Kvalita embroušků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
817
21.7.09 10:20

Ahoj holky, já dnes začla aplikovat Synarel, takže až přijde na stimulaci, asi vás tu pořád budu otravovat prosbama o informace. Denny, jestli se můžu zeptat, syn se povedl přirozeně? Já z toho byla nejdřív v šoku, že to přirozeně nepůjde, dva dny sem brečela, ale pak to člověk nějak vstřebá. O co jde, že jo, hlavní je výsledek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
21.7.09 10:21

no to nejde Denny no, je to děs běs, ještěže jsem to nikomu z širšího příbuzenstva neřikala, bych umřela z těch věčných otázek a zcvokla doslova.

• Citovat
  • Upravit
8041
21.7.09 10:27

mandarinko, právě že Kuba se povedl přirozeně asi po 4 měsících ,,snažení,,
A to jsem měla MS tak po 3 měsících a ovu asi taky tak. Takže to vůbec nechápu.

Caty, to jsi udělala dobře, my taky nikomu nic neříkáme. Ty otázky bych asi nevydržela :roll: Včera mi Kuba povídá : maminko, ty máš v bříšku miminko že ho máš tak veliký, tak jsem mu na tořekla že ne, že jsem se jenom hodně napapala :lol: :lol: Jinak se mi to ale uvnitř sevřelo a bylo mi do breku :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
21.7.09 10:36

Denny to věřím, že ti bylo do breku, mně je taky, když se mě furt děda a podobně ptají, kdy už konečně bude mimi, nejraději bych na ně začala křičet, si nedovedou představit co je to za trápení, nesnáším ty otázky
Mandarinko tak tfuj tfuj a hodně štěstíčka

• Citovat
  • Upravit
1673
21.7.09 10:45

S těma otázkama máte holky pravdu,já měla období,kdy jsem nebyla schopná o tom vůbec mluvit.Hlavně manželovi rodiče to nemohly pochopit.Pořád nám říkaly,at to necháme na přírodě.Měla jsem sto chutí je zašlapat do země.Nemyslely to špatně.On kdo to nikdy nezažil,tak to ani nemůže pochopit,jaký je to trápení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
21.7.09 10:46

Díky Caty. Taky to v rodině nikdo neví, teda vlastně jen švagr, tomu se manžel svěřil, ale mamka ani tchánovci samozřejmě ne. Nedávno byl manžel u rodičů, beze mě a pak mi povídal, jak to probíhalo. Tchyně začala, že ona má známou a té známé dcera (znáte to:-)), že se snažila a ono to nešlo a pak doktoři zjistili, že jí chybí úplně všechny vitamíny, tak musela začít zdravě jíst a do půl roku byla těhotná… A že já jsu strašně hubená a musím pořádně jíst a takový ty řeči, přitom je to přesně naopak. Tchyně je hrozně hodná, nemyslela to špatně, mě jen štve, že se jaksi pořád automaticky bere, ža za to může ženská.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
21.7.09 10:55

Juditko, vám se to povedlo hned na první IUI??? Úspěšnost je prý 15%, což teda žádná sláva a já 100% vim, že si to vyžeru pěkně do dna, tak počítám minimálně 5 pokusů :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
21.7.09 10:57

Deny vajíčka se dají odebírat i bez narkózy, dělá se to při nativních cyklech, nebo pokud je vajíček málo. Prej to nebolí, jen jako píchnití, ale je to celé nelpříjemné, seš na té koze uvázaná, narvou ti tam ty kovový nářadí, dělají výplachy.. pohodlnější je spát.
Ale já měla dycky z narkózy bobek, tak jsem o tom trochu uvažovala - nakonec jsem ale byla na LPS (to bez anestezie nejde, protože tě musej relaxovat a dát na ventilátor) a tam se mi narkóza docela líbila, tak jsem si ji na OPU nechala dát taky.

Caty ty seš jako nějaká začínající snažila „divně mě otekly prsa 2 dny po OVU, jsem v tom?“ :-)))) Ale úplně tě chápu. Rozhodně je to příznivější znamění, než u mě, když jsem začala špinit a pak krvácet.
Jo oéhledně dětí, synové kamarádky (3 roky a 5 let) se ptali maminky, proč ještě nemáme miminko, když jsem tak dlouho spolu (a to ani tak dlouho spolu nejsme).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
21.7.09 10:59

Jináč na nepochopení okolí, blbké kecy rodičů a blbé rady kamarádů si můžete nejlépe postěžovat v deníčku „psychika snažilky“, tam se určitě dočkáte pochopení (poslední perla byla, když jedné neplodce tchyně řekla, že to, že ještě nemá vnouče, je ještě horší, než kdyby nemohla mít vlastní děti).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
21.7.09 11:01

Pudlo, právě tu narkozu u mě až v krajnim případě :roll: ale dr. říkala, že něco vymyslí. Nativní - myslíš jako přirozenou ovulaci? U mě nějak nepraská obal vajíčka či co a občas mám anovulační cykly, tak by to prý muselo být se stymulací. Při tomhle prvním cyklu mi podle UZ uzrálo jedno vajíčko a druhé bylo menší a myslím prázdné. No, na moje tělo už i tohle je výkon :roll: :lol: Ale věřím ti, že narkoza je asi lepší. Já to říkám i u zubaře, uspěte si mě a pak mi v tý puse dělejte co chcete :lol:
Tak mě štve, že si to budu muset vychutnat LIVE :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
21.7.09 11:31

Denny jé, ty máš LUF? syndrom luteinizovaného neprasklého folikulu? To jsem si myslela, že mám já (protože se to nedá zjistit, všechno vypadá normálně) :-)) tak to můžou zkusit pregnyl, ale kdyby to nepomohlo, tak jedině IVF.
Ten odběr vydržíš, slyšela jsem od víc lidí, že to měli a že se to dalo. Pro miminko to uděláš.
Hele to by ti každopádně po inseminaci měli dělat UZ kontrolu, jestli folikul prasknul, nebo ne.

Nativní je IVF bez té drahé stimulace, buďto bez ničeho, nebo se dávají jen tablety clostylbegitu, aby byly alespoň 2 folikuly. Hodně se tím ušetří a některé po tom otěhotní líp, než po IVF (Martice třeba, ale slyšela jsem o víc lidech). A protože je folíků málo, tak se narkóza na odběr nedává. Jinak je postup jako při IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
21.7.09 11:31

Pudlo nejsem začínající, právě že se snažímě už přes dva rok dost a mam dva potraty tak jsem prostě na zabití a vím to, nemysli si, že ne

• Citovat
  • Upravit
43031
21.7.09 11:32

caty to je naprosto normální psychický stav snažilky, všechny víme, co je racionální a všechny si děláme testy i třeba těsně po menstruaci, stačí aby nás někde divně píchlo :-))))) Proto je dobré mít svou komunitu, kde se k tomu můžeš klidně přiznat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
21.7.09 11:34
Denny píše:
Juditko, vám se to povedlo hned na první IUI??? Úspěšnost je prý 15%, což teda žádná sláva a já 100% vim, že si to vyžeru pěkně do dna, tak počítám minimálně 5 pokusů :roll:

Ne první ne.My se snažily několik let.3×IUI a 2×IVF,až ted se zadařilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
21.7.09 11:57

No jo ještěže tyhle stránky jsou a vy tady holky moje zlaté :-)
Holky měly jste OHHS po IVF při těhu?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová