Jíst tři dny to samé?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3121
30.9.21 13:06

My případné nesnězené přebytky dáváme slepicím sousedů od kterých kupujeme vajíčka. Je hezké vidět, že někomu chutná úplně vše co uvařím :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
30.9.21 13:10

Zrovna přemýšlím, jaké jídlo bych já považovala za poživatelné, kdyby bylo vařené v pondělí a snažila se to sníst v pátek…

Noooo, možná guláš?
Jinak pro mě je hrana ty tři dny, od pondělí večer by čtvrtek ráno byl fakt max. Pak bych měla strach, že to bude zasmrádlé, osušené, zkažené. Čtyři dny starý vařený brambory? :think: O pátým vůbec nemluvím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76610
30.9.21 13:10
@Anonymní píše:
To nestiham, mám práci i 10 hod denně a starám se doma o spoustu jiných věci

tak buď drž pusu a krok, nebo si namaž chleba, nebo si běž koupit oběd - restaurace s meníčkama jsou v každé dolníhorní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
30.9.21 13:12
@stinga píše:
tak buď drž pusu a krok, nebo si namaž chleba, nebo si běž koupit oběd - restaurace s meníčkama jsou v každé dolníhorní

Ale vzdyt to on chtel a dostal kartac :lol: si myslim, ze je rozdil mezi setrnosti a tim byt popelnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116002
30.9.21 13:13
@Anonymní píše:
Přítelkyně v pondělí večer dělala jídlo, zapeceny brambory s kvetakem, vajickem, slaninou. Jenže to neodhadla a udělala toho asi moc. Jim to od úterka a zitra jsem chtěl jít na oběd, ale ona, že mi napakuje ještě zbytek… Když jsem řekl, že už to nechci a ani nevím, jestli to bude dobrý a nezkažený, tak řekla, že dává lednici na hodně malou teplotu a že jsem zhýčkaný.
Když ji na to upozorním, vyletí na mě. Mám chuť si to vzít a vyhodit to pak někam do zachoda… ale chtěl bych tomu předejít do budoucna. Jenže se bojím, že bude zase scéna. Ženy, co tu jste, taky děláte jídlo na 4 dny, nebo jsem opravdu rozmazlený od maminky? Nemáme děti, takže je to jen pro nás dva

na víc dní dělám jen polívky a třeba guláš, omáčky. Ale teda od pondělka bychom to snědli ve středu nejpozdějc. Cokoliv zapečenýho se sýrem už ohřívaný není dobrý. Tím že je tam vajíčko, tak to bych teda nejedla už ani včera.
Jestli chceš předejít nedorozumění do budoucna, tak si o tom na rovinu promluvte. A ve vaření se můžete střídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2048
30.9.21 13:15

:zed: onehdy jsem v reakci na jinou diskuzi chtěl založit ironické téma, že se mi vylila sklenice s vodou a co mám dělat.
Ale evidentně mě zakladatel předběhl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7618
30.9.21 13:20

Zrovna brambory a vajíčko ohřívané nic moc. 2 dny tak ještě, ale třetí den bych to nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
30.9.21 13:22

Dvakrát nemám žádný problém, třikrát jenom, když to je vyjímečně dobré. Platí i pro to, co vařím já… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
30.9.21 13:22
@Diagnoza2 píše: :zed: onehdy jsem v reakci na jinou diskuzi chtěl založit ironické téma, že se mi vylila sklenice s vodou a co mám dělat.
:)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
30.9.21 13:24
@zrcadlo píše:
No v pátek v poledne si určitě někdo s chutí dá něco, co se vařilo v pondělí večer 8o

Tak samozřejmě, že je to za podmínky, kdy je jídlo v pohodě. Ne nějaké zkažené. A tomu druhému bych to řekla „hele, je to z pondělního večera, já už se toho přežral, nechceš ty?“
Já to tak taky jednou v práci udělala, už nevím s jakým jídlem, ale dva dny jsem ho obědvala a třetí jsem řekla, že to už prostě nedám, že to vyhodím. No slyšel mě kolega a hned se nabídnul, že mi s likvidací pomůže. Jako díky mi pak donesl kafe :D
Vždycky se dá nějak domluvit…a když to nejde, tak to holt nejde a s klidnou duší to vyhodím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76610
30.9.21 13:25
@Diagnoza2 píše: :zed: onehdy jsem v reakci na jinou diskuzi chtěl založit ironické téma, že se mi vylila sklenice s vodou a co mám dělat.

já mám chuť vždycky založit diskusi, že se mi chce na velkou, ale že nevím, protože se mi nechce jít - jako použít nohy - ženy, co mám dělat?
anebo Chce se mi smrkat, co mám dělat?

• Mám si namazat rohlík s máslem nebo chleba s máslem?
  • jak jen to proboha dělali lidé před e-miminem? :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43032
30.9.21 13:27
@dicentra píše:
Také nevidím jediný důvod, proč jakékoliv přebytečné jídlo vyhazovat, mrazák má doma každý, omáčky jde snadno i zavařit do sklenic, ani mě nenapadlo, že někdo považuje jídlo třetí den pomalu za jedovaté, přitom guláš má teprve tu správnou chuť ;)

přesně - guláš, nebo ohřívané, lehce připečené halušky se zelím, daleko lepší, než čerstvé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
30.9.21 13:31
@Pudloslava píše:
přesně - guláš, nebo ohřívané, lehce připečené halušky se zelím, daleko lepší, než čerstvé.

jooo, nebo opečené špagety na pánvi druhej den. Druhej. Né pátej :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43032
30.9.21 13:33

Neni od věci, když už je jasné, že je toho moc, zamrazit to hned a ne až když se to pomalu kazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
30.9.21 13:35

Na dva dny vařím běžně. Na tři dny pouze řízky a guláš a sobě těstovinový salát. Ohřívané brambory jsou ale teda nic moc už když si je dám na večeři. Jinak třeba přílohy jako vařené brambory, rýže a těstoviny vařím pokaždé čerstvé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí