Je tady někdo věrný a šťastný?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13503
26.5.13 16:28
@kajuska03 píše:
Jak říkala Sharlota v Sexu ve městě: Jsem šťastná každý den, ne celý den, ale každý den :-) To si myslím vystihuje vše.

Ano Charlotte to rikala naprosto vystizne.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Taky blba:-)
26.5.13 16:29

Pred par lety bych hrde hlasala, ze jaaaaaa, verila jsem ve vernost a neveru velmi odsuzovala, bohuzel, clovek mini, Panbuh meni a ja se zamilovala jinde. Je to sice hnusny, ale ted jsem verna-ovsem dvema:-(
Strasne moc vam preju, at nezkusite jake to je zamilovat se i jinde - ovsem - Nikdy nerikej nikdy :cert:

• Citovat
  • Upravit
peka83
26.5.13 16:35
@Taky blba:-) píše:
Pred par lety bych hrde hlasala, ze jaaaaaa, verila jsem ve vernost a neveru velmi odsuzovala, bohuzel, clovek mini, Panbuh meni a ja se zamilovala jinde. Je to sice hnusny, ale ted jsem verna-ovsem dvema:-(
Strasne moc vam preju, at nezkusite jake to je zamilovat se i jinde - ovsem - Nikdy nerikej nikdy :cert:

Víš možná je to tím, že ten jeden ti prostě není souzený. Jen se od něj nedokážeš odpoutat. Ono je rozdíl milovat a být zamilovaný. Myslím, že příjde doba, kdy se rozhodneš jen pro jednoho a pak budeš věrná a šťastná. Určitě jsi to neudělala umyslně. Je to smutné, že tě to potkalo ale tak snad je to cesta za něčím lepším. Ale lepší by bylo hned si vybrat jen jednoho ke kterému tě srdce táhne i proto, aby jeden z nich měl taky svou volnost a možnost získat tu svou pravou lásku. Myslím, že ten kterému jsi zahla není člověk se kterým by jsi měla být. Jinak by k tomu nedošlo.
Vím že je spousta slepených párů které jsou prý lepší po nevěře, než před ní, ale já tomu nevěřím. Kde zasáhla nevěra není ani upřímnost a tolerance. To mi nevymluví nikdo.-)
Přeji Ti hodně štěstíčka aby se tvé :srdce: rozhodlo správně s touhle situací vyrovnat a abys pak mohla napsat taky že i když jsi měla vztah ve kterém ti to nevyšlo, tak znovu že věříš na lásku na celý život. Rpzhodně není správné sedět zadkem na dvou židlích.-D zabíráš tak někomu místečko. ;)

• Citovat
  • Upravit
16666
26.5.13 16:36

Na otazku diskuze odpovidam, ze verna jsem 100% a stastna??? Stastni jsou jen blazni, takze ja jsem velmi spokojena… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
26.5.13 16:37

Ahoj, necetla jsem celou diskuzi, ale pridavam se, ja jsem stastna, jsem ve vztahu skoro dva roky a milujeme se. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
26.5.13 16:38

Věrná jsem, ale šťastná ne! manžel mi dneska řekl, že moc kouřím a nechce mi koupit červený auto, to že v modrém a bílém vypadám jak trubka mu je uplně jedno :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
peka83
26.5.13 16:40

@ilona2804 gratuluji :-) a hodně štěstíčka. To my holky co jsme v tomvztahu 2 roky jsme asi všechny ještě tak krásně zaláskované.-)

• Citovat
  • Upravit
16666
26.5.13 16:40
@Jasněnkaa píše:
Věrná jsem, ale šťastná ne! manžel mi dneska řekl, že moc kouřím a nechce mi koupit červený auto, to že v modrém a bílém vypadám jak trubka mu je uplně jedno :zed: :zed: :zed:
:lol: :lol: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
26.5.13 16:41

Ja jsem verna a proto je manzel stastny :mrgreen: No a ted vazne, nevera se mi nelibi, ale neodsuzuji.Ne vsichni maji na to vztah bortit, at zu kvuli detem nebo vybudovanemu zazemi anebo proste proto, ze jsou spolu leta, ale nekde se vloudila chyba.Spis jsem zastancem toho, ze pokud to bylo jednou a „nedopatrene“ uchovat to v sobe. Vicenasobna nevera je znamkou nezdraveho vztahu a pak je lepe odejit a druheho netrapit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
26.5.13 16:41

@Jasněnkaa :-D kouření vyřeš elektronickou a jezdi žlutým autobusem to bude taková zlatá střední cesta :-DD Mi žlutá nesedí a na výběr nemám:-D

• Citovat
  • Upravit
13503
26.5.13 16:42
@tanik1912 píše:
Na otazku diskuze odpovidam, ze verna jsem 100% a stastna??? Stastni jsou jen blazni, takze ja jsem velmi spokojena… :lol:

Ja se citim taky tak…a mmch kdykoliv jsem mela nejkay vztah tak jsem byla VZDY Verna. Nikdy jsem nikomu nezahla a mohu I prohlasit, ze nezahnu. Me sex bez lasky nebavi, potrebuji k proziti sexu I ten cit. A kdyz uz bych se chtela zamilovat jinde, tak by to znamenalo, ze nejsem spokojena a vztah ve kterem bych prave byla, bych ukoncila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
26.5.13 16:46

@svycarka
a já jsem toho že udělá s eto jednou udělá se to znovu a pak si člověk řekne NO ASI TO TAK nemělo být a ukončí se to :-)) Podle mě ta i jedna utajená nevěra je oddálení toho co časem stejně příjde:-)
Ale nesnědla jsme moudrost světa a je to jen můj názor. Může to být uplně jinak. LIDÍ JE STRAŠNÁ SPOUSTA a každý žije jinak. I já znám páreček co po jedne nevěře jednoho z nich která se utajila je jejich vztah špičkový. Ale mi už to příjde neupřímné. Ten druhý to neví. Špičkový by ten vztah byl, kdyby to ten druhý věděl a přesto a to zachránili. Tim by se dokázalo že i upřímnost jede na sto procent.
Jen si myslím, že by se nevěry neměli tak zlehčovat. A vymlouvat se třeba i na dobu, stres a podobné blbiny. V každé době bylo něco ale ta naše doba je pochycená nevěrou jak neštovicema.

• Citovat
  • Upravit
K-Black
26.5.13 16:48

@peka83 prosimtě :roll: elektronickou mám taky, ale moc mi nejede, a sockou jezdím taky, naštěstí si můžu vybrat a vybírám si červený :mrgreen:

@Taminka mimo toto téma ;) co malá, už si ve školce zvykla?

• Citovat
  • Upravit
peka83
26.5.13 16:49

@Taminka ANO SE VŠÍM SOUHLASÍM.

Diskuze je tak pojmenovaná, protože jsem tehda seděla na mimibazaru a jen jsme viděla jak každý zakládá diskuze o nevěrách a o tom jak je kdo nešťastný ve vztahu. A myslím, že věrnost a štěstí k sobě patří. Spokojená mi prostě příjde takove slabší slovo něco jako MÁM Se FAJN :-)
Podle mě to že jsme partnerům věrné a oni nám mělo by nás to udělat šťastnýma, protože to znamená že po všech stránkách to funguje jak má. JEN my lidé si prostě neuvědomujeme jake to štěstí máme dokud o to jakoby nepřicházíme, nebo nepříjdeme. Je fajn si tenhle stav (ŠŤASTNÁ) uvědomit i bez nějakých problémů :-)

• Citovat
  • Upravit
7626
26.5.13 16:51

@peka83 jako ja s tebou souhlasim..ikdyz mam kamaradku, je spokojena, mila rodinka, chlap super..no zel bohu potkala na srazu skoly byvalou a nenaplnenou lasku, trochu piti, on zaflirtoval a skoncili v posteli. Jedna noc a obrovska chyba. Chtela se priznat, ja ji to rozmluvila :oops: Prislo mi, ze je skoda, aby kvuli 20 min s.uku ze ktereho si navic nic moc nepamatovala, by mela prijit o bezva chlapa a holka o tatu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí