Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Wiolla píše:
Petrucho, tak sem pak hoď foto výsledku…
Jo jo taky jsem to chtěla napsat-zrovna to auto bych si taky chtěla zkusit-je teď hodně žádaný ![]()
poki píše:
já holky hlavně nechápu, jak to modelujete- to máte nějaký šablony, nebo se jen tak díváte na obrázek a podle toho?
Poki na spoustě stránek jsou postupy-takže já podle nich.......Hodně čerpám třeba na
http://forum.dortomanie.cz/index.php
Ditta77 píše:mimi.lili píše:
Ještě ta fotkaTento dotr mám na mysli-předešlej příspěvek asi vyzněl jinak
Tento dort je pěknej a cena parádní![]()
![]()
Díky. Výroba zde http://www.autonila.cz/cukrarna/
Byli jsme spokojení.
poki píše:
já holky hlavně nechápu, jak to modelujete- to máte nějaký šablony, nebo se jen tak díváte na obrázek a podle toho?
ahoj
no já modeluju tím, že koukám na obrázek, panáčka atd a snažím se trefit
včera jsem dělala šmoulí dort a auta ![]()
PetkaK píše:
Děkuji za tip kde koupit hmotu a barvy - no, tak vyzkouším nějaký placatý dort na moje narozeniny a uvidíme- modelování by mě mohlo bavit, mě ale nabaví to pečení .(
jasně, pak se pochlub
Zdravím všechny, tady je ten Blesk Mcqueen. Trochu je kluk při těle a stál mě teda hodně nervů, ale nakonec to dopadlo docela dobře. ![]()
PETRUCHA píše:
Zdravím všechny, tady je ten Blesk Mcqueen. Trochu je kluk při těle a stál mě teda hodně nervů, ale nakonec to dopadlo docela dobře.
ta pětka obráceně
je moc hezký
Jé ty vado, jak se mi to podařilo probůh…
Já ji asi jak jsem spěchala nalepila obráceně, nebo nevim. A to dyslektik nejsem
![]()
No to je goool…a nikdo si toho nevšim, kámoška mi volala a nic neříkala
![]()
PETRUCHA píše:
No tak že bych to vydávala za záměr![]()
![]()
Hele, já si v první chvíli myslela, že je to záměr.
Jen jsem si říkala, že si nějak nepamatuju, že by Blesk měl na kapotě nějaké číslo.. ![]()
A dort je to krásnej! Náš mladej by se asi zbláznil a odmítl ho sníst. ![]()
PETRUCHA píše:
Zdravím všechny, tady je ten Blesk Mcqueen. Trochu je kluk při těle a stál mě teda hodně nervů, ale nakonec to dopadlo docela dobře.
Bezva ![]()
PETRUCHA píše:
Petru tak ten teda je
nááááááááááádhernej ![]()
Petru prosímtě prozraď jak si seskládala ten tvar?Z plátů-obelníky a pak to ořezala-bo jinej postup????
A podle sebe sis to vymyslela, nebo sis našla nějakej postup?Teda ten bych taky zkusila-fakt nemá chybu
![]()