Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
my měly špatný spermiogram a já problémy s kostrčí
my ti taky přejem //
![]()
U mě neprůchodnost trubek.
S tou krví určitě ještě počkej, a jestli chceš dělat test 10 DPO, tak si kup ten drahej test Rapiclear s citlivostí 10.
Caty, já bych taky asi počkala, i když mě se to mluví, když v té situaci nejsem. Něčím se zabav. Já bych si nakoupila hodně čokolády a lehla ke knížce:-)
Holky, můžu se Vás zeptat, jaký jste která měly protokol? Mě naplánovali dlouhý, beru teď hormonální antiko, aby se prý srovnaly hormony, zítra začínám stříkat Synarel a po MS začínám stimulovat. Manžel má hodně špatný spermiogram.
Nazdárek děvčata, přeji hezké ránko
Mandarinko, já měa dlouhý a jsem ráda, je prý i lepší, měla jsem ho kvůli tomu, že se mi dělaly při clomhexalu cysty a musim říct, že ač to bylo mé první IVF, tak teda protokol vyšel skvěle, měla jsem 15 folíků, ve všech vajíčka a všechna byla zralá. Manža má méně spermií tak jsme zvolili na deseti metodu ICSI a jsem ráda, pak PK a embroušky zaváděli v sobotu, OPU bylo v pondělí.
No holky, já nevím, ten deseti jednotkovej by mi asi ukázal ještě pregnyl, který jsem měla píchnutý minulou sobotu.
Stejně by mě zajímalo na čem závisí, že se mimi udrží nebo ne.
Tak to by mě taky zajímalo, myslím si, že to je něco mezi nebem a zemí, co už fakt neovlivníme:-)
No to asi neovlivníme no. Tak po pregnylu na testech už téměř ani stopy, tak je to dobrý. Teď už by mohla čárka zase jen sílit, kéž by.
ahoj, moc se omlouvám, že vám sem takhle lezu, ale mám caty podobný problém-....... testovala jsem ve čtrtek 16.7. to jsem byla 7/8 DPO a měla jsem asi na čtyřech testech slabé čárky. V pátek jsem si dokonce ,,zaskočila,, na krev a měla jsem hodnotu 2,57. Je mi jasný, že je to na 99% tím Pregnylem. Dnes jsem 11/12 DPO a na testu je slabá čárka taky, i když slabší než v ten čtvrtek, ale je. Asi by měla logicky sílet, kdyby šlo o těhu.......? Jo a pregnyl jsem píchala 8.7.
Pudloslavo, dovolila jsem si napsat ti SZ, nevím, jestli ti došla ![]()
Přijde mi, že máš odpověď snad na všechno
tak jsem doufala, že i na tu mojí záhadu
![]()
Denny a co je to za test? Kolik jednotek pregnylu jsi píchala? Pregnyl má poločas rozpadu 1 a půl dne, tak si to můžeš spočítat. Já ho měla píchán minulou sobotu a na dnešek mi vycházela hodnota cca 150 jednotek a testu už je bílý, jen takový duch. Po pregnylu by ti čárka měla slábnout, já jí měla den ode dne slabší a slabší až toho ducha. Možné, že jsi těhu a teprve ti zase sílí. No, chce t testnout zase zítra a pozítří a kdyby to bylo těhu, tak by měla sílit, nebo zajdi znovu na krev a uvidíš to nejjistěji.Já na krev teda nemam odvahu. Jsem pověrčivá už.
Caty,
testovala jsem Mamatestem a pak test Axom. Každý po dvou a pokaždé tam byla hodně slabá druhá čárka. Testovala jsem v ten čtvrtek, takže jak říkáš, Pregnyl by už měl být teda dávno pryč?.......jestli teda dobře počítám. Protože jsem vlastně testovala týden po něm ( vlastně osmý den po Pregnylu ) Ovu totiž byla myslím až den po něm, takže v den testování jsem byla sedmý den po ovu a osmý den po Pregnylu.
Dnes jsem 11DC tak jsem zvědavá, co to teda je
Jenže čárka prostě nesílí a to mě utvrzuje, že je to třeba ještě ten Pregnyl........
No když ono je tohle Denny hrozně těžké říct, protože co tělo to unikát a každému se z těla látky vyplavují jinak, já jsem proto dělala testík ještě v době, kdy jsem věděla, že je to určo pregnyl abych pak měla jistotu co to je no. Zase před rokem jsem měla pregnyl a ten mi dělal čárečku zase asi 12 dní tak to je těžký no, radim pokud to nevydržíš zajít na krev a podle klesající nebo stoupající hodnoty budeš mít jistotu.
já jdu na krev v pátek, jestli to teda nedostanu a uvidim. Je to nejpřesnější a budu mít klid. A ty jsi dneska testovala a žádnou čárku už jsi tam neměla?
Jojo Danny přesně tak, žádná čárka tam už nebyla.Tak budu držet palečky at mrcha nedorazí a Hcg vyrostlo.
no nevim
každopádně dám vědět, jak jsem dopadla ![]()
A děkuju, ahoj ![]()
denny nedosla a schranku plnou nemam.
mamtest extra citlivej neni - proto je asi btaky tak spolehlivej, nemiva falesnou negativitu. Behem tech dni ti taky mohla ta puvodni carky zmizel a tahle muze byt nova.
Caty bohuzel s pomoci davky pregnylu a biologickeho polocasu si hladinu v moci nespocitas. Musela bys nejdriv znat, do jakeho prostoru se ti pregnyl rozpusti v tele (tzn. zjistit si, jestli se rozpousti njen ve vode nebo i v tuku, popripade do jakych organu se dostane a do jakych ne), pakl bys znala serovou hladinu a potom bys jeste musela sledovat mnozstvi vyloucene moci, abys zjistila moznou hladinu v moci.
Jinac ja taky delal pokusy s pregnylem, mela jsem ducha po tejdnu a po 14ti dnech uz nic, ale cetla jsem diskusi, kde holcina psala, ze dycky mela po pregnylu // az do MS - takze to bude asi dost indivindi