Kvalita embroušků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1673
19.7.09 21:33

my měly špatný spermiogram a já problémy s kostrčí

my ti taky přejem // :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
20.7.09 08:24

U mě neprůchodnost trubek.

S tou krví určitě ještě počkej, a jestli chceš dělat test 10 DPO, tak si kup ten drahej test Rapiclear s citlivostí 10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
20.7.09 09:02

Caty, já bych taky asi počkala, i když mě se to mluví, když v té situaci nejsem. Něčím se zabav. Já bych si nakoupila hodně čokolády a lehla ke knížce:-)
Holky, můžu se Vás zeptat, jaký jste která měly protokol? Mě naplánovali dlouhý, beru teď hormonální antiko, aby se prý srovnaly hormony, zítra začínám stříkat Synarel a po MS začínám stimulovat. Manžel má hodně špatný spermiogram.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
20.7.09 09:42

Nazdárek děvčata, přeji hezké ránko
Mandarinko, já měa dlouhý a jsem ráda, je prý i lepší, měla jsem ho kvůli tomu, že se mi dělaly při clomhexalu cysty a musim říct, že ač to bylo mé první IVF, tak teda protokol vyšel skvěle, měla jsem 15 folíků, ve všech vajíčka a všechna byla zralá. Manža má méně spermií tak jsme zvolili na deseti metodu ICSI a jsem ráda, pak PK a embroušky zaváděli v sobotu, OPU bylo v pondělí.
No holky, já nevím, ten deseti jednotkovej by mi asi ukázal ještě pregnyl, který jsem měla píchnutý minulou sobotu.
Stejně by mě zajímalo na čem závisí, že se mimi udrží nebo ne.

• Citovat
  • Upravit
43035
20.7.09 10:49

Kratky, puregon + orgalutran

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
20.7.09 11:45

Tak to by mě taky zajímalo, myslím si, že to je něco mezi nebem a zemí, co už fakt neovlivníme:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
20.7.09 15:28

No to asi neovlivníme no. Tak po pregnylu na testech už téměř ani stopy, tak je to dobrý. Teď už by mohla čárka zase jen sílit, kéž by.

• Citovat
  • Upravit
8041
20.7.09 15:39

ahoj, moc se omlouvám, že vám sem takhle lezu, ale mám caty podobný problém-....... testovala jsem ve čtrtek 16.7. to jsem byla 7/8 DPO a měla jsem asi na čtyřech testech slabé čárky. V pátek jsem si dokonce ,,zaskočila,, na krev a měla jsem hodnotu 2,57. Je mi jasný, že je to na 99% tím Pregnylem. Dnes jsem 11/12 DPO a na testu je slabá čárka taky, i když slabší než v ten čtvrtek, ale je. Asi by měla logicky sílet, kdyby šlo o těhu.......? Jo a pregnyl jsem píchala 8.7.

Pudloslavo, dovolila jsem si napsat ti SZ, nevím, jestli ti došla :nevim:
Přijde mi, že máš odpověď snad na všechno :wink: tak jsem doufala, že i na tu mojí záhadu :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
20.7.09 15:51

Denny a co je to za test? Kolik jednotek pregnylu jsi píchala? Pregnyl má poločas rozpadu 1 a půl dne, tak si to můžeš spočítat. Já ho měla píchán minulou sobotu a na dnešek mi vycházela hodnota cca 150 jednotek a testu už je bílý, jen takový duch. Po pregnylu by ti čárka měla slábnout, já jí měla den ode dne slabší a slabší až toho ducha. Možné, že jsi těhu a teprve ti zase sílí. No, chce t testnout zase zítra a pozítří a kdyby to bylo těhu, tak by měla sílit, nebo zajdi znovu na krev a uvidíš to nejjistěji.Já na krev teda nemam odvahu. Jsem pověrčivá už.

• Citovat
  • Upravit
8041
20.7.09 15:58

Caty,
testovala jsem Mamatestem a pak test Axom. Každý po dvou a pokaždé tam byla hodně slabá druhá čárka. Testovala jsem v ten čtvrtek, takže jak říkáš, Pregnyl by už měl být teda dávno pryč?.......jestli teda dobře počítám. Protože jsem vlastně testovala týden po něm ( vlastně osmý den po Pregnylu ) Ovu totiž byla myslím až den po něm, takže v den testování jsem byla sedmý den po ovu a osmý den po Pregnylu.
Dnes jsem 11DC tak jsem zvědavá, co to teda je :roll: Jenže čárka prostě nesílí a to mě utvrzuje, že je to třeba ještě ten Pregnyl........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
20.7.09 18:05

No když ono je tohle Denny hrozně těžké říct, protože co tělo to unikát a každému se z těla látky vyplavují jinak, já jsem proto dělala testík ještě v době, kdy jsem věděla, že je to určo pregnyl abych pak měla jistotu co to je no. Zase před rokem jsem měla pregnyl a ten mi dělal čárečku zase asi 12 dní tak to je těžký no, radim pokud to nevydržíš zajít na krev a podle klesající nebo stoupající hodnoty budeš mít jistotu.

• Citovat
  • Upravit
8041
20.7.09 18:43

já jdu na krev v pátek, jestli to teda nedostanu a uvidim. Je to nejpřesnější a budu mít klid. A ty jsi dneska testovala a žádnou čárku už jsi tam neměla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
20.7.09 19:09

Jojo Danny přesně tak, žádná čárka tam už nebyla.Tak budu držet palečky at mrcha nedorazí a Hcg vyrostlo.

• Citovat
  • Upravit
8041
20.7.09 19:12

no nevim :roll: každopádně dám vědět, jak jsem dopadla :wink:
A děkuju, ahoj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
20.7.09 20:17

denny nedosla a schranku plnou nemam.

mamtest extra citlivej neni - proto je asi btaky tak spolehlivej, nemiva falesnou negativitu. Behem tech dni ti taky mohla ta puvodni carky zmizel a tahle muze byt nova.

Caty bohuzel s pomoci davky pregnylu a biologickeho polocasu si hladinu v moci nespocitas. Musela bys nejdriv znat, do jakeho prostoru se ti pregnyl rozpusti v tele (tzn. zjistit si, jestli se rozpousti njen ve vode nebo i v tuku, popripade do jakych organu se dostane a do jakych ne), pakl bys znala serovou hladinu a potom bys jeste musela sledovat mnozstvi vyloucene moci, abys zjistila moznou hladinu v moci.

Jinac ja taky delal pokusy s pregnylem, mela jsem ducha po tejdnu a po 14ti dnech uz nic, ale cetla jsem diskusi, kde holcina psala, ze dycky mela po pregnylu // az do MS - takze to bude asi dost indivindi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová