Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Caty, neptáš se jak debil
. Takhle jsme se ptaly všechny! Na véču jdi, hezky se pobav a uvolni a buď veselá. Žádné courání, či rychlé pohyby nebo namáhání!!!! Tři dny se snaž nic moc nedělat a i potom se šetři. Žádné gruntování či sportování. I plavat pak můžeš.
Taky jsem testila asi 14. dní od OPU. Po rozmražení se fakt většina přestane vyvíjet, takže asi to myslí dobře. A nebaví se tam s nikým. Embriologové jsou jak z jinýho světa..... ![]()
jo no se mnou se tam taky nikdo nebavil jitu. No já asi umřu těch 14 dní, ale do té doby by měla stejně přijít MS.
Caty neboj. Bude to sice děsný těch 14 dní, ale zkus myslet na jiné věci. Ikdyž jak je člověk doma tak to moc nejde.
A nám tež nikdy neřekli proč vlastně nezamrazili. A mírný OHS jsem měla tež. Snaž se hodně pít ![]()
Tak se drž a at ti to krásně uteče
![]()
Caty, budeš teď doma na neschopence nebo normálně chodit do práce?
Mandarinko ja do prace nechodim, bydlim s manzou prevazne ve vidni, ikdyz teda ted jsem v praze a delam s detma a urcite nebudu jen doma, bych se zblaznila asi.
No ja uz nasla ze holky testovaly od desateho dne po OPU, tak budu takyno,jsemmagor.
A jak jsi presila ten OHSS,za jak dlouho se ti to zklidnilo
Přeju taky hezký ráno-nebo už poledne?
Dneska se jedeme podívat za švagrovou do Brna do porodnice.V pátek se jí narodil klučina.Sice o dva měsíce dřív,ale on to dožene.Má necelý dvě kila.Snad nás k němu pustí.Nedovedu si představit takovou prďolku malou.
Caty drž se,ebroušci už se určitě vyvíjejí.Kolik ti jich teda daly?
Ahoj Judyt, no tak přeji hezký výlet. Nakonec mi dali dva embroušky. Ale do včerejška mě bolelo břicho a dneska nic, tak to asi nevyšlo. Blbnu co?
Caty mě taky jeden den bolelo břicho,to je v poho.Dokonce když jsem byla na těch předchozích(co mě nevyšly) ,tak mě to nikdy nebolelo.A ted mě to bolelo,a vyšlo to.
Judit a kdy tě bolelo a kdy jsi měla nějaké první příznaky? Holky já se omlouvám, jak jsem doted byla OK, tak jsem ted na prášky a nejraděj bych už šla na krev, což je nesmysl, ale to čekání je hrozný. Skoro ani nic nejim, protože jsem tak vybzikaná že to nevyjde a nervozní, že to ani nejde, magor no, ale pro mojí maminku by to byla úžasná zpráva do nemocnice, chjo
Caty, tak koukam, ze 2 embrouse uz mas u sebe. Preju at se pekne zavrtaji. Ja jsem testovala uz 8.den, nedalo se to vydrzet, chvilema bolelo bricho, pak zas nic, obcas nekde pichlo, bylo to na zblazneni. Drz se a at ti to rychle ubiha. Ja jsem po ET fungovala normalne i jsem chodila do prace.
Mandarinko, pri ICSI vybiraji ty nejlepsi - na morfologii, pohyb, vsechno ale behem ICSI neodhali.Treba nezkoumaji geneticky zaklad. To ze se prestanou vyvijet muze mit opravdu vic duvodu. Tohle je jeden z tech co mi rekli v CARu.
Caty, já měla ET 21.3. a 1.4. jsem měla pozitivní test. Přeji hodně štěstíčka a hlavně se nenervuj a nestrachuj. Jednoduše - co se udržet má se udrží
Po ET jsem asi 3dny byla hodně v klidu, víceméně jsem hodně ležela a četla nějaké oddechové čtení, poté jsem najela na běžný režim chození do práce, běžný úklid doma apd.....
A jak dlouho jsi měla PK Dolio?
Bolelo tě břicho? Mě dneska skoro vůbec nebolelo ale ted navečer už zase bolí jak před MS. Chjooo
Bubli 8 den od ET nebo OPU? Mám totiž PK, OPU bylo už v pondělí a včera ET, tak chci testovat už ve středu.
já taky myslím, že od OPU, oni se asi jistí aby to třeba nebylo jen chemické těhotenství. Holky, normálně jste vegetily po ETU? Chceme jít s manžou na večeři, můžu? Se ptám jak debil co?