Kvalita embroušků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43032
19.7.09 20:30

me moc bricho nebolelo, ale zacala jsem tejden po ET spinit, za 12 dnu krvacet jak pri MS, ale mela jsem slabou carku. Kostej ustal docela velkej hematom.
Po IVF je krvaceni docela caste, protoze sliznice je desne prestimulovana, tak se kdyztak nelekej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2389
19.7.09 20:30

Caty, OPU bylo ve středu a ET v sobotu, takže 3 dny. PK nám nedoporučili. Břicho mě bolelo, ale to už od OPU a měla jsem bříško nafouklé jak králice, páč vaječníky jsem měla hodně zvětšené 8cm jeden vaječník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
19.7.09 20:36

Pudoslavu mě nebolí nijak hodně, asi jako před MS, ale to už od OPU no, to bylo v pondělí
Dilia, no hlavně že to vyšlo, jinak břicho mam taky nafouklé, mám zvětšené vaječníky a tekutinu v břiše, tak jsem jak těhu.

• Citovat
  • Upravit
2389
19.7.09 20:43

Caty, hlavně klid a pozitivní mysl - opravdu. :lol: Bříško jako na MS mě začlo bolet později cca po 7 dnech, tak jsem zpanikařila a asi 2 nebo 3 den co mě bolelo jsem testla a bylo to pozitivní ( tedy 10tý den od ET,byla slabounká druhá čárka)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43032
19.7.09 20:43

Vlastne ted si vzpominam, ze me menstruacne bolelo brićho ten den, co jsem zacla krvacet. jsem si byla jista, ze to je v haji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
19.7.09 20:50

Holky a myslíte, že má cenu testovat už 10 DPO? NAšla jsem hodně fotek, kde to holkám už vyšlo pozitivní. A myslíte, že by mělo cenu jít zítra na krev?Bude to 8DPO.

• Citovat
  • Upravit
2974
19.7.09 21:19

Caty neplaš bud v klídku. Já jsem testila až 12 den a byli tam // slabší a kdybych testovala dřív tak věřím, že je tam ducháček nebo nic. Takže radši až později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
19.7.09 21:24
Caty píše:
Judit a kdy tě bolelo a kdy jsi měla nějaké první příznaky?

Bolelo to při transferu a pak ještě půl dne potom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
19.7.09 21:28

Holky a jaké jste měly problémy s neplodností? U nás má manža akorát méně spermií, jinak nic vážnějšího.
Upřímně Vám závidím, že to už máte za sebou a hlavně s pozitivním výsledkem.Ale přeju Vám moc.

• Citovat
  • Upravit
1673
19.7.09 21:33

my měly špatný spermiogram a já problémy s kostrčí

my ti taky přejem // :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43032
20.7.09 08:24

U mě neprůchodnost trubek.

S tou krví určitě ještě počkej, a jestli chceš dělat test 10 DPO, tak si kup ten drahej test Rapiclear s citlivostí 10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
20.7.09 09:02

Caty, já bych taky asi počkala, i když mě se to mluví, když v té situaci nejsem. Něčím se zabav. Já bych si nakoupila hodně čokolády a lehla ke knížce:-)
Holky, můžu se Vás zeptat, jaký jste která měly protokol? Mě naplánovali dlouhý, beru teď hormonální antiko, aby se prý srovnaly hormony, zítra začínám stříkat Synarel a po MS začínám stimulovat. Manžel má hodně špatný spermiogram.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
20.7.09 09:42

Nazdárek děvčata, přeji hezké ránko
Mandarinko, já měa dlouhý a jsem ráda, je prý i lepší, měla jsem ho kvůli tomu, že se mi dělaly při clomhexalu cysty a musim říct, že ač to bylo mé první IVF, tak teda protokol vyšel skvěle, měla jsem 15 folíků, ve všech vajíčka a všechna byla zralá. Manža má méně spermií tak jsme zvolili na deseti metodu ICSI a jsem ráda, pak PK a embroušky zaváděli v sobotu, OPU bylo v pondělí.
No holky, já nevím, ten deseti jednotkovej by mi asi ukázal ještě pregnyl, který jsem měla píchnutý minulou sobotu.
Stejně by mě zajímalo na čem závisí, že se mimi udrží nebo ne.

• Citovat
  • Upravit
43032
20.7.09 10:49

Kratky, puregon + orgalutran

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
20.7.09 11:45

Tak to by mě taky zajímalo, myslím si, že to je něco mezi nebem a zemí, co už fakt neovlivníme:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová