Katka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1249
2.7.11 10:56

dokument katku jsem viděla už dříve a taď jsem se koukala s dcerou,chtěla jsem ,aby to viděla,mám dost velký strach,až mi půjde na školu do města,žijem na vesnici a z města mám strach. a katka?je to hodně smutný příběh,katky mi není líto,za sračky si může sama,v době,kdy začala brát,už byla informovanost jaký mají fety následky,jen je mi moc líto terezky,né že nemá biologickou,,maminku"ale ty následky ,co si může nést,už jen to,že je dítě fetky,jí dost přitěžžuje a bude těžký najít ,,rodiče"lidi nechtějí děti feťáků,alkoholiků a jak dopadne katka?můj odhad je,jestli si sama dobrovolně neveme život,tak skončí v léčebně,kde jí budou přebalovat ,krmit..protože jí nebudou fungovat orgány tak ,jak mají a vše za naše peníze..bude z ní krypl!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4257
2.7.11 11:05

Ahoj,

Katku jsem sledovala včera v noci - pak jsem z toho nemoha spát… :zed:
na začátku byla fakt pěkná - hlavně jsem si všimla jaké měla krásné nehty (jsem na nehty zatížená… :oops: :oops: :oops: ) a na konci se mi z nich natahovalo.

Nevím, ona už je v tom tak moc,že už nepřestane. Vždyť už fetuje víc jak 12 let!!! :zed: U nás v baráku - na patře přes chodbu bydlela feťačka - vařili doma pervitin. měla malou holčičku, tak 4 roky. Stěžovali jsme si všude, nikoho to nezajímalo (městká policie, Policie ČR, bytové družstvo…) až na sociálku pro děti - nakonec holčičku vysvobodili a je u babičky. ona ji týrala, zamykala ji na celý den v pokojíčku,kde měla kybl = záchod a nějaké piškoty. až se v noci vrátil její dědeček,který v tom bytě tak nějak přežival, tak ji uvařil nějaké jídlo a takové hrůzy. toho chtěla ta jeho dcera zabít,aby mohla prodat byt a mít na fet…Oni už jsou pak fakt zoufalí… Holčička byla jak obrázek, sice zanedbaná - zkažené zuby, drsně zacuchané vlasy, fest asociální… maminka pleť přesně jak katka - sam bedar… Feťáky jsme nakonec z baráku vyhnali a nevím kde skončila. Soused nad ní - co bral a uvařený perník prodával se v nějakém absťáku a slabé chvíli oběsil… :zed:

Nejlepší bylo,že sotva se vystěhovali,tak tu na mě začali zvonit policajti - kriminálka OV, kriminálka F-M no a jedni byli takoví sdílní mladoši,tak jsem z nich vytáhla co všechno nadrobila, tak mi jenom spadla čelist… krádeže, ublížení na zdraví, sexuální obtěžování děti - no to už jsem je zastavila,že více nechci vědět…

Já se jenom ptám sama sebe, jak to udělat,aby moje děti se do tohohle nenamočili… :zed: Zavidím všem,co mají dospělé slušné děti,které se semo tamo cinknou nebo zhulí…
Snad stačí,že vyrůstají ve zdravém milujícím prostředí. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
terezka_slunicko
8.7.11 09:40

Viděla sem ji asi před týdnem…občas mi z ní běhal mráz po zádech, hlavně když byla těhotná..

• Citovat
  • Upravit
14809
14.9.11 19:45

Tak dnes jsem potkala Katku, seděla zády ke mně, tak jsem se zeptala, jestli se tamtady dostanu na hlavní nádraží.Bylo to v takovém podchodu, seděla tam s nějakou kamarádkou.
Mohla by to být velice hezká a i sympatická žena. Je jí škoda, no. 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
14.9.11 19:54

pousteli nam to kdysi na zakladce a uz tenkrat sem z toho mela mraz …myslim si ze at sem jakakoli a udelala jsem spoustu blbosti ve svym zivote do tohodle bych nespadla…stahnu a rada si pripomenu kam clovek muze spadnout…a hlavne to schovam pro dceeru…myslim ze tyto dokumnty by se detem meli poustet..ale hlavne by o nich rodice pak meli mluvit…ne ze to pustim vypnu odejdu…pustim vypnu a mluvim probiram z ruznych stran… taky se chystam najit film ktery sem kdysi videla o anorexii i to je hnus a povidanim toho clovek u deti moc nezmuze myslim ze toto je odradi…jen doufam ze takhle ani jinak hruzne moje dite neskonci :-(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
14.9.11 20:11
Lena F. píše:
PetiteFillette píše:Vlastně mě ani nenapadlo, kolik peněz stojí nás „čisté“ lidi, co odvádíme peníze státu, takový feťák.
Nechci se hádat, jen bych chtěla vysvětlit proč to pohrdání.

V této souvislosti mně napada: kolik peněz stoji když se člověk „jen“ nestará o své vlastní zdravi, o souvislosti stravovacich návyku a funkci organu, takový vysoký krevni tlak, alergie, ekzemy jsou take projevem nezdravych závislosti, které jsou zakeřné. Rozdil je jen v tom že je to vice tolerováno společnosti…

Sorry za OT :kytka:

ekzemy mam od mala a opravdu netusim jak sem si v 5 letech mohla privodit exem nespravnym zivotnim stylem …ted se mi vratil po porodu tak jestli je porod nezdravy tak by asi lidska rasa mela vyhynout .-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
19.3.12 16:37

Ahojte, musím se podělit z toho šoku, co jsem před chvilkou viděla. Katku - dokument jsem viděla už dávno a dneska jsem ji potkala, když jsem šla s malou ven (bydlíme v Nuslích a tady těch smažek je hafo), kšeftovala s něčím před hernou a byl s ní i ten její slavný přítel co ji snad i mlátil?! Mám z toho takový zvláštní pocit, vypadá ještě hůř než na konci dokumentu, jestli má 30 kg, tak ji fandím a beďary má výraznější než oči. Škoda, fandila jsem ji už kvůli té malé. Je vidět, že touha po drogách pro ní byla větší než po vlastním dítěti :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
19.3.12 17:53
Banny.J píše:
Ahojte, musím se podělit z toho šoku, co jsem před chvilkou viděla. Katku - dokument jsem viděla už dávno a dneska jsem ji potkala, když jsem šla s malou ven (bydlíme v Nuslích a tady těch smažek je hafo), kšeftovala s něčím před hernou a byl s ní i ten její slavný přítel co ji snad i mlátil?! Mám z toho takový zvláštní pocit, vypadá ještě hůř než na konci dokumentu, jestli má 30 kg, tak ji fandím a beďary má výraznější než oči. Škoda, fandila jsem ji už kvůli té malé. Je vidět, že touha po drogách pro ní byla větší než po vlastním dítěti :(

Viděla jsem dokument už velmi dávno (Katky mi bylo moc líto, fandila jsem jí, aby se ze všeho dostala) a vždycky mě moc zajímalo, jak asi dopadla. Pak Helena Třeštíková dotočila její nové osudy a mě hrozně znechutilo to, co prováděla v době těhotenství a po porodu. Teď, když si úpěnlivě přeji dítě, je mi z ní naprosto zle a nebyla bych schopná se na ten dokument znovu podívat, protože by mě to jen vedlo k úvahám o obrovské nespravedlnosti v životě. Btw divím se, že stále žije, bere tvrdé drogy už nějakých 12 let :nevim: ?

• Citovat
  • Upravit
3396
19.3.12 18:07

Já z ní nemohla odtrhnout oči, pořád jsem si říkala, kde jsem ji viděla a pak z té herny vyšel ten její, tak mi to bylo jasný, že je to ona. Taky jsem si nedávno říkala, kde je jí konec. Vždycky jsem si říkala, že snad kvůli té dcerce by se mohla vyléčit, ale vypadá fakt hrozně, šíleně, to si nedokážeš ani představit. Úplně mi z toho ještě naskakuje husina po zádech. Postavička jako z hororu!

Je to fakt nespravedlivé, že takovýhle můžou mít děti. Tobě přeju ať se brzy zadaří :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
19.3.12 18:10

Ja uz v dobrej konec nedoufala…holcicka se snad ma lip nez s ni. Dokument se mnou taky docela zamaval, koukala jsem na to cely snad jeste v tehotenstvi, nebo kdyz byla dcerka miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
5.11.12 10:38

Ahoj holky, kde se to dá stáhnout?? Na uložto je jen ta první část..já bych to měla ráda komplet i s rokem 2010 jak porodila holčičku..předem moc díííky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
5.11.12 10:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
5.11.12 10:53

@Banny tady si musíš koupit kredit..zdarma to nikde není?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5368
5.11.12 11:17
@Deniel píše:
Ahoj holky, kde se to dá stáhnout?? Na uložto je jen ta první část..já bych to měla ráda komplet i s rokem 2010 jak porodila holčičku..předem moc díííky!!!

Je to na youtube u tohohle uzivatele: http://www.youtube.com/…tiKtoreLubim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
5.11.12 11:25

Mám to stažený…nedá se to nějak poslat? Jinak to mám z ulozto.cz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí