Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já s manželem ano, i když šestinedělí byl BOJ! letos buď postavíme, nebo koupíme hrubou, tak je to super a hlavně bych nevěřila, že i po třech letech se na něho každý den budu těšit a že hovory 6× denně nezmizí
![]()
@ivulineček no tak hrubá stavba je největší prověření vztahu. Když vydrží dostavět bez rozvodu tak už spolu budete celej život ![]()
To znám. Z 12 let společného soužití nic neprověřilo vztah tak jako právě to dostavování. Taky jsme to naonec přečkali, horkotěžko a už je vše v pořádku
ale až po roce bydlení ![]()
Nespojovala bych šmahem věrnost a štěstí…
věřím na opravdovou celoživotní lásku a nabíjející vztah s vlnami štěstí… takový vztah unese i lidské chyby všeho druhu… lidi jsou různí a někdo považuje za nešťastný vztah, když manžel po večerech kouká na fotky celebrit, někdo může považovat za krásný a šťastný vztah postavený na sexuální svobodě nebo zálibě ve společném vykrádání benzinek ![]()
znám mnoho šťastných párů a některé za sebou mají i nevěry, přesto je radost s nimi být (myslím, že leckterá stoletá babička s dědečkem by tu nevěru přiznala taky a přesto mohli bok po boku prožít 50 let, krásných let…)
naopak znám věrné páry, které to mají jako mantru, mají společný telefon, mail, účet, protože oni před sebou přeci nemusí nic tajit!!! - a jejich vztahy jsou šedé a leckdy patologické v jiném směru… tak já nevím…
@Kamča.dalmatinka
my spolu bydlíme po 3 týdnech vztahu, ale myslím si, že největší zkouška byla, když mi v 13.tt zemřel tatínek a ten jeho bojuje za každý den několik let.
proto nemáme problém s kompromisem, i když pro mě, jako pro střelce, je to někdy těžký
@Kamča.dalmatinka píše:
@ivulineček no tak hrubá stavba je největší prověření vztahu. Když vydrží dostavět bez rozvodu tak už spolu budete celej životTo znám. Z 12 let společného soužití nic neprověřilo vztah tak jako právě to dostavování. Taky jsme to naonec přečkali, horkotěžko a už je vše v pořádku
ale až po roce bydlení
Pod to se podepisuji! Koupili jsme hrubou a naivně si mysleli, jak dostavíme ještě před narozením malé ![]()
Stěhovali jsme se letos v létě, měsíc před prvními narozeninami naší princezny! Bylo to šílené období, stavba, narození malé a navíc jsem nepřestala pracovat, i když většinu z domu. Ještě zdaleka není vše hotovo, teď přijde na řadu okolí domu a sklep. ![]()
Pořád si říkám, jestli jsme zvládli tohle, pak už dáme všechno! Je to nejnáročnější období v mém životě. Pravdou je, že byly dny, kdy jsme to opravdu „skoro“ nezvládli, je to šílený stres a na vztahu se to občas dost podepsalo ![]()
Ale vím, že to bude ok, máme svůj dům, zdravou a chytrou holčičku a jsem šťastná! I když mívam občas záhul dny. ![]()
Hlasim se jako stastna a verna manzelka a za par dni i maminka, tak snad nam to vydrzi co nejdyl:)) Sveho muze miluju vic a vic a poprve v zivote jsem nekolik let opravdu stastna, zmenil mi muj zivot..
@ivulineček no uvidíš. Pak si na mě vzpoměn. ![]()
Rodiné tragédie, umrtí dětí, blízkých atd,, to spojuje
, ale barák to je horší než 10 milenek ![]()
@Anonymní píše:
Pod to se podepisuji! Koupili jsme hrubou a naivně si mysleli, jak dostavíme ještě před narozením malé
Stěhovali jsme se letos v létě, měsíc před prvními narozeninami naší princezny! Bylo to šílené období, stavba, narození malé a navíc jsem nepřestala pracovat, i když většinu z domu. Ještě zdaleka není vše hotovo, teď přijde na řadu okolí domu a sklep.
