Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A proc si ho tam davala?
A co tchyně dela, tak hrozného?
Mohla si ho tam dat treba jen na par hodin - pak bys si dite vyzvedla..
Jede tam, protože manžel se nakonec nechal tchýní i synem ukecat. Řekl, že si třeba syn aspoň uvědomí, co je babička zač.
@_.Emilyyy na pár hodin tam už byl několikrát. Tchýně mi pak celý týden volá, abych si uvědomila, jak trpěla a jak je z něj hrozně unavená…
@Anonymní píše:
Jede tam, protože manžel se nakonec nechal tchýní i synem ukecat. Řekl, že si třeba syn aspoň uvědomí, co je babička zač.@_.Emilyyy na pár hodin tam už byl několikrát. Tchýně mi pak celý týden volá, abych si uvědomila, jak trpěla a jak je z něj hrozně unavená…
Tak až zavolá poprvé, tak řekni, že teda jedeš… Zas si nevymyslej prosím tě ![]()
@Anonymní píše:
Jede tam, protože manžel se nakonec nechal tchýní i synem ukecat. Řekl, že si třeba syn aspoň uvědomí, co je babička zač.
@_.Emilyyy na pár hodin tam už byl několikrát. Tchýně mi pak celý týden volá, abych si uvědomila, jak trpěla a jak je z něj hrozně unavená…
Tak trochu alibistický ne? Klidně ho tam pustí, aby mu babička „nějak“ ublížila, aby samo dítko zjistil, co je zač? počítá s tím a sám tomu kluka vystaví? Ty v ní nemáš důvěru, chlap v ní nemá důvěru, ale vlastní dítě tam v klidu pošlete a když se nedej bože něco stane, tak co?
@Anonymní píše: Řeším problém s casem u babičky u školáka. Babička chce syna na týden, syn k ní chce, ale já jsem silně proti. Nejsem schopná to překousnout. Tchýni nevěřím. Mám k tomu dobré důvody. Všichni v okolí mi tvrdí, že v mé situaci by tam ani nejezdili.
Manžel je z více dětí a ani jedno dítě tam své děti samotné nepouští a nenechává. Takže to není ve mně. Dcera se odstěhovala kvůli ní na druhou stranu republiky, aby od ní měla klid.
Zítra tam syn odjíždí a mně je z toho až fyzicky špatně. Bojím se, co mu bude tlačit do hlavy a další.
Asi se ani nepotřebuju na nic zeptat. Jen se potřebuju vypovídat.
A jake jsou důvody, že ji nevěříš? Teď s tím nic asi nenadělás. Odvezla bych tam syna a každý den ho kontrolovala aspoň telefonem a v případě nouze počítala s tím, že musím být v pohotovosti a hned pro něj přijet. Jinak s tou únavou to poslouchám pořád. Pořád jsou unavení, všechno je bolí, ale strašně rádi by hlídali. A když jim nechám hlídat 3 hodiny tak poslouchám 3 týdny, jak jsou unavení
no taky mě to nebaví a nejraději bych se s nimi neviděla, ale jsou to prarodiče ![]()
Příspěvek upraven 05.08.19 v 13:57
@Bubla Bůčková píše:
Tak až zavolá poprvé, tak řekni, že teda jedeš… Zas si nevymyslej prosím tě
Jako že je nereálné, aby nějaká tchýně volala, že je hlídání děs a že to nezvládá?
tak vítej v reálném světě, děje se to celkem běžně i v těch lepších rodinách ![]()
@Bubla Bůčková ne, ona mi volá celý týden potom, co tam je syn třeba 2 hodiny. Pak mi volá každý večer, aby mi řekla, že to bylo hrozný, že je šíleně unavená, že ty 2 hodiny ji nepředstavitelně vyčerpaly, že další den celý prospala.
Když tam je, tak nezavolá. I kdyby se mu stýskalo a chtěl domů, tak tchýně se mi neozve.
On tam zatím sám byl jen 3× po 2 hodinách a najednou celý týden.
Já tomu nerozumím, tak jak to, že ho tam chce, když je to tak strašné? Určitě se jí na to zeptej, až ti bude zase volat, jak je vyčerpaná.
@Keyllah píše:
Jako že je nereálné, aby nějaká tchýně volala, že je hlídání děs a že to nezvládá?tak vítej v reálném světě, děje se to celkem běžně i v těch lepších rodinách
Souhlas! ![]()
A proc ho tam teda chce když z nej po 2 hodinách byla vždy vyčerpána? ![]()
@Anonymní píše:
@Bubla Bůčková ne, ona mi volá celý týden potom, co tam je syn třeba 2 hodiny. Pak mi volá každý večer, aby mi řekla, že to bylo hrozný, že je šíleně unavená, že ty 2 hodiny ji nepředstavitelně vyčerpaly, že další den celý prospala.
Když tam je, tak nezavolá. I kdyby se mu stýskalo a chtěl domů, tak tchýně se mi neozve.
On tam zatím sám byl jen 3× po 2 hodinách a najednou celý týden.
A kolik je synovi?
Když tam kluk chce a babička si o něho řekla, tak ho tam pošli. Zavolat jim můžeš vždycky a jak bude něco v nepořádku - babička si bude stěžovat, že nezvládá, nebo syn zjistí, jak je babička strašná, tak pro něj zajedete a je to. Jednoduché.
Já tomu nějak nerozumím ![]()
Babička je na mrtvici, když ho hlídá 2 hodiny a teď ho chce na týden? ![]()
Nějak mi to nedává smysl.
No, jelikož si neosvetlila ty dobre duvody, tak ti stejne nikdo neporadi… To, ze pak babicka vola, je sice otravne, ale pokud si to dite u ni uzije, tak to neni duvod proč ho neposlat.
A proč tam dítě posíláš, když je babička tak příšerná?