Jíst tři dny to samé?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
115957
30.9.21 15:37
@Matt 02 píše:
Já bych to snědl, bylo by mi to líto vyhodit, hlavně kvůli tomu, že s tím měla přítelkyně práci a strávila nad tím čas. Ale pak bych to nechtěl vidět tak rok :lol:, no ale stane se, jsou horší věci ;).

pátý den? když jsou v tom vajíčka? twl, to bych se bála už dát i psovi. Ale já myslím, že tady nejde o to jídlo, ale spíš o problém v komunikaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
30.9.21 15:45
@aiwwa píše:
pátý den? když jsou v tom vajíčka? twl, to bych se bála už dát i psovi. Ale já myslím, že tady nejde o to jídlo, ale spíš o problém v komunikaci.

domnívám se, že po pátém dny konzumaci zmíněného jídla, už nebude ani čas na komunikaci, budou úplně jiné problémy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115957
30.9.21 15:46
@DanielaD píše:
domnívám se, že po pátém dny konzumaci zmíněného jídla, už nebude ani čas na komunikaci, budou úplně jiné problémy

jo, asi tak :lol: já hlavně pořád přemýšlím v čem to jako vařila, když to jedí už od pondělka, to mají nějaký megamegamegapekáč :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
30.9.21 15:49

Jako fakt květák? 8o Ty jo, miluju ho na mozeček, ale dám si ho max druhý den, jednou jsem ho v lednici zbytek zapomněla a smrdělo to třetí den jako… :poblion:
A ne, jídlo z pondělka bych už v pátek určitě nejedla, ani ten guláš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
30.9.21 15:53
@aiwwa píše:
jo, asi tak :lol: já hlavně pořád přemýšlím v čem to jako vařila, když to jedí už od pondělka, to mají nějaký megamegamegapekáč :P

tzv. obr pekáč, ale kolik bylo vlastně toho květáku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
30.9.21 15:54
@Meredit píše:
Jako fakt květák? 8o Ty jo, miluju ho na mozeček, ale dám si ho max druhý den, jednou jsem ho v lednici zbytek zapomněla a smrdělo to třetí den jako… :poblion:
A ne, jídlo z pondělka bych už v pátek určitě nejedla, ani ten guláš :nevim:

jedná se pouze o tři dny, o pátku není zatím zmíněno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14600
30.9.21 15:56
@aiwwa píše:
jo, asi tak :lol: já hlavně pořád přemýšlím v čem to jako vařila, když to jedí už od pondělka, to mají nějaký megamegamegapekáč :P

To já taky, třeba mají takové ty profi varny :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
30.9.21 15:57
@aiwwa píše:

Tak nám takto dlouho nic nevydrží, máme max na dva dny a to ještě omáčku, takovéhle jídlo by se dojedlo max na večeři. Ale pokud by se prostě stalo, že toho je hodně a nesnědlo by se to výjimečně, tak pokud by to nebylo zkažený, tak bych to snědl. Jediný co jim takto dlouho, ty čtyři dny, tak je koprovka, protože to u nás nikdo jiný nejí a fakt tomu nic není. A to je v tom mleko. To snad pozná jestli tomu něco je ne? Jasný že zkažený to nejíst. Ono taky záleží, jak je to v té lednici uschované. Jestli je to třeba v nějaké takové té skleněné dóze, taková ta natěsno uzaviratelna, že tam nejde vzduch, tak tomu podle mě být nic nemůže, když je to v lednici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15421
30.9.21 15:59
@DanielaD píše:
jedná se pouze o tři dny, o pátku není zatím zmíněno

V úvodním příspěvku píše, že mu to zítra nabalí k obědu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
30.9.21 16:04
@ivašot. píše:
V úvodním příspěvku píše, že mu to zítra nabalí k obědu…
:mrgreen: :mrgreen: aha
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
30.9.21 16:05
@Semtex píše:
To já taky, třeba mají takové ty profi varny :P

jo taková varna, to je věc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2922
30.9.21 16:15

Prosimtě to si neumíš trochu dupnout? Čtvrtej den bych to nedala ani psovi, natož abych to jedla sama. Normálně bych řekla že už to žeru tři dny a další odmítám, co je na tom. Ještě kdyby to byla svíčková tak neřeknu, ale tohle. 8o
Já vařím na max dva dny. Třetí už to nejím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20837
30.9.21 16:18

Dobrý den,
přiznám se, že mě trochu překvapil počet hlášení v diskuzi s tímto tématem. =)) Je vidět, že na věc se názory různí a asi žádný není všeobecně správný. Každý to má jinak. Z dotazu navíc nevyčteme víc, než nám zakladatel sám sdělil, tudíž nevím @Ou, zda můžeme vyvozovat takové závěry. V případě příspěvku @mado myslím, že takováto generalizace není nutná a opravdu působí rasisticky.
Děkuji za pochopení.

Hezký den :kytka:
Terka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
30.9.21 16:34
@KalamityJohn píše:
Přesně. Navíc v lednici jsou většinou zbytky od minimálně dvou večeří a tak se to dá prostřídat.

Ale taky existují mrazáky doboha. Pokud je něčeho moc, tak to prostě zmrazím - jako chilli nebo jambalayu nebo guláš - a za pár týdnů to zas chutná každýmu.

A když je nejhůř tak to dám psovi, velkej pes je v tomhle poklad :mrgreen:

A slepice! :palec:
Mne je tohle vcelku jedno, mame vetsinou vicero jidel a pak i teda podle toho zbytky. Ja uz jim tak, ze nakouknu a vezmu si to, co se musi snist nejdriv. Takovy domaci vysavac na zbytky. Ale hlavni je, ze se nic nebude vyhazovat, to nesnasim. To si dam radeji tri dny stejne jidlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
30.9.21 17:05

Chtěla jsem smažit květák, ale nějak mě přešla chuť ;).

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky