Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Stačí.. tolik nestridat partnery! To, že je čípek natolik vyburcovaný k imunitě ( průnikem širokého spektra cizího materiálu ) do takové mštěstí až toho dostane rakovinu.. mluví za vše.![]()
![]()
Poprosil bych zeditovat - nerozluštil jsem to. ![]()
@M_Vladim píše:
Něco z mých pohledů na věc - i když se už asi opakuji:
Pokud má člověk žít život s nějakou partnerkou - předpokládá se férově, bez zahýbání, pak asi i očekává, že se přinejmenším i v horších situacích nějak dohodnou i na tom milování. U žen přes dvacet a bez (předchozích) partnerů (na počtu nezáleží, milá zakladatelko) to přinejmenším budí dojem určité chladnosti. A až přijdou ve společném životě nějaká méně veselá období - a ta přijdou - je důvod se domnívat, že je přinejmeším v základu na frigiditu zaděláno.
Co pak? Jak čestně dál?
Na to mravokárci zarytě mlčí, nebo hledají zástupná témata.
Tak proto…Příspěvek upraven 24.05.18 v 10:54
Rozumím ti, jak to myslíš, ale jsem typický příklad toho, že přestože jsem do vysokého věku nemela zadnou zkušenost, frigida absolutně nejsem. A špatných období už bylo několik. Jen prostě musel přijít ten pravý který ve mně tu touhu vzbudil
@M_Vladim píše:..do takové meze že dostane rakovinu..
Poprosil bych zeditovat - nerozluštil jsem to.
@Anonymní píše:
Vždyť je to v tom mém textu zmíněno. Že si prostě myslím, že chlap ano, že panic v určitém věku a do manželství, že je to divné.. ale že od slusne ženy se spíš očekává že bude zdrženlivá.
Kdo očekává? S kým pak mají chlapi ty zkušenosti sbírat? S neslušnými??
@Anonymní píše:
Vždyť je to v tom mém textu zmíněno. Že si prostě myslím, že chlap ano, že panic v určitém věku a do manželství, že je to divné.. ale že od slusne ženy se spíš očekává že bude zdrženlivá.
Jenže je spousta lidí, kteří mají rádi sex a pak zdrženlivost u ženy opravdu budí dojem určité chladnosti, přesně jak píše kolega nad námi. Takže u mě sličná děva cudných mravů proč ne, ale k tomu ještě milenku dračího charakteru ![]()
@M_Vladim píše:
Něco z mých pohledů na věc - i když se už asi opakuji:
Pokud má člověk žít život s nějakou partnerkou - předpokládá se férově, bez zahýbání, pak asi i očekává, že se přinejmenším i v horších situacích nějak dohodnou i na tom milování. U žen přes dvacet a bez (předchozích) partnerů (na počtu nezáleží, milá zakladatelko) to přinejmenším budí dojem určité chladnosti. A až přijdou ve společném životě nějaká méně veselá období - a ta přijdou - je důvod se domnívat, že je přinejmeším v základu na frigiditu zaděláno.
Co pak? Jak čestně dál?
Na to mravokárci zarytě mlčí, nebo hledají zástupná témata.
Tak proto…Příspěvek upraven 24.05.18 v 10:54
@Anonymní píše: ..do takové meze že dostane rakovinu..
To je ale jinak: Virus o kterém je řeč prokazatelně prekancerózu způsobuje a tečka. Je úplně jedno, jak se k němu přijde - stačí jediný partner. Pak už záleží na imunitních schopnostech organismu. Ty zase prokazatelně očkování posílí téměř k neprůstřelnosti a přes to nejede vlak.
Ano, jiné nemoci může člověk s promiskujitními sklony dostat i opakovaně, o tom žádná, v tomhle případě je to jinak. ![]()
A ano, nesnáším antivax, kteří zpochybňují desítky let výzkumů, tisíce let utrpaní a plivou na hroby milonů mrtvých a v podstatě rozhrabávají naší společnost.
Jiná je diskuze na téma zisků a plateb, což ale samotný princip očkování nemění.
@Anonymní píše:
tak si přečti pár doskuzí, jak jsou muži s těmi zdrženlivými po pár letech manželství štastní..a hledají pak milenky
@zoidberg píše:
Jenže je spousta lidí, kteří mají rádi sex a pak zdrženlivost u ženy opravdu budí dojem určité chladnosti, přesně jak píše kolega nad námi. Takže u mě sličná děva cudných mravů proč ne, ale k tomu ještě milenku dračího charakteru
No a proč ne v jedné osobě?
@Venetia píše:
tak si přečti pár doskuzí, jak jsou muži s těmi zdrženlivými po pár letech manželství štastní..a hledají pak milenky
no já nemyslela zdrženlivá jako zdrženlivá v tom smyslu že se chce milovat se svým jednou za měsíc. Ale že když vstupuju do vážného vztahu k založení rodiny dejme tomu tak spíš budou chtít nějakou co si jen tak všude možně neodskakovala.
@Anonymní píše:
no já nemyslela zdrženlivá jako zdrženlivá v tom smyslu že se chce milovat se svým jednou za měsíc. Ale že když vstupuju do vážného vztahu k založení rodiny dejme tomu tak spíš budou chtít nějakou co si jen tak všude možně neodskakovala.
myslím, že každý to má jinak..nevylučuju, že takoví chlapi ještě pořád jsou
@Anonymní píše:
Sice možné, ale v průměrném případě hodně nepravděpodobné.
Varuji před tím takovou situaci podceňovat!
A mám proto i své osobní zkušenosti.
@Anonymní píše:
Protože je to velmi málo pravděpodobné (netvrdím však, že nemožné). Je to jako s atletikou, pokud od mládí pořádně netrénuješ, nikdy nedosáhneš výraznějších úspěchů.
Stejně je to divné, jako u chlapa 20+,co ještě neměl ženskou. Řeknu si, že buď o to nemá zájem, nebo se nemyje, nebo ještě nějaký další problém. Nepůsobí to dobře.
O ženské si pomyslím totéž
@Mango_Lassi píše:
Stejně je to divné, jako u chlapa 20+,co ještě neměl ženskou. Řeknu si, že buď o to nemá zájem, nebo se nemyje, nebo ještě nějaký další problém. Nepůsobí to dobře.
O ženské si pomyslím totéž
ja ne a jaky je to drak doted ![]()