Jak dát dítě k babičce a nezbláznit se

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucenka
5.8.19 13:38

A proč tam dítě posíláš, když je babička tak příšerná? :think:

• Citovat
  • Upravit
14107
5.8.19 13:45

A proc si ho tam davala?
A co tchyně dela, tak hrozného?
Mohla si ho tam dat treba jen na par hodin - pak bys si dite vyzvedla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.19 13:49

Jede tam, protože manžel se nakonec nechal tchýní i synem ukecat. Řekl, že si třeba syn aspoň uvědomí, co je babička zač.

@_.Emilyyy na pár hodin tam už byl několikrát. Tchýně mi pak celý týden volá, abych si uvědomila, jak trpěla a jak je z něj hrozně unavená…

• Citovat
  • Upravit
26747
5.8.19 13:50
@Anonymní píše:
Jede tam, protože manžel se nakonec nechal tchýní i synem ukecat. Řekl, že si třeba syn aspoň uvědomí, co je babička zač.@_.Emilyyy na pár hodin tam už byl několikrát. Tchýně mi pak celý týden volá, abych si uvědomila, jak trpěla a jak je z něj hrozně unavená…

Tak až zavolá poprvé, tak řekni, že teda jedeš… Zas si nevymyslej prosím tě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
5.8.19 13:54
@Anonymní píše:
Jede tam, protože manžel se nakonec nechal tchýní i synem ukecat. Řekl, že si třeba syn aspoň uvědomí, co je babička zač.
@_.Emilyyy na pár hodin tam už byl několikrát. Tchýně mi pak celý týden volá, abych si uvědomila, jak trpěla a jak je z něj hrozně unavená…

Tak trochu alibistický ne? Klidně ho tam pustí, aby mu babička „nějak“ ublížila, aby samo dítko zjistil, co je zač? počítá s tím a sám tomu kluka vystaví? Ty v ní nemáš důvěru, chlap v ní nemá důvěru, ale vlastní dítě tam v klidu pošlete a když se nedej bože něco stane, tak co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
5.8.19 13:55
@Anonymní píše: Řeším problém s casem u babičky u školáka. Babička chce syna na týden, syn k ní chce, ale já jsem silně proti. Nejsem schopná to překousnout. Tchýni nevěřím. Mám k tomu dobré důvody. Všichni v okolí mi tvrdí, že v mé situaci by tam ani nejezdili.
Manžel je z více dětí a ani jedno dítě tam své děti samotné nepouští a nenechává. Takže to není ve mně. Dcera se odstěhovala kvůli ní na druhou stranu republiky, aby od ní měla klid.
Zítra tam syn odjíždí a mně je z toho až fyzicky špatně. Bojím se, co mu bude tlačit do hlavy a další.
Asi se ani nepotřebuju na nic zeptat. Jen se potřebuju vypovídat.

A jake jsou důvody, že ji nevěříš? Teď s tím nic asi nenadělás. Odvezla bych tam syna a každý den ho kontrolovala aspoň telefonem a v případě nouze počítala s tím, že musím být v pohotovosti a hned pro něj přijet. Jinak s tou únavou to poslouchám pořád. Pořád jsou unavení, všechno je bolí, ale strašně rádi by hlídali. A když jim nechám hlídat 3 hodiny tak poslouchám 3 týdny, jak jsou unavení :nevim: no taky mě to nebaví a nejraději bych se s nimi neviděla, ale jsou to prarodiče :nevim:

Příspěvek upraven 05.08.19 v 13:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
5.8.19 13:56
@Bubla Bůčková píše:
Tak až zavolá poprvé, tak řekni, že teda jedeš… Zas si nevymyslej prosím tě :roll:

Jako že je nereálné, aby nějaká tchýně volala, že je hlídání děs a že to nezvládá? :lol: tak vítej v reálném světě, děje se to celkem běžně i v těch lepších rodinách ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.19 13:56

@Bubla Bůčková ne, ona mi volá celý týden potom, co tam je syn třeba 2 hodiny. Pak mi volá každý večer, aby mi řekla, že to bylo hrozný, že je šíleně unavená, že ty 2 hodiny ji nepředstavitelně vyčerpaly, že další den celý prospala.
Když tam je, tak nezavolá. I kdyby se mu stýskalo a chtěl domů, tak tchýně se mi neozve.
On tam zatím sám byl jen 3× po 2 hodinách a najednou celý týden.

• Citovat
  • Upravit
12708
5.8.19 13:59

Já tomu nerozumím, tak jak to, že ho tam chce, když je to tak strašné? Určitě se jí na to zeptej, až ti bude zase volat, jak je vyčerpaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
@Keyllah píše:
Jako že je nereálné, aby nějaká tchýně volala, že je hlídání děs a že to nezvládá? :lol: tak vítej v reálném světě, děje se to celkem běžně i v těch lepších rodinách ;)

Souhlas! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45747

A proc ho tam teda chce když z nej po 2 hodinách byla vždy vyčerpána? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
@Anonymní píše:
@Bubla Bůčková ne, ona mi volá celý týden potom, co tam je syn třeba 2 hodiny. Pak mi volá každý večer, aby mi řekla, že to bylo hrozný, že je šíleně unavená, že ty 2 hodiny ji nepředstavitelně vyčerpaly, že další den celý prospala.
Když tam je, tak nezavolá. I kdyby se mu stýskalo a chtěl domů, tak tchýně se mi neozve.
On tam zatím sám byl jen 3× po 2 hodinách a najednou celý týden.

A kolik je synovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4505
5.8.19 14:08

Když tam kluk chce a babička si o něho řekla, tak ho tam pošli. Zavolat jim můžeš vždycky a jak bude něco v nepořádku - babička si bude stěžovat, že nezvládá, nebo syn zjistí, jak je babička strašná, tak pro něj zajedete a je to. Jednoduché.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
5.8.19 14:12

Já tomu nějak nerozumím :think:
Babička je na mrtvici, když ho hlídá 2 hodiny a teď ho chce na týden? 8o
Nějak mi to nedává smysl.

• Citovat
  • Upravit
102087
5.8.19 14:13

No, jelikož si neosvetlila ty dobre duvody, tak ti stejne nikdo neporadi… To, ze pak babicka vola, je sice otravne, ale pokud si to dite u ni uzije, tak to neni duvod proč ho neposlat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová