Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@azaleila myslím, že má přístup dobrý.. I když s něčím neni srovnaný tak to dělá, aby se nanafoukla, a pokud to neni troll, tak se tady i zeptá..
Já narovinu řeknu, že dělám v ženském kolektivu a větši polovina ženských by ji to hodila na hlavu a ještě s blbýma řečma.. kdyby měly jíst jídlo 4 den…
Asi bych v tomto neviděla, jestli vaří, muž a nebo žena.. Kdyby to řešila žena, tak ji tady hromada z vás napíše, že ho neubyde, a zase takové jídlo neuvařil, dá se to za půl hodiny připravit a šoupnout do trouby, že z toho nemá dělat kovbojku..
@azaleila píše:
no, víš… ono to není tolik o tom jídle, jako o tom přístupu.
Ale zas je pravda, že ona mu taky nemá kecat do toho jestli to chce jíst nebo ne. Jako mě by to bylo líto vyhodit, takže bych to snědl a bez keců, protože prostě nesnáším vyhazovat jídlo. Na druhou stranu, aby mi někdo říkal co mám jíst a kdy, tak to by mi na tom vadilo hodně. Ne čtyři dny staré brambory, kdyby jim nic nebylo, hodím na to tatarku, vezmu si k tomu párek, ať je nějaká změna a caik. Ale ne aby mi to někdo nutil. K tomu mám odpor už od školky. Takže taky záleží, jak ona to podala. Mě kdyby řekla, zlato udělala jsem toho jak pro celej vchod, nevadí, že to budeme mít ještě v pátek? Tak řeknu, jeee no bože, to je jasný, že nevadí a zasměji se tomu. Kdyby na mě nastoupila, že to prostě jíst budu, tak prostě ne a to ani druhý den. Takže ano je to o přístupu, ale nevíme, jak ona mu to podala. Jestli začala hysterčit, kvůli tomu, že to nechce, tak to bych taky asi čuměl a zase nedělejme z jedněch zapečených brambor, což je taková rychlovka na večeři něco u čeho by ztratila půl dne.
@azaleila Jejim pristupu. Varit neumi a cpe to chlapovi pomalu plesnive.