a 14 po nasazení utrouše…
Tak taky uvidím. Ale je teď ještě tolik zařizování a tak že zatím nemám ani trochu chuť testovat.. ![]()
@VeruNikka
A test bych si měla podle doktorů udělat až ve čtvrtek ![]()
@Salazaret lítáš po úřadech, co?:mrgreen:
Příspěvek upraven 04.06.18 v 11:21