Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj Caty, a kolik by to tak mělo být? V tomhle nemám vůbec přehled… Tak jsem trošku googlila a našla, že týden početí je to 0-5.
Mandarinko já nevim kolik, ono je tohle hodn různé pávě, ale myslim, že je to hodně málo 4 dni po ET.
Tak zkus za pár dní zase krev a uvidíš, na čem budeš. Ale to čekání, viď? A co na to doktor, vyjádřil se nějak?
Navíc když si to vezmeš - jen 4 dny po ET, on je taky potřeba čas na zavrtání) a pak se teprve začíná vylučovat hcg, co vím…
Jojo mandarinko to vím, ale měla jsem PK 5 dní, takže jsem cca 10 nebo 11 DPO. Na krev zajdu určitě no. Uvidim. Jsem chtěla potěšit mamku v nemocni a místo toho jsem se pěkně vynervovala, chjo no to bych nebyla já.
Ahoj, pokouším se trošku oživit diskusi…
V úterý mě čeká KET, již máme z KET téměř ročního chlapečka. Minulý měsíc mi dali dle slov MUDr. „krásnou hatchující blastocystu“, bohužel to nedopadlo
.
Nyní mě Dr. informoval, že zmrzlík je kvalita 1-2 a pak ještě máme zamraženy 4 kousky po dvou - vždy trojkové kvality. My doteď žili v domnění, že ty po dvou jsou vždy lepší a horší, ne jen trojková
. Tak mě ta informace natolik zaskočila, že jsem se ani na nic nezeptala.
Teď malinko ztrácím naději na úspěch ![]()
Chci se zeptat, zda někomu dávali ona horší embrya a povedlo se… Navíc nevím zda to, že jsou horší kvality může znamenat i nějaké vývojové vady plodu
.
Nemáte někdo zkušenosti???
@Envie teda, to mě mrzí, žes to měla takhle „pestré“, ale dobře že je to za vámi a čekáš zdravé mimi.
Děkuji za odpovědi, snad se opravdu zadaří..
Teď si dáme to jedno lepší a pak asi 2× po dvou - no uvidíme
@Evaa.j u těhle příspěvků, jejichž smutný a zklamaný tón úplně chápu, si vzpomenu na @smilers. Snad se nebude zlobit že ji označím, nijak se tím na fóru netají, tak rovnou prozradím, že z béčko (nebo snad dokonce céčkových?) embryí, kterým dávali tak malou šanci, že je zavedli po třech, má…tramdadadá…trojčata
Nádherný zdravý chytrý holky ![]()
@Evaa.j genetička nám říkala, že ono samotné KET, tedy rozmražení je dost velká selekce - embrya která to přežijí jsou obvykle velmi odolná, takže neztrácej naději, ona někdy „ta poslední brambora ze sklepa“ ještě předvede velké věci! ![]()
Přeju hodně štěstí! ![]()
Jéé holky, moc děkuji za ty reakce a slova. Já nevím co si o těch „známkách“ myslet
.
Ale ze tří mít trojčata - tak to je taky pěkný masakr
![]()
@Envie píše:
@Evaa.j moc drzim pesti, at to vyjde! zkouseli jste embryoglue? my si ho ted naposled priplatili.
to neznám, nasuduji ![]()
@Envie já kdybych teď měla mít k tomu ročnímu dvojčata, tak by mě tedy asi taky švihlo
… Už teď vím, že to bude krušný, ale toto by bylo fáákt moc ![]()
Krásně jste mě uklidnily, snad to dopadne…
Já si teda myslela, že se to vážně minule povedlo, bolelo mě celkem znatelně břicho, tak jsem doufala, že hnízdíme..
Nazdárek holčiny
Judit tak výsledek na Hcg 4 nebo 6 dní po ET je 8,2 tak nevim teda no, takže asi nic.