Kvalita embroušků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Caty
18.7.09 17:15

já taky myslím, že od OPU, oni se asi jistí aby to třeba nebylo jen chemické těhotenství. Holky, normálně jste vegetily po ETU? Chceme jít s manžou na večeři, můžu? Se ptám jak debil co?

• Citovat
  • Upravit
1269
18.7.09 17:24

Caty, neptáš se jak debil :D . Takhle jsme se ptaly všechny! Na véču jdi, hezky se pobav a uvolni a buď veselá. Žádné courání, či rychlé pohyby nebo namáhání!!!! Tři dny se snaž nic moc nedělat a i potom se šetři. Žádné gruntování či sportování. I plavat pak můžeš.
Taky jsem testila asi 14. dní od OPU. Po rozmražení se fakt většina přestane vyvíjet, takže asi to myslí dobře. A nebaví se tam s nikým. Embriologové jsou jak z jinýho světa..... :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
18.7.09 17:42

jo no se mnou se tam taky nikdo nebavil jitu. No já asi umřu těch 14 dní, ale do té doby by měla stejně přijít MS.

• Citovat
  • Upravit
1269
18.7.09 18:04

Držím pěstičky…nedá se dělat nic jiného než čekat :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
18.7.09 18:39

Caty neboj. Bude to sice děsný těch 14 dní, ale zkus myslet na jiné věci. Ikdyž jak je člověk doma tak to moc nejde.
A nám tež nikdy neřekli proč vlastně nezamrazili. A mírný OHS jsem měla tež. Snaž se hodně pít :lol:

Tak se drž a at ti to krásně uteče :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
18.7.09 19:08

Caty, budeš teď doma na neschopence nebo normálně chodit do práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
18.7.09 20:42

Mandarinko ja do prace nechodim, bydlim s manzou prevazne ve vidni, ikdyz teda ted jsem v praze a delam s detma a urcite nebudu jen doma, bych se zblaznila asi.
No ja uz nasla ze holky testovaly od desateho dne po OPU, tak budu takyno,jsemmagor.
A jak jsi presila ten OHSS,za jak dlouho se ti to zklidnilo

• Citovat
  • Upravit
Caty
19.7.09 10:06

Přeju hezké ránko holky

• Citovat
  • Upravit
1673
19.7.09 11:42

Přeju taky hezký ráno-nebo už poledne?
Dneska se jedeme podívat za švagrovou do Brna do porodnice.V pátek se jí narodil klučina.Sice o dva měsíce dřív,ale on to dožene.Má necelý dvě kila.Snad nás k němu pustí.Nedovedu si představit takovou prďolku malou.

Caty drž se,ebroušci už se určitě vyvíjejí.Kolik ti jich teda daly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
19.7.09 13:14

Ahoj Judyt, no tak přeji hezký výlet. Nakonec mi dali dva embroušky. Ale do včerejška mě bolelo břicho a dneska nic, tak to asi nevyšlo. Blbnu co?

• Citovat
  • Upravit
1673
19.7.09 18:37

Caty mě taky jeden den bolelo břicho,to je v poho.Dokonce když jsem byla na těch předchozích(co mě nevyšly) ,tak mě to nikdy nebolelo.A ted mě to bolelo,a vyšlo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
19.7.09 19:57

Judit a kdy tě bolelo a kdy jsi měla nějaké první příznaky? Holky já se omlouvám, jak jsem doted byla OK, tak jsem ted na prášky a nejraděj bych už šla na krev, což je nesmysl, ale to čekání je hrozný. Skoro ani nic nejim, protože jsem tak vybzikaná že to nevyjde a nervozní, že to ani nejde, magor no, ale pro mojí maminku by to byla úžasná zpráva do nemocnice, chjo

• Citovat
  • Upravit
5545
19.7.09 19:59

Caty, tak koukam, ze 2 embrouse uz mas u sebe. Preju at se pekne zavrtaji. Ja jsem testovala uz 8.den, nedalo se to vydrzet, chvilema bolelo bricho, pak zas nic, obcas nekde pichlo, bylo to na zblazneni. Drz se a at ti to rychle ubiha. Ja jsem po ET fungovala normalne i jsem chodila do prace.

Mandarinko, pri ICSI vybiraji ty nejlepsi - na morfologii, pohyb, vsechno ale behem ICSI neodhali.Treba nezkoumaji geneticky zaklad. To ze se prestanou vyvijet muze mit opravdu vic duvodu. Tohle je jeden z tech co mi rekli v CARu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2389
19.7.09 20:16

Caty, já měla ET 21.3. a 1.4. jsem měla pozitivní test. Přeji hodně štěstíčka a hlavně se nenervuj a nestrachuj. Jednoduše - co se udržet má se udrží :lol: Po ET jsem asi 3dny byla hodně v klidu, víceméně jsem hodně ležela a četla nějaké oddechové čtení, poté jsem najela na běžný režim chození do práce, běžný úklid doma apd.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
19.7.09 20:22

A jak dlouho jsi měla PK Dolio?
Bolelo tě břicho? Mě dneska skoro vůbec nebolelo ale ted navečer už zase bolí jak před MS. Chjooo
Bubli 8 den od ET nebo OPU? Mám totiž PK, OPU bylo už v pondělí a včera ET, tak chci testovat už ve středu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová