Kvalita embroušků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5545
20.7.09 20:45

Caty, testila jsem uz 8 dni po ETu. Musis to brat tak, ze embrousum trva par dni nez se zavrtaji, par dni nez se zacne vylucovat HCG a par dni nez ho bude tolik aby to bylo videt na testu. Pro me bylo tezky udrzet se az do toho 8. dne. Mela jsem cukani testovat driv :-)

U nas to je tak, ze ja jsem v poradku (teda me na nic zatim neprisli) a manzel ma hodne spatny spermiogram (duvod neznamy). Ted jeste cekame vysledky genetiky a pokud se povede 2. IVF tak zajdu i na imuno.

Mandarinko, ja mela kratky s Gonalem 185j + Orgalutran, nastimulovalo se 11 vajicek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
20.7.09 23:23

Bubli tak budu držet palečky aby to podruhé vyšlo. Si říkám, že když už dojde k oplodnění a ET tak to pak prostě každé z nás musí vyjít.
Holky já jsem uplně šáblá. Dneska brečim furt kvuli blbostem. Ted večer, protože jsem neměla z čeho udlat manžovi guláš, protože mi nevědomky strčil maso na mrazák a ještě jsem ho za to sjela, nemá to se mnou lehký, no ale já s ním taky ne. Ale je fakt, že bych jiného chlapa nechtěla, ikdyž mě někdy pěkně vytočí.

• Citovat
  • Upravit
Caty
21.7.09 06:27

Přeji hezké ránko. Holky, za jak dlouho po OPU nebo ET jste dostaly MS při neúspěšném pokusu?

• Citovat
  • Upravit
8041
21.7.09 08:10

Pudlo, díky moc za odpověď :wink:
dneska je test opravdu sněhobílý, tak doufám, že moje poznatky ohledně Pregnylu a čárek na testu budou aspoň někomu užitečné. Takže u mě čárky do 11dne po ovu. Aspoň jsem se poučila do příštích měsíců. Opravdu dřív jak 14 den netestovat :wink: :lol: Teď jen aby MS přišla jak má a já mohla co nejdřív začít s dalším cyklem stimulky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
21.7.09 08:17

Denny tak to je mi moc líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
21.7.09 08:29

Děkuju Pudlo, ale opravdu to beru v pohodě :wink:
Tyhle tři cykly samozkoušení byl pokus mé Dr, jestli by se to třeba nemohlo povést takhle, chtěla začít co nejšetrněji a pak se půjde na IUI. Bohužel jiné vyhlídky asi moc nemám, mám cystickou fybrozu a jiné razantnější způsoby oplodnění se mnou moc dělat nechtějí kvůli odběru vajíček v narkoze. Já jsem ale někde četla, že už se to dá dělat v epiduralu. Tak uvidíme :roll: Jen mě štve, jak ten čas letí a mě 3× rychleji......... :roll:

Odkud čerpáš svoje znalosti? :wink: Jestli se můžu zeptat, ty jsi lékařka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
21.7.09 08:52

Ahoj Denny, no tak aspon víš už příště co a jak, ale osobně, mně testy po pregnylu vyšly pokaždé jinak, prve jsem měla čárku ještě dva týdny po dost vidět a ted devět dní po skoro vůbec.

• Citovat
  • Upravit
Caty
21.7.09 08:57

Holky, uplně mě přestalo bolet břicho, jako když utne, není to špatný znamení? Píchne tam jen občas, ale do neděle mi bolelo jako na
MS a ted nic.

• Citovat
  • Upravit
8041
21.7.09 09:13

Caty, nesmíš se tak pozorovat, nebo se zblázníš :wink:
Zkus někam vyrazit nebo najít nějaké rozptýlení :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
21.7.09 09:38

Denny to je škoda,že to nevyšlo.Pokusy s pregnylem by mě nenapadly.Máš fajn doktorku,že to takhle na tobě zkouší.Jak se ta tvoje nemoc projevuje?Jakej má vliv na otěhotnění?
Je fajn,že to bereš takhle v pohodě,ono je to nejlepší.Já jsem se ted při posledním pokusu taky snažila na to nemyslet…taky jsem chodila do práce,tak na to nebyl čas.
Psychyka je hrozná mrcha a ovlivňuje úplně všechno.
Caty najdi s nějakou zábavu,čím by jsi se zabavila,nebo se z tohoo fakt zblázníš......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
21.7.09 09:50

Ahoj Judit no to jo, já zábavu mam, ale stejně červík hlodá no. Co se dá dělat, čas neuspíšíme, že?

• Citovat
  • Upravit
8041
21.7.09 09:56

Juditko, ahoj.
Cf je vrozená genetická nemoc, jsou nemocné plíce, slinivka a já bych laicky řekla, že tiprostě tělo pracuje na úplně jiné genetické informaci. Hlavně se v plicích ( a všech sliznicích ) tvoří hustý hlen, což je pak problém dostat z plic a pak se tam taky hrozně rádi množí infekce - takže mám neustále ATB, buď inhalačně nebo IV. No, mám mutaci, s kterou se mi žije celkem fajn, už jedno dítko mám ale ráda bych druhé, když jsem na tom tak ( relativně ) dobře. Jenže ten hlen mám i na děložnim čípku a ty spermie mají asi problém se tam dostat :roll: Dr řekla, že to zkusíme stou stimulkou, nakopnout ovulaci a podpořit sliznici a hlen......nevim, jestli to není ztráta času a nemělo se jít na IUI, ale na druhou stranu, taky bych byla radši, kdyby se to povedlo tak nějak ,,přirozeně,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
21.7.09 09:56

To bohužel ne.Ale nic si s toho nedělej.Pro mě to ted taky začíná být dlouhý.Práce je sice doma hodně,ale já tolik nevydržím,jsem hned unavená…musím se snažit víc odpočívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
21.7.09 10:06

A neříká se lidem,kteří trpí touto nemocí „slané děti“ nebo tak podobně.Dávaly o tom nedávno pořad v televizi.Jestly si to nepletu s něčím.
Omlouvám,se,jestly jsem nějak dotěrná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
21.7.09 10:11

ano, říká se tomu tak :wink: v létě jsem doslova jak slánka, když se spotím a pak uschnu :lol: Dotěrná určitě nejsi, mě o mé nemoci mluvit nevadí :wink: Ach jo, už bych chtěla být taky těhule, je teď léto, jsembez infekcí, prostě je mi dobře tak by to bylo úplně ideální......

Caty, jinak tě úplně chápu, nemyslet ,,na to,, prostě nejde :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová