Kvalita embroušků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2389
17.7.09 15:47

Ahoj Caty, i já se přidávám s přáním hodně štěstíčka na zítra :-)
Moje zkušenost - ve středu byla OPU - 10 vajíček, do druhého dne se jich přirozeně oplodnilo 5. V sobotu byl ET a k přenosu zbyli tři. Dvě z nich byli velmi dobré a ty nám zavedli. Výsledek vidíš na metříku :lol: . Metodu ICSI jsme nevyužili.

Mandarinko, narkózy se vůbec neboj. Uspí Tě na velmi krátkou dobu cca 10 min. Já byla probuzená téměř okamžitě a hned jsem komunikovala s holčinou vedle na posteli, která byla také po narkoze. Nezvracela jsem vůbec. Druhý den je dobré zůstat doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
17.7.09 17:22

Holčiny jste zlaté, moc Vám děkuju, určitě dám zítra vědět.
Mandarinko narkozy se neboj, vůbec nic to neni a nebolí to, já se na ní naopak těšila, hehe a špatně mi o ni nebylo, to spíš po OPU a těch hormonech, ale nic hrznýho, v těhu bude hůř, tak neboj.
Dolio: Moc gratuluji k mimískům, paráda, hodně to povzbudí, když to někomu vyjde a děkuju
Judita: děkuju moc kočko, nervy to jsou to teda jo, ale jednou budou asi ještě větší v těhu a pak, strach o miminko
Nel: Taky děkuju a neboj, vědět dám určitě hned jak dojdu domu.

• Citovat
  • Upravit
Caty
18.7.09 08:58

Holčiny tak ET je dneska a žádné embryjko neodpadlo, všechna se vyvíjí a 4 jsou prý moc dobrá, tak jsem zvědavá a mam strach.Přeju hezkou sobotu všem.

• Citovat
  • Upravit
2974
18.7.09 11:31

Caty tak tfuj, tfuj a at se mimísci drží a pustí až za 9 měsícu. A to by bylo dobré, kdyby vám zbyli inějaké do mrazáčku. Ale nebudou potřeba, jedině na další sourozence. :lol: :lol: A já, když přijela z ETU, tak jsem ležela s polštářem pod zadkem. Asi to tím nebylo, ale … A to na doporučení kamáradky, která tež talk ležela a má mimi :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
18.7.09 14:53

Holčinky tak jsem zpět. Nakonec prý nezbylo nic na KET, což mě celkem dost rozhodilo no, že asi ta co zavedli taky nebudou dobrá, ikdyž říkali, že jsou pěkná, ale hrozně se bojim. Mám mírný OHHS tak snad to bude OK a výsledek to nijak neovlivní. Chjo, jinak děkuju moc za podporu

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
18.7.09 15:13

Ahoj Caty, strašně moc držím pěsti:-) Promiň, nechci do toho nijak rýpat, ale vysvětlili ti, proč nezůstalo na KET? Vždyť byly všechny moc pěkný, jak jsi psala. Ale určitě se zadaří, dej prosím vědět, jak se to dál vyvíjí, ju? Mandarinka

• Citovat
  • Upravit
Caty
18.7.09 15:22

Mandarinko právě že mi to neřekli a to mi dost vadí, jenže nic s tím nenadělám no. Zmražují jen ta nejlepší a asi neměla kvalitu pro KET. Co se dá dělat ikdyž mě to mrzí.

• Citovat
  • Upravit
1269
18.7.09 15:31

Caty, neboj!!!! Já si myslím, že to vypadá dobře. Málokteré vůbec řeknou, že zaváděné embrijko je dobré, natož že je velmi dobré :wink:
Mám dojem, že v Gennetu nějak moc nechtějí mrazit…kdoví proč.....

Teď hlavně záleží na tom, aby tělo emboušky přijalo a ty jsi byla v klidu.
Nevím, zda máš všechny vyšetření, ale kdyby náhodou ne a nevyšlo to, neboj se ničeho, netrap se a věř, že kdyby byl někde zádrhel, tak se na něj příjde!
OHS vůůůbec neva. Naopak mám pocit, že která ho má - otěhotní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
18.7.09 15:47

caty to mě moc mrzí, dopadla jsi jako já, tak ať tak dopadneš i v dalším postupu (akorát by sis mohla vynechat to krvácení a zkracování čípku). budu ti držet palce, rohodně dej vědět.
taky mám dojem, že v Gennetu nechtějí moc mrazit a štve mě to. raději bych šla na pár KETů s malou šancí, než znova na stimulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
18.7.09 15:47

Katy oni zamražují jenom ty lepší kvality,protože potom po případným rozmražení by se nejspíš nezačaly vyvíjet.Byste zbytečně za to platily.Myslí to dobře.
Ted se tímto vůbec nezabívej a snaž se uklidnit,ikdyž je to těžký.Hlavně klíííííííd :D posílám ti energii :srdce: budeme na tebe s Deniskou(co je u mě v bříšku) myslet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
18.7.09 15:58

Holky jste zlatíčka, vážně. No jak pročítám diskuse, tak ne vždy vyjde na KET no a na druhou stranu když nejsou kvalitní tak proč to platit, ikdyž bych byla ráda. Doufám. že to je kvůli tomu úbytku po rozmražení a ne protože když se to nevyvede, tak musí být další IVF a tím pádem i prašulky. Holky, kolikátý den od OPU jste testily? Já našla pozitiví těhu testy už 10 den po OPU. OPU je brán jako den OVU? A kdy by měa přijít eventuelně MS, když to nevyjde?

• Citovat
  • Upravit
1673
18.7.09 16:13

Oni ti měly říct kterej den máš testovat.Já už si to tak přesně nepamatuju.Napsaly mě na kartičku kolikátej den mám přijít na HCG.Já přišla o den dřív a pak jsem musela jít znova.Aspoň tak to dělají v Brně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
18.7.09 16:31

No jo, dali mi test a že mam testovat za 14 dní, asi upadli, bych to musela vydržet :-)

• Citovat
  • Upravit
1673
18.7.09 16:37

budeš muset to vydržet…je to dlouhý,vím to.Ale dřív to nemá fakt cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
18.7.09 17:11

Já myslím, že testovat už se dí 14 dní od OPU. Víc to stejně skoro nikdo nevydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová