Jíst tři dny to samé?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
115954
30.9.21 14:50
@Blankaspl píše:
No, tak on jí řekl, že to nechce, promluvit se s ní snažil, ale ona hysterčí… A s hysterkou nemá smysl se dohadovat. Prostě by to letělo.

a to bude takhle už řešit všechno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
30.9.21 14:53
@topazio píše:
@admin vždyť @mado má pravdu a volat na ni admina je mimo.
Ou moc sluníčková.
@topazio píše:
@admin vždyť @mado má pravdu a volat na ni admina je mimo.
Ou moc sluníčková.

Ou má pravdu, je to hloupý příspěvek od flustrovane uzivatelky, podobne jako jseš ty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
30.9.21 14:55

No, nestává se mi to, jídlo se snažíme nevyhazovat, ale vaříme tak, abychom nemuseli a nemuseli to jíst x dní, ale pokud by se stalo, holt toi sníme, ale to vyjímečně, pokud u vas to je na denním pořáadku, to by mi vadilo, musíte se domluvit, a upřímně, nerada jim jídla x krát po sobě, ale nechápu, že nekdo někoho nutí neco jist, to je pro mě nepředstavitelné, nevim..neumim si představit říkat manželovi co kdy má jíst, pokud to nechce vyhodit, at toho příště dělá méně nebo at si to s ní sama, ja bych to nedala, aby mi někdo říkal co kdy a jak dlouho mám jíst.. :nevim:

Příspěvek upraven 30.09.21 v 14:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16190
30.9.21 14:55
@Iremka píše:
Ou má pravdu, je to hloupý příspěvek od flustrovane uzivatelky, podobne jako jseš ty

Flustrovaná? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
30.9.21 14:58
@aiwwa píše:
a to bude takhle už řešit všechno?

Tak promluvit s ní se snažil. Co má dělat víc? Teď je asi potřeba, aby ona vychladla a probrat tu situaci v klidu. Podle mě, ona ví, že toho navařila moc, ale vinu, že je zhýčkanej mamánek, háže na něj. Já toho chlapa chápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
30.9.21 14:59
@Iremka píše:
Ou má pravdu, je to hloupý příspěvek od flustrovane uzivatelky, podobne jako jseš ty

Ty jsi frustrovaná. :mrgreen: Já ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4643
30.9.21 15:05

Ona se hlavně neměla zbytečně urážet, je to prkotina. Ale taky záleží, jak jí to řekl, no, ten tón, TEN TÓN! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
30.9.21 15:08

Kvůli jedný porci jídla zbytečně vyšiluješ. Tohle se prostě stane, že člověk neodhadne množství a navaří toho víc. Mně se to pravidelně stávalo, když jsme s mužem zůstali už sami dva. Byla jsem zvyklá vařit pro čtyři a najednou jsme byli jen dva. Takže omáčky apod. do mrazáku, co se do mrazáku dát nedalo (viz ty zapečené brambory), tak jsme si to dali ještě druhý den a pak to letělo do koše. Naštěstí jsem to brzy vychytala a jídlo v koši už nekončilo. Na tvém místě bych to prostě vyhodila a koupila si oběd dle svého výběru. A hlavně ji kvůli tomu nepruď, případně si to tak týden vyzkoušej, jestli budeš mít vždy navařeno přesné potřebné množství. Ono to totiž není jen tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
30.9.21 15:09

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: taky vařím na více dní. buď rád, že máš co jíst nebo vař ty každý den a uvidíš pak jaká je to otrava a navaříš na vice dní : :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
30.9.21 15:12

@Lelanda99 vařit neznamena stat u sporáku hodiny přece, neumim si představit navařit kotel nečeho a pak to do sebe futrovat x dní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
30.9.21 15:20
@aiwwa píše:
no, vždyť to píšu. :lol:

Vím, měla jsem jaksi potřebu to potvrdit. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
30.9.21 15:22

Vy se pohádáte i u třídenního jídla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
30.9.21 15:28

Já bych to snědl, bylo by mi to líto vyhodit, hlavně kvůli tomu, že s tím měla přítelkyně práci a strávila nad tím čas. Ale pak bych to nechtěl vidět tak rok :lol:, no ale stane se, jsou horší věci ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zlatka666
30.9.21 15:30

Jsou jídla, která se dají jíst třetí den, třeba guláš, ale zapečený květák, to opravdu ne. Ten smrdí jako když se někdo po.. re, už druhý den. Se spíš divím, že vám to přítelkyně vůbec nabízí

• Citovat
  • Upravit
115954
30.9.21 15:33
@Blankaspl píše:
Tak promluvit s ní se snažil. Co má dělat víc? Teď je asi potřeba, aby ona vychladla a probrat tu situaci v klidu. Podle mě, ona ví, že toho navařila moc, ale vinu, že je zhýčkanej mamánek, háže na něj. Já toho chlapa chápu.

jak co má dělat víc? ona je jeho matka aby mu říkala co bude jíst v práci? já ho nechápu, že se neumí ohradit a dělá co mu ona řekne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí