Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@harpyje Ahoj!
Upřímně řečeno jsem už chtěla s emiminem skončit, protože mám celkem dlouho pocit, že už to zde není to, co bylo. Trochu hodně na můj vkus tady scéna zhrubla, a to, co zde bylo v době, když jsem se zaregistrovala, takové to nadšení, vzájemná podpora maminek, naslouchání, sdílení, už není, nebo nemá smysl. Nemá smysl ani diskuze, protože sklouzne do hrubostí, které bych čekala všude jinde, jen ne mezi matkami. Ale asi je to odraz zhrubnutí celé naší společnosti, která se velmi odklonila od mnoha ideálů.
Vlastně už se tady ani nevyskytuju, a teď reaguju, protože jsem měla v mailu upozornění na tvůj příspěvek.
Tak u nás celkem pokračujeme dobře (dá se ještě říci), Daneček stále v remisi od ledna 2015, kdy jsme měli strach, že opět skončí na dialýze. Ale hodně zabrala biologická léčba, ikdyž ty hodnoty, které se díky léčbě podařilo vynulovat, zase rostou. Nikdo neví, kdy se nemoc zase vrátí, ale že se vrátí, je podle doktorů prý jisté.
Ale tak jsme všichni v Božích rukách, a co nemůžeme ovlivnit, můžeme tam jen ponechat.
Honzík s Petříkem jsou v pohodě, 7. a 2. třída. Honzík začíná hrát na varhany, Petřík chodí do ZUŠ na klavír. S manželem v pohodě, teď je to 20 let, co jsme spolu a bude to 17 let, kdy jsme manželé.
Na vymknutý kotník můžu poradit zvýšit dávky magnésia, uvolňuje namožené svalstvo, a i jinak ženy okolo čtyřicítky by Mg měly užívat. Jinak asi jen trpělivost a moc to nepřepínat.
Srdečně všechny zdravím!