Pořád si říkám, jestli jsme zvládli tohle, pak už dáme všechno! Je to nejnáročnější období v mém životě. Pravdou je, že byly dny, kdy jsme to opravdu „skoro“ nezvládli, je to šílený stres a na vztahu se to občas dost podepsalo
Ale vím, že to bude ok, máme svůj dům, zdravou a chytrou holčičku a jsem šťastná! I když mívam občas záhul dny.
jojo tak mi jsme se naštěstí stěhovali rychle, ale za to se pohádali u každého výběru. at lino, kachličky, kuchyn, parapety, fasáda
atd atd
ještě dneska se kvuli baráku chytnem. já sem naštvaná že musim uklízet 200m a on zas že tuhle kuchyn fakt nechtěl
.některé věci jsme museli udělat dokonce dvakrát aby si každej udělal to své
.Když nepřišli dělníci tak mi švíknul klíčema že na to se… atd..no nikdy mě to nenapadlo-Je fakt že z 20 ti domu co se tu ted postavili jsou ve většině domu už jiné ženy než na začátku ![]()
Tak to je krásné a hodně štěstíčka. při tak početne a asi i vesele rodince.-)
Po delší době se hlásím, že u nás ve vztahu stále pohodička a dokonceee plánujeme miminko, tak mám o radost ještě víc:-) Obzvláště, když návrh přišel od meho partnera a ne ode mě ![]()
Taky se hlásím mezi věrné a šťastné manželky
, muže mám hodného a i po 6-ti letech vztahu a 2-letém manželství je to pořád krásné…i když mě někdy pěkně štve, ale miluji ho a neměnila bych.. ![]()
To vis ze jo.
Ja jsem teda hrozne stastna, ze mam toho sveho draheho.
A vsechno okolo a utvrzuju se v tom den co den. Kdyz treba vidim, jak uzasne se stara o malou a kolikrat i ja byla na dne a on pri me vzdycky stal a nikdy se to nemuselo do niceho hrotit. Dokonce, kdyz jsme na navsteve u jednich nasich pribuznych, co po sobe stekaj, kvuli kazdy volovine, tak tam sedime a smejeme se a rikame si: „Jeste ze tohle mi doma nemame co.“ Mozna mam stesti, ale jsem si jista, ze je to ten pravej. A ja nikdy nebyla takovej ten rodinej typ, ale s nim se to vsechno zmenilo. Ja si myslim, ze ten pravej vztah musi prinaset harmonii. To ze prijdete domu a citite ten klid, to ze vas ma nekdo rad a tu oporu, pak nemate duvod premyslet o necem jinym, nebo my dva aspon nemame, na co. I on sam mi na tohle jednou rekl, ze proc, kdyz si me musel vybojovat a vi, ze s nikym jinym uz si takhle rozumet nebude a pak taky dodal, ze milenky stoji zbytecny penize.
![]()
Jak říkala Sharlota v Sexu ve městě: Jsem šťastná každý den, ne celý den, ale každý den
To si myslím vystihuje vše.
Já taky nemám problémy s věrností. Nikdy mě tohle nelákalo. Pokud budu nespokojená v sexu, mám pusu od toho, abych si s ním o tom promluvila a pokud ho přestanu milovat, rozejdu se. ![]()
@slunečnicee za šest let už člověk umí pozlobit. A podle fotky koukám, že i mimčo se odehrálo. Dítě je taky podle mě dobrý zkouška vztahu. Něoc jako tu holky píšou víše ta stavba haha:-)
@dostalkovaveronika To je moc hezké. No tak u nás nějaká ta vyměna názoru vždycky padne. Některým se zasmějeme a u některých treba bručíme hodinku na víc, ale je to dobře. Byla by to nuda mít na vše hne dstejný názor a právě v tom to je, že vždycky se dopracujeme k tomu kompromisu. Různé životní události vztah taky dobře otestují a pokud to ti lidi zvládnou tak je to super. Dneska s eopravdu spousta vztahů rozchází kvůli prkotinám místoo aby se snažili najít společnou řeč raději najdou jiného partnera. Možná tak kolikrát zbytečně člověk obchází svého životního partnera.
I já jsem ráda za to své štěstíčko a jsem velmi ráda, že nás tady je opravdu víc, protože po těch diskuzích kde se všichni rozchází, nebo kde si každý zahýbá se tu opravdu vždycky chodím vydýchat a počíst jak jsou lidi i šťastní. ![]()