Kvalita embroušků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Caty
23.7.09 15:06

Nazdárek holčiny
Judit tak výsledek na Hcg 4 nebo 6 dní po ET je 8,2 tak nevim teda no, takže asi nic.

• Citovat
  • Upravit
817
23.7.09 18:07

Ahoj Caty, a kolik by to tak mělo být? V tomhle nemám vůbec přehled… Tak jsem trošku googlila a našla, že týden početí je to 0-5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
23.7.09 18:08

chtěla jsem samozřejmě napsat týden po početí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
23.7.09 18:12

Mandarinko já nevim kolik, ono je tohle hodn různé pávě, ale myslim, že je to hodně málo 4 dni po ET.

• Citovat
  • Upravit
817
23.7.09 18:18

Tak zkus za pár dní zase krev a uvidíš, na čem budeš. Ale to čekání, viď? A co na to doktor, vyjádřil se nějak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
23.7.09 18:22

Navíc když si to vezmeš - jen 4 dny po ET, on je taky potřeba čas na zavrtání) a pak se teprve začíná vylučovat hcg, co vím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
23.7.09 18:32

Jojo mandarinko to vím, ale měla jsem PK 5 dní, takže jsem cca 10 nebo 11 DPO. Na krev zajdu určitě no. Uvidim. Jsem chtěla potěšit mamku v nemocni a místo toho jsem se pěkně vynervovala, chjo no to bych nebyla já.

• Citovat
  • Upravit
4525
17.9.15 10:44

Ahoj, pokouším se trošku oživit diskusi…

V úterý mě čeká KET, již máme z KET téměř ročního chlapečka. Minulý měsíc mi dali dle slov MUDr. „krásnou hatchující blastocystu“, bohužel to nedopadlo :roll:.

Nyní mě Dr. informoval, že zmrzlík je kvalita 1-2 a pak ještě máme zamraženy 4 kousky po dvou - vždy trojkové kvality. My doteď žili v domnění, že ty po dvou jsou vždy lepší a horší, ne jen trojková 8o. Tak mě ta informace natolik zaskočila, že jsem se ani na nic nezeptala.
Teď malinko ztrácím naději na úspěch :,(

Chci se zeptat, zda někomu dávali ona horší embrya a povedlo se… Navíc nevím zda to, že jsou horší kvality může znamenat i nějaké vývojové vady plodu :?.

Nemáte někdo zkušenosti???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4525
17.9.15 12:42

@Envie teda, to mě mrzí, žes to měla takhle „pestré“, ale dobře že je to za vámi a čekáš zdravé mimi.

Děkuji za odpovědi, snad se opravdu zadaří..

Teď si dáme to jedno lepší a pak asi 2× po dvou - no uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31386
17.9.15 12:46

@Evaa.j u těhle příspěvků, jejichž smutný a zklamaný tón úplně chápu, si vzpomenu na @smilers. Snad se nebude zlobit že ji označím, nijak se tím na fóru netají, tak rovnou prozradím, že z béčko (nebo snad dokonce céčkových?) embryí, kterým dávali tak malou šanci, že je zavedli po třech, má…tramdadadá…trojčata :mrgreen: Nádherný zdravý chytrý holky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
17.9.15 12:56

@Evaa.j genetička nám říkala, že ono samotné KET, tedy rozmražení je dost velká selekce - embrya která to přežijí jsou obvykle velmi odolná, takže neztrácej naději, ona někdy „ta poslední brambora ze sklepa“ ještě předvede velké věci! :D
Přeju hodně štěstí! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4525
17.9.15 19:33

Jéé holky, moc děkuji za ty reakce a slova. Já nevím co si o těch „známkách“ myslet 8o.
Ale ze tří mít trojčata - tak to je taky pěkný masakr 8o :lol:

@Envie píše:
@Evaa.j moc drzim pesti, at to vyjde! zkouseli jste embryoglue? my si ho ted naposled priplatili.

to neznám, nasuduji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4525
17.9.15 19:51

@Envie já kdybych teď měla mít k tomu ročnímu dvojčata, tak by mě tedy asi taky švihlo 8o… Už teď vím, že to bude krušný, ale toto by bylo fáákt moc :lol:

Krásně jste mě uklidnily, snad to dopadne…
Já si teda myslela, že se to vážně minule povedlo, bolelo mě celkem znatelně břicho, tak jsem doufala, že hnízdíme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová