Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Caty, moc ti to přeju! A doufám, že to tak je. ALE není moc brzy? Jsi teprve 5tý den od ET. nemůžou být ty // ještě po Pregnylu???
Caty - já tě pořád jen tak po očku sledovala
a mám velikánskou radost, že ti můžu gratulovat k //! ![]()
Holky děkuju , no 5tý den po ET, ale po PK, takže 10DPO a taky neni uplně stejná. Ale po pregnylu jsem už na mamatestu neměa čárky dva dny a navíc ani ve čtvrtek nebyla tak vidět jako ted po pregnylu.
Holky, děkuju jste zlatíčka. No uplně tomu uvěřim až bude krev, ale podle primářky to už 12 dní po injekci pregnyl rozhodně není.
caty ty to rikas jako treba „k veceri pecu kure“. ty jo, supeeer !!!!!!
Téda Caty, moc moc gratuluju:-))))) Koukám, žes nevydržela a testovala poctivě každý den, že jo?
Ať se to dál takhle pěkně vyvíjí.
Hehe Pudoslavo to ne, já tomu spíš nemůžu uvěřit, po té době je to šok no a hlavně dokud nebije srdíčko aspon tak se bojim radovat a děkuju
mandarinko děkuju, no nevydržela hlavně kvůli pregnylu, ale dneska mi primářka z gennet řekla, že to pregnyl neni už určitě, hehe
Caty, to koukam, moooc gratuluji. Jestli to nahodou nebudou dvojcata, kdyz se objevili dve / takhle brzo. ![]()
Ahoj Bubli, děkuju, no ono to zase tak brzy neni, když si vezmeš že spermie nemusí putovat za vajíčkem a vajíčko pak do dělohy, tak to je třeba o den nebo dva rychlejší
Caty napíšeš nám,až půjdeš na krev,jestly je to tutovka?Doufám,že jo.