Jaké dorty objednáváte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4239
19.8.11 21:05
Wiolla píše:
Petrucho, tak sem pak hoď foto výsledku… :wink:

Jo jo taky jsem to chtěla napsat-zrovna to auto bych si taky chtěla zkusit-je teď hodně žádaný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
19.8.11 21:13
poki píše:
já holky hlavně nechápu, jak to modelujete :nevim: - to máte nějaký šablony, nebo se jen tak díváte na obrázek a podle toho?

Poki na spoustě stránek jsou postupy-takže já podle nich.......Hodně čerpám třeba na
 http://forum.dortomanie.cz/index.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
20.8.11 00:39
Ditta77 píše:
mimi.lili píše:
Ještě ta fotka :lol:

Tento dotr mám na mysli-předešlej příspěvek asi vyzněl jinak

Tento dort je pěknej a cena parádní :palec: :palec: :palec:

Díky. Výroba zde http://www.autonila.cz/cukrarna/
Byli jsme spokojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
20.8.11 18:32
poki píše:
já holky hlavně nechápu, jak to modelujete :nevim: - to máte nějaký šablony, nebo se jen tak díváte na obrázek a podle toho?

ahoj
no já modeluju tím, že koukám na obrázek, panáčka atd a snažím se trefit :) včera jsem dělala šmoulí dort a auta :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
20.8.11 18:35
PetkaK píše:
Děkuji za tip kde koupit hmotu a barvy - no, tak vyzkouším nějaký placatý dort na moje narozeniny a uvidíme :) - modelování by mě mohlo bavit, mě ale nabaví to pečení .(

jasně, pak se pochlub

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
20.8.11 18:38

já bych teď tak pekla a ono není komu :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
20.8.11 19:47

Zdravím všechny, tady je ten Blesk Mcqueen. Trochu je kluk při těle a stál mě teda hodně nervů, ale nakonec to dopadlo docela dobře. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
20.8.11 20:00

Petrucho - tak to je nádhera :palec: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
20.8.11 21:22
PETRUCHA píše:
Zdravím všechny, tady je ten Blesk Mcqueen. Trochu je kluk při těle a stál mě teda hodně nervů, ale nakonec to dopadlo docela dobře. :mrgreen:

ta pětka obráceně :mrgreen: je moc hezký

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
20.8.11 21:47

Jé ty vado, jak se mi to podařilo probůh… :lol: :lol: Já ji asi jak jsem spěchala nalepila obráceně, nebo nevim. A to dyslektik nejsem :oops: :lol: :lol:
No to je goool…a nikdo si toho nevšim, kámoška mi volala a nic neříkala :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
20.8.11 22:06

je to roztomily :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
20.8.11 22:27

No tak že bych to vydávala za záměr :think: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
21.8.11 13:45
PETRUCHA píše:
No tak že bych to vydávala za záměr :think: :lol: :lol:

Hele, já si v první chvíli myslela, že je to záměr. :wink: Jen jsem si říkala, že si nějak nepamatuju, že by Blesk měl na kapotě nějaké číslo.. :think:

A dort je to krásnej! Náš mladej by se asi zbláznil a odmítl ho sníst. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
21.8.11 21:37
PETRUCHA píše:
Zdravím všechny, tady je ten Blesk Mcqueen. Trochu je kluk při těle a stál mě teda hodně nervů, ale nakonec to dopadlo docela dobře. :mrgreen:

Bezva :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
23.8.11 17:43
PETRUCHA píše:

Petru tak ten teda je 8-o 8-o 8-o 8-o :potlesk: :potlesk: nááááááááááádhernej :palec:

Petru prosímtě prozraď jak si seskládala ten tvar?Z plátů-obelníky a pak to ořezala-bo jinej postup???? :kytka: A podle sebe sis to vymyslela, nebo sis našla nějakej postup?Teda ten bych taky zkusila-fakt nemá chybu :palec: :pankac: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová