Kvalita embroušků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Caty
16.7.09 19:04

Madličko gratuluji k mimískům
Takže ty jsi měla jedno A a jedno B ? Takže když se vyvíjejí všechny a řekli mi, že jedno je moc dobré a ostatní horší, tak to neni, že by se nevyvíjela nebo byla hodně špatná? Jsou to hrozný nervy. Ty jsi chodila taky do gennetu jo? A ke komu? Nechávala sis PK?

• Citovat
  • Upravit
43031
16.7.09 19:23

Me akorat rekli, ze jedno je 7 a druhé 8 bunecne. Byla rtri dny stara. Nevim, jak dlouho ty zbyle kultivovali, ale za PK jsme nic neplatili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
16.7.09 19:45

Pudoslavo neplatili za PK jo? To je dobrý, my platíme 2500, není to moc, dá se to no.

• Citovat
  • Upravit
43031
16.7.09 20:35

My jsme tam PK zakrstli jako jednu z moznosti, ale myslim, ze to nakonec ani tech 5 dni nebylo. Chudacci nasi malicci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
16.7.09 22:17

no hlavně že se povedlo a čekáte miminko pudoslavo

• Citovat
  • Upravit
Caty
17.7.09 09:08

Nazdárek holčiny, tak jdu jen poreferovat, že ET bude zítra a že se stále vyvíjejí všechny embryjka a 4 jsou prý moc pěkná, tak mam takovou radost, včera mě to dost rozhodilo. Děkuju Vám za podporu tady.

• Citovat
  • Upravit
5545
17.7.09 09:18

Ahoj Caty, pridam svou zkusenost. Mela jsem 11 vajicek, z toho 9 zralych, vsech 9 se oplodnilo diky ICSI. Asi po prvnich 2 dnech odpadly 2 embrya a zbytek se vyvijel velmi dobre. Pokazde mi rekli jak se krasne dal vyviji a ze jsou Ackova. Nakonec zustaly kvalitni jen 2 a zbytek zacal zaostavat. Takze jsem 5. den dostala 2 velmi kvalitni blastocysty a zbytek ani nemel cenu mrazit (jedno pry bylo morula a zbytek byly osmibunecne embrya). Mrzelo me to dost. Protoze to celou dobu vypadalo tak slibne. 4. den zacina fungovat muzsky faktor a vzhledem k tomu, ze manzel ma spg katastrofalni tak je to nejspis duvod proc odpadla vetsina az takhle na konci.
Drzim pesti at se jich drzi co nejvic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
17.7.09 09:48

AHoj Bubli, takže dneska začnou odpadávat jo, když je 4.den kultivace? No to se mam na co těšit teda. Jinak děkuju za zkušenost, je to docela zajímavé ale koukám, že se nepovedlo vid? držím moc palce do dalšího IVF.

• Citovat
  • Upravit
43031
17.7.09 10:26

caty to jsou skvele zpravy, tak se embrousci zvetili ! Drzim jim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
17.7.09 11:07

Ahoj Bubli, nestraš, za chvíli mě to čeká a manželův SPG taky katastrofa. Ale stejně, to co říkáš, mi nepřijde logický. Při ICSI přece vyberou ty nejkvalitnější spermie, ptala jsem se na to, dají se do nějaké centrifugy či co, čím se získají opravdu jen ty nejlepší. Takže si nemyslím, že by spermie měly vliv na to, že se embrya přestanou vyvíjet. To může mít tisíc různých důvodů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
17.7.09 13:38

mandarinko, do třetí dne je za vývoj odpovědno vajíčko a pak spermie, ale úbytek embryí je normální tak neboj
pudoslavo jojo jsem moc ráda, uvidím zítra kolik jich bude

• Citovat
  • Upravit
817
17.7.09 13:54

Teda Caty, to slyším poprvé. No jo, člověk se porád něco učí, i když mám prolezlé snad všechny diskuze, které existují… Jinak ti moc držím pěsti.
Můžu se zeptat na něco mimo téma???OPU se provádí při krátké anestezii, je potom člověku špatně? Asi fakt blbá otázka, ale já nikdy uspaná nebyla, tak nevím. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
17.7.09 14:06
Caty píše:
Nazdárek holčiny, tak jdu jen poreferovat, že ET bude zítra a že se stále vyvíjejí všechny embryjka a 4 jsou prý moc pěkná, tak mam takovou radost, včera mě to dost rozhodilo. Děkuju Vám za podporu tady.

Budu ti moc držet palečky,včera jsem tuto diskusi jenom četla a soucítila s tebou.Neboť vím,že nervy to fakt jsou.Ale když to vyjde,tak se pak na všechno špatný zapomene.Přeju ti moc štěstíčka a úspěšný uhnízdění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
17.7.09 14:20

mandarinka mě potom špatně nebylo, ale já nějak všechny výkony dobře snáším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
17.7.09 14:51

Ahoj Caty!!
Na zítra přeji mooooc štěstíčka a budu držet pěstičky!!!!
Tak tfuuj, tfuuj a dáš nám určo vědět :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová