Jíst tři dny to samé?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56505
30.9.21 13:36
@Ou píše:
takovýhle rasistický žvást, který jhasně ukazuje jak hloupá jsi a nevíš nic o jiných kulturách.

Rituální čistota - žužipeň je hodně stará tradice, která jaksi má celkem logické kořeny jak z původní vlasti, tak ze zvyklostí z kočovného života.

Jestli máš na to překročit to prázdno a nesnášenlivost co máš v hlavě, tak si přečti třeba tohle.

http://digilib.k.utb.cz/…_2012_dp.pdf?…

Ale myslím si že se jen rozčílíš za konfrontaci s těmi žvásty co sem píšeš.

Šíříš omezenou nenávist, kopeš bez znalosti základů do marginalizované skupiny, kterou omezení lidi používají jako hromosvod pro svoji frustraci.

@admin - takovéhle rasistické hejty zcela mimo téma diskuze jsou v souladu s pravidly serveru?

@admin vždyť @mado má pravdu a volat na ni admina je mimo.
Ou moc sluníčková.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
30.9.21 13:39

Zakladateli a to je takhle stále? Jedno jídlo na více dní? Snad máš pusu a můžeš si s partnerkou o jídle promluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4645
30.9.21 13:44

Záměrně vaříme na více dní. Ale vždy se bavíme, co by si kdo dal a jestli na to máme ten třetí den ještě vůbec chuť, jestli si to raději neohřeje muž k večeři místo obvyklé studené večeře a neuvaříme na další den něco nového. Rozhodně se nikdo neuráží a nedupe nožkou, že jídlo se musí dojíst, jinak si balí kufry a stěhuje se jenom kvůli tomu, že ten druhý chce jít v práci s kolegy na řízek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
30.9.21 13:44
@stinga píše:
já mám chuť vždycky založit diskusi, že se mi chce na velkou, ale že nevím, protože se mi nechce jít - jako použít nohy - ženy, co mám dělat?
anebo Chce se mi smrkat, co mám dělat?
  • Mám si namazat rohlík s máslem nebo chleba s máslem?
  • jak jen to proboha dělali lidé před e-miminem? :roll:

Jak to delali lidi dřív, to se tu ptám fakt často. Lidi si jaksi přestávají vědět rady nebo co. Proč se zamýšlet, řeknou mi to na netu. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
30.9.21 14:16

Mně ten dotaz od zakladatele jako úplná banalita/blbost nepřipadá.

On spolu s přítelkyní musí najít pro oba přijatelný kompromis.

Za mě je nedospělé brát si pravidelně krabičku s jídlem, natajňačku jídlo vyhazovat a chodit na oběd do restaurace.

Pokud by to bylo jednou, tak bych to neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
30.9.21 14:26

Taky jsem v táboře, který by to už nejedl. Já vařím denně tak, aby nezbývalo, max. na druhý den na oběd jedna porce. Tu dojí buď syn, nebo táta. Vařím vždycky spíš míň, když nestačí, jistí to namazaný chleba. Na místě zakladatele bych to vyhodila (a to se snažím jídlo nevyhazovat) a šla do hospody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116043
30.9.21 14:30
@Blankaspl píše:
Taky jsem v táboře, který by to už nejedl. Já vařím denně tak, aby nezbývalo, max. na druhý den na oběd jedna porce. Tu dojí buď syn, nebo táta. Vařím vždycky spíš míň, když nestačí, jistí to namazaný chleba. Na místě zakladatele bych to vyhodila (a to se snažím jídlo nevyhazovat) a šla do hospody.

a co to vyřeší? měl by si s ní v první řadě promluvit a ujasnit si to do budoucna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
30.9.21 14:33
@aiwwa píše:
a co to vyřeší? měl by si s ní v první řadě promluvit a ujasnit si to do budoucna

Má říct, že to nechce. Nemusí pak uvažovat, jak se toho zbavit, jako dítě školní svačiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116043
30.9.21 14:35
@Popeladym píše:
Má říct, že to nechce. Nemusí pak uvažovat, jak se toho zbavit, jako dítě školní svačiny.

no, vždyť to píšu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
455
30.9.21 14:41
@lachtanice86 píše:
Přiznávám, že ne. Manžel by mi to tolik dnů za sebou nejedl

Váš příspěvek a několik dalších tu v diskusi bohužel krásně ilustrují naši západní zhýčkanost. V Evropě se průměrně vyhodí 25% obyvatel, tedy množství jídla pro 200 000 000 LIDÍ.

Uvědomte si to, až zas vyhodíte jídlo jen proto, že ho jíte už třetí den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
30.9.21 14:41
@aiwwa píše:

No, tak on jí řekl, že to nechce, promluvit se s ní snažil, ale ona hysterčí… A s hysterkou nemá smysl se dohadovat. Prostě by to letělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1129
30.9.21 14:42
@Anonymní píše:
Přítelkyně v pondělí večer dělala jídlo, zapeceny brambory s kvetakem, vajickem, slaninou. Jenže to neodhadla a udělala toho asi moc. Jim to od úterka a zitra jsem chtěl jít na oběd, ale ona, že mi napakuje ještě zbytek… Když jsem řekl, že už to nechci a ani nevím, jestli to bude dobrý a nezkažený, tak řekla, že dává lednici na hodně malou teplotu a že jsem zhýčkaný.
Když ji na to upozorním, vyletí na mě. Mám chuť si to vzít a vyhodit to pak někam do zachoda… ale chtěl bych tomu předejít do budoucna. Jenže se bojím, že bude zase scéna. Ženy, co tu jste, taky děláte jídlo na 4 dny, nebo jsem opravdu rozmazlený od maminky? Nemáme děti, takže je to jen pro nás dva

Já bych to nejedla. Ale já si také chystám svačinky sama. Taktéž z 95% vařím já. Tudíž odpadají stížnosti typu mám hlad, cos dnes vařil, co mi dáš na svačinu, kolega měl lepší atd.atd.
Kdybych byla na tvém místě, uvařím něco dobrého oběma a přebytky toho starého pošlu slepicím. Pochybuju, že by se přítelkyně zlobila 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
30.9.21 14:43
@neznamnick píše:
Váš příspěvek a několik dalších tu v diskusi bohužel krásně ilustrují naši západní zhýčkanost. V Evropě se průměrně vyhodí 25% obyvatel, tedy množství jídla pro 200 000 000 LIDÍ.Uvědomte si to, až zas vyhodíte jídlo jen proto, že ho jíte už třetí den.

Nikde jsem nepsala, že vyhazujeme doma jídlo, tak mi nic takového nepodsouvejte!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
669
30.9.21 14:46

Vařím vždy na dva dny, třetí den zbytky vyhazuji, ale moc se nám to nestává. Rozmrazované jídlo u nás nikdo nejí.

Jako na rozdíl od místních se ti nedivím, taky bych to pravidelně jíst třetí den nechtěla a nechápu, proč tě do toho partnerka nutí jak malé děcko, ať si to sní teda sama. Vždyť jsi po ní nechtěl, aby ten další den vařila, chtěl sis dojít na oběd. Jako tahat s sebou mističku do práce a tajně to pak vyhazovat mi přijde nesmysl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116043
30.9.21 14:50
@neznamnick píše:
Váš příspěvek a několik dalších tu v diskusi bohužel krásně ilustrují naši západní zhýčkanost. V Evropě se průměrně vyhodí 25% obyvatel, tedy množství jídla pro 200 000 000 LIDÍ.Uvědomte si to, až zas vyhodíte jídlo jen proto, že ho jíte už třetí den.

proč vyhazovat? stačí vařit tak, aby nezbylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí