Kvalita embroušků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43034
21.7.09 12:04

Caty z nasi rozsahle skupiny na psychice melas OHSS jen jedna holka, ale jeste pred ET, takze slo vsechno na mrazak. Jo a vlastne pepina, ktera cekala dvojcatka - lezela asi 14 dni ve spitale. je to asi spis dost vzacne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
21.7.09 12:09

Pudlo, ještě že tě máme :wink:
já teda přesně nevim, jestli mám LUF syndrom, Dr říkala, že výsledky hormonální profilu jsou normální, ale že to vypadá, že když už nějaké vajíčko uzraje, tak nepraskne. Mám delší cykly a slabou MS a prý by to i odpovídalo. Když jsem byla 10DC na UZ, tak prý vajíčko bylo ,,pěkné,, a druhý den jsem měla píchnout ten pregnyl.
No máš pravdu, že pro mimi udělám všechno, takže pokud se doberem k IVF tak to prostě podstoupím. Nemám na vybranou, tak je to jednoduchý.
Jinak DR říkala, že vzhledem k CF budem prostě tu iseminaci zkoušet víckrát se stimulkou a pak se prostě uvidí.
Já jsem prostě ráda a vděčná, že se něco děje. S tatínkem Kuby jsme se snažili o druhé cca 2roky a do CAR bych ho nedostala, to bylo hrozný a beznadějný. Takhle se to řeší a já mám klid :wink:

Juditko, tak to sis taky užila. Moc gratuluju k miminku v bříšku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
21.7.09 12:16

Tak to jo Pudlo, jsem se těšila, že ho zase dostanu. Když jsem byla na ET tak mi doktorka říkala, že mam tekutinu v břiše právě a jestli mě bolí, a mam hodně pít, po ET to trvalo asi ještě den a pak už nic, tak jsem se bála, že je to známky neúspěchu no. Hehe prostě magor.

• Citovat
  • Upravit
1673
21.7.09 15:16

Co je OHHS ?Hyperstimulační syndrom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
21.7.09 16:18

OHSS - jojo hyperstimulační syndrom Judit

• Citovat
  • Upravit
1673
21.7.09 18:42

myslela jsem si to…s tím jsem dvakrát ležela v nemocnici :( :( já měla docela velký bolesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
21.7.09 20:08

No je to docela neříjemný a i prý nebezpečný v té těžší formě, ale jsem ráda, že jsem to nějak zvládla. To ti dávali kapačky a něco takového Judyt ne?

• Citovat
  • Upravit
1673
21.7.09 20:29

kapačky jenom poprvé,podruhé jsem to ustála.Ale byla tam se mnou holčina,které už to ohrožovalo život.Je to fakt mazec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5545
21.7.09 22:51

Denny, mrzi me to, ze to nevyslo. S IUI mate o neco vetsi sance. Nebo zkuste nativ, jak pise Pudla.

Caty, to ze prestalo bolet bricho je u nekoho spatny znameni a u nekoho dobry. Me bricho stridave bolelo jako na ms a pak zas nic. Dokazu si zive predstavit cim ted prochazis, ja na tom byla pred 2 mesici stejne, to cekani na test je hrozny a pozorovani se nevyhnes. :-) Snad to ubehne rychle.

My jsme byli o vikendu na grilovacce u znamych a samozrejme prisla na radu otazka „a co vy a deti“. Ja se pro zatim vymlouvam na to, ze nejdriv musime doresit bydleni (dokoncit rekontrukci), ze bysme nemeli dite kam ulozit. Letos uz bychom meli koncit tak budu hledat dalsi vymluvu :-). Ted mam zrovna obdobi kdy me tyhle dotazy na deti neberou. Driv me to ale vzdycky hrozne zamrzelo a prislo mi to necitlivy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
22.7.09 06:38

Dobré ráno, holky. Teda, vy mě strašíte s tím OHHS. Jak k tomu dojde? Protože doktoři neodhadnou dávku léků a tělo se zblázní?? Já myslela, že doktoři s tím mají zkušenosti, ale ono každé tělo asi reaguje jinak.
PS: Mimo téma - včera večer jsem se dívala na krásnej film, vřele doporučuju, docela mě to vzalo. Anglicky se to jmenuje Revolutionary Road, česky Nouzový východ. Takže jestli si chcete udělat výlet do kina, určitě běžte na tohle. Je to smutný, ale ze života.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
22.7.09 07:35

Ahojte všem.
Mandi, neboj. Mi Dr. říkal že při užívání Synarelu je možnost OHSS minimální. Ty jdeš na první IVF? Budeš mít Puregon?

Judi, můžu se zeptat proč jste šli po IVF na IUI?

Caty - při 1IVF jsem krvácela už 4. den po ET, při 2IVF po 12 dnech po ET a po KETU až po vysazení léků. Přeju ať se mimísci chytnou !!!

Jo a s těma otázkama to máme taky tak. Někdy to spláchnu raz dva, ale někdy je mi to moc líto a mám po náladě.

Pěkný den všem.
Ahojky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
22.7.09 09:48

Ahoj Berusko, právě, že mě to čeká poprvé, tak sháním informace, kde můžu, jsem naprostej nováček. Teď mám Synarel a stimulace bude Puregonem. Když to tak různě v diskuzích čtu, tak si nedělám moc iluzí, že by to hned napoprvé vyšlo, ale kdo ví. Ještě že ta možnost vůbec existuje, před 20 lety bychom byli nahraní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
22.7.09 11:37
beruska7 píše:
Judi, můžu se zeptat proč jste šli po IVF na IUI?

Beruško,to tady nemůžu říct,napíšu ti to SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
22.7.09 13:19

Ahoj holky, tak to asi konečně vyšlo, jsou dvě čárečky na mamatestu

• Citovat
  • Upravit
1673
22.7.09 13:21

ty jo,tak to mám radost za tebe :dance: držím pěstičky,aby bylo všechno OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